Bazen ters tepiyor yaaa.benim k.validem, bir konuda fedakarlık ediyorsan, adıyla sanıyla bunu kocana söyle. ister maddi, ister manevi konuda. ben öyle şaşkın şaşkın bakınca da, erkekler fedakarlığı pek görmez, bilmez kızım. normali o zanneder. en duyarlısı bile böyledir, benim oğlum da, kocam da dahil demişti. sizin durum k.validemin sözünü destekledi. adam hiç almayınca, canın isteyip de fedakarlık yapıp almayınca normali bu sanmış. alınca da gözleri pörtlemiş, acımasız falan demiş. hesabını bilen bir kadına söylenecek laf değil, ama erkekler gerçekten öyleymiş demek. biraz zaman geçince bu konularda yaptığın fedakarlıkları uygun bir dille anlat, inşallah anlar.
Ben Turkiyeden kozmetik almam, bir kere kazik, cok pahali.. hepsini avrupadan alip Turkiyede kullanirim..
Kiz hakkatten Turkiyede fiyatlar cok ucuk.. neden oyle bende anlamis degilim.. ben avrupada parfumlerime 100tl veriyorum.. burdakiler 300-400 diyor..Al bizede getir :) işyerinde yurtdşına gidenin eline liste vericem gidenler hep erkek çekiniyorum
Kiz hakkatten Turkiyede fiyatlar cok ucuk.. neden oyle bende anlamis degilim.. ben avrupada parfumlerime 100tl veriyorum.. burdakiler 300-400 diyor..
Yillardir calisiyorum. Deli gibi susleniyorum. Her seyin kalitelisini aliyorum. Iyi de kazaniyorum.
Tek seferde 180 tl kozmetige vermedim!
Bu ev hanimlarinin oohh sefam olsun modunu da anlamiyorum..
Zao Essence of Nature
Senin marka ne
canım politik bir dille, gidesim yok veya biliyorum çok gerileceğim ama mutlu ol diye yaparım. alırım, almam gibi cümlelerle söylüyorum ben. üzerinden zaman geçtikten sonra, başa kakar gibi elbette olmaz. yapmasaydın da derler. k.validem idareci bir kadın, ondan öğreneceğim çok şey varBazen ters tepiyor yaaa.
Ben de son noktaya gelince artik o fedakarligi yaptim bundan odun verdim hep deyince,
benimki diyor insan sevdigi icin yapar fedakarligi basa kakmak ne demek fln diyo.. Ne piss yaa
Hanimlar bu arada seffaf pudra ariyorum.
Renk vermeyen sadece sabitleme ozelligi olan. Onerilerinizi bekliyorum.
Ve de biodermanin spf pudrasini kullanan var mi?
Onu almayi dusunuyorum ama kararsizim.
Dogruuuucanım politik bir dille, gidesim yok veya biliyorum çok gerileceğim ama mutlu ol diye yaparım. alırım, almam gibi cümlelerle söylüyorum ben. üzerinden zaman geçtikten sonra, başa kakar gibi elbette olmaz. yapmasaydın da derler. k.validem idareci bir kadın, ondan öğreneceğim çok şey var
iyi yapmışsınız vallahi helali hoş olsun.180 tl nedir madem o para beyefendiyi zorluyor siz de çalışın sırf laf duymamak için.
Dışardan bakınca çok gibi duruyor ama kozmetik pahalı bir şey, 180 lira harcamış olmanız normal. Bunu da kocanıza açıklamanız lazım, sonuçta adam fondoten falan kullanmıyor bilemez ki bu kadar tutacagını. Ben bile alışveriş yapınca kendi kedime yuh çekiyorum, azarlıyorum, alışverişi yasaklıyorum kendime :)
Yahu bayanlar amma abarttınız. Doğru düzgün bir parfümün fiyatı dahi 300-400 tl iken 180 lirayı çok abartılı bulmak inandırıcı değil.
Ki konu sahibi bir kaç parça alıp 180 ödediğine göre alışverişi lüks kozmetikçilerden değil gratis, watsons gibi zincirlerden yapmıştır.
Anlamadığım madem herkese çok yüksek geldi rakam, her gün bu mağazalarda kasada kuyruk olup içeriyi tıklım tıklım dolduranlar kim çok merak ettim şimdi.
Helali hoş olsun, madem maddi bir sıkıntı yok güle güle kullanın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?