Esime gore fuzuli olan masrafimdan kavga

Allah'ın cezası herife acizz..Yaslaninca da karısının yanında babası gibi durmasın da

Hayir tipini de gorsen bildigin vitaminsiz kamil

Fiyatlari gorunce birden "gerek yok zaten"e dondururler.

Alerji yapana kadar kullanırım
Hele çok sevdiğim bi far paleti var, kör etse bırakmam peşini

Far dedigin sey zaten sikistirilmis toz yani. Nesi bozulsun? Musrifligin luzumu yok

k.validem fedakarlık etme demiyor, fedakarlıksa bunu adıyla sanıyla söyle diyor canım. evlilikte genelde kadın fedakar oluyor, fıtrat gereği bu herhalde. söylemeyince de erkekler farkında bile olmuyor, senin yaşadığın da bunu destekliyor. her şey olup bittikten sonra fedakarlığı söyleyince ne kadar etkisi olur bilemem. büyük ihtimal başa kakmak gibi görünür.
örnek vereyim, bu akşam k.valideme gideceğiz. normalde kendilerini sever ve sayarım. ama dengesiz bir eltim var. kıskanç ve ağzının ayarı yok. k.validem üzerine basa basa, isterseniz yemeğe gelin, isterseniz çaya gelin dedi. ardından da gelirseniz mutlu olurum diye ilave etti. eltim ve kaynım başka bir şehirdeler. elbette anne-baba olarak çocuklarının bir arada olmasını isterler. bunu anlayabiliyorum. ben de siz mutlu olacaksanız gelirim, ama çaya gelelim biz dedim. o da tamam kızım, teşekkür ederim dedi. eşime de aynı şekilde söyledim. gitmeye çok hevesli değilim, bil. ama annenler mutlu olsun, sen abinle zaman geçir, mahcup olma diye geleceğim dedim. k.validemin sözünü dinledim, fedakarlık ettiğimi söyledim. hatta k.valideme de söyledim. sizin için fedakarlık eder gelirim dedim. ama gidip gidip hiç bir şey demeseydim, sonra bir kere gitmeseydim muhtemelen göze batar, adı değiştim olurdu. k.validemin dediği zannedersem bu.

Kaliteli olan highend markalarda tekli far bile 70-80 lira. Nasıl kalitelisini alıp tek seferde 180 lira vermiyorsunuz anlayamadım.
Kuzenim pariste kozmetik deposunda calisiyor:)) 500tllik parfum bana 25e geliyor. 80 liralik far da 8 tl falan olur herhalde:))
Turkiyeden alsam da sirayla alirim. Ev hanimi olsam da calissam da farketmez. Market degil orasi sonucta.

Kuzenim pariste kozmetik deposunda calisiyor:)) 500tllik parfum bana 25e geliyor. 80 liralik far da 8 tl falan olur herhalde:))
Turkiyeden alsam da sirayla alirim. Ev hanimi olsam da calissam da farketmez. Market degil orasi sonucta.
Herkesin pariste kozmetik deposunda akrabası olmadığı için malesef biz kozmetiklere uçuk paralar vermek zorunda kalıyoruz.

Benim eşimde habire bakımlı ol der durur , ama fiyatlardan haberi Yok tabi, parfüme bu kadar para mı verdin bilmem ne söylenir durur.
Ben artık ne maaşımı söylüyorum , ne ne aldığımı, ona hesap veremeyeceğim valla
ama bakımsızsın demeyi biliyor , Doğumdan sonra da pilates zumba vs ye gideceğim, görür o
Boşver bacım almayınca yaranılıyor mu , çok iyi yapmışsın

Kozmetige bu kadar duskn olmanz sasrtti ben vermem 180 lira kendm uzulrm basta esm onu nasl kazaniyor yazk ve hepde bana verir parayi

bence iyi yapmışsınız. her kadın alışveriş yapar/yapmalı. eksiklerinizi tamamlamışsınız bu kadar harcama yapmanız normal. güle güle kullanın <3

Ama sizin çoğu insandan farklı bir avantajınız varmış. Yani bizim harcamamızla kıyaslamak saçma. Sonuçta buradan alsanız siz de tek seferde 500 lira vereceksiniz :)

180 tl kozmetige fazla para degil.kaliteli bir kac parca sey alinir o fiyata.
Esiniz fiyatlari bilmedigi icin ona pahali gibi gelmis.ama burada kaliteli alirim bakimliyim ama o parayi vermem diyenlere sasirdim.nereden aliyorlar hem kaliteli hem ucuzunu adres verseler de alsak:)

Herkesin pariste kozmetik deposunda akrabası olmadığı için malesef biz kozmetiklere uçuk paralar vermek zorunda kalıyoruz.
velev ki daha yüksek verdiniz kimi niye ilgilendirir bu anlamıyorum ev hanımı olmak kişinin kendi tercihi ister sefa sürer ister cefa çeker.ev hanımı olunca illa çile çekip tüm gün temizlik yapmak mı gerekiyor diye düşünüyorlar acaba

iyi yapmışsınız vallahi helali hoş olsun.180 tl nedir madem o para beyefendiyi zorluyor siz de çalışın sırf laf duymamak için.

180 tl cok degık snucta aylarca kullanacaksın maddı durum el veroyrsa bır defada almanın sakıncası da yok bence hanımlar bıraz abartmıs bır defada o para verılmez dıye ama dedıgım gıbı borc harc yoksa ıhtıyacları ertelemenın anlamı yok hayat maddı seylere uzulecek kadar uzun degıl

Dışardan bakınca çok gibi duruyor ama kozmetik pahalı bir şey, 180 lira harcamış olmanız normal. Bunu da kocanıza açıklamanız lazım, sonuçta adam fondoten falan kullanmıyor bilemez ki bu kadar tutacagını. Ben bile alışveriş yapınca kendi kedime yuh çekiyorum, azarlıyorum, alışverişi yasaklıyorum kendime :)

Hanımlar,
isterseniz her zamanki gibi konu çalışan kadın-ev kadını tartışmasına dönmesin.
Kadın kadındır, 180 lira da öyle çok bir para değil, makyaj sevmem, yapmamda, ara sıra belki bir kalem biraz rimeldir tüm makyajım fakat kaliteli kozmetik ürünlerinin az çok fiyatını bilirim, bir Paco Rabanne, Giorgio Armani parfümün 300-400 lira olduğunu düşünürsek 180 lira hiçbirşey değil, kaldı ki marketlerden birkaç kadın ürünü alıyorumda 50 lira verip çıkıyorum, bir şampuan, bir duş jeli, bir vücut losyonu alsanız 50 lira tutuyor zaten, tüm kadınların sefası olsun, onca fedakarlıklara, ev çekip çevirmeye 7 sene sonra 180 lira değil 1000 lira harcasa gıkı çıkmaması lazım eşinin, üstelik evlilik yıldönümlerini kutlayacaklarmış.
Üzmeyin kendinizi konu sahibesi, erkeklere bakarsanız herşey fuzuli.

Son düzenleme:
Yahu bayanlar amma abarttınız. Doğru düzgün bir parfümün fiyatı dahi 300-400 tl iken 180 lirayı çok abartılı bulmak inandırıcı değil.
Ki konu sahibi bir kaç parça alıp 180 ödediğine göre alışverişi lüks kozmetikçilerden değil gratis, watsons gibi zincirlerden yapmıştır.
Anlamadığım madem herkese çok yüksek geldi rakam, her gün bu mağazalarda kasada kuyruk olup içeriyi tıklım tıklım dolduranlar kim çok merak ettim şimdi.
Helali hoş olsun, madem maddi bir sıkıntı yok güle güle kullanın.

yıllarca bir sürü fedakarlık yapmış, kışı montsuz geçirmiş, sokağa çıktığında cebinde dolmuş parası olmadığı zamanları olmuş, üstelik kayınvalide ile oturmuş, bunların sonucunda ev almaya destek olmuş. ve 180 tl'ye çok deniyor.... pes yaniii.. üstelik bence aldığı öyle lüks makyaj malzemesi vs değil anladığım kadarıyla. kadıncağız belli ki kaç aylık, belki kaç yıllık birikmiş ihtiyaçlarını almış. bi ped, bi deodorant, bi şampuan, belki bi vücut losyonu da mı almasın

Ahahahahahaha. Brad diye hitap efsane olmuş. Dakikalardir gülüyorum.

Tek parça şey 200 300 tl oluyo 30dan sonra, dediğin gibi senin eşine kuaförden çıkmayan kadın lazımmış hep alıyo olsan gözüne gelmezdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…