Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
MakJay es için yapılır. Eşinde yapmanı istemiyorsa gereksiz masraf tabiki.
Alakayı bilen bilir.Ne alaka eş için ya?
Valla benimki hiç "ooo hacı göz altı morluklarını kapamışsın bugün helal tosunuma" demiyor.
Kadınlar kendini iyi hissetmek için makyaj yapar.
Ilk olarak güle güle kullan. Vallah bendd kendime makyaj alinca kendimi bir ferah hissediyorum mutlu oluyorum. Esini alistirmissin hesaba kitaba dikkat etmeye simdi de böyle tavir yapiyor. Hem erkekler nerden bilecek rimelin farin fiyati onlara göre cok. Aslinda banada cok geldi 180 tl ama uzun zamandan beri almadiysan normal bu fiyat bide maddi sikintiniz yokmus kafan rahat olsun bacim
Yurt disinda yasiyoruz. 3 gun evvel tek seferde bir cantaya 1200 euro verdirdim esime. Bu meblaga bir aylik ev kiramiz. Her zaman yapilan sey degil, bunun bilinciyle o bana boyle bir jest yapti; bunun bilinciyle ben de jesti karsisinda baska alacaklarimi erteledim.
Hayat boyle bir sey.
Esinizle onceden istisare yapsaydiniz keske. "Canim benim ihtiyaclarim su kadar, uygun muyuz" diye tatli dille yaklassaydiniz. belki daha az kirici olurdu surec. "hic mi aciman yok" cumlesi esinizin aslinda size cok sey yapmak isteyip de imkanlarinin yetismemesinin bir cigligi olabilir.
Adam birden şok olmuştur
Ben bile çok diye düşündüm
Sonra bugün o indirim olan mağazaya ben de girdim şampuan alacaktım bir de yüz temizleyici
Kadınlar sepet sepet almıştı
Normalde makyaj yapmam ama pastel 55 ruj gelmiş lisede kullanırdık nostalji yapıp aldım
Yüz temizleyici bir de numune boyunda şampuan alıp 27 tl verdim
Sonra gereksiz mi acaba aldıklarım diye düşündüm sonra eşimle buluştuk o yemek yedi 30 tl verdi
Akşama tekrar acıkmıştı benim aldıklarım aylarca gidecek
Yine de bölerek almak iyi göze görünmüyor insanın içine dokunmuyor
Alakayı bilen bilir.
iste o hazirlikli olmadigi bir rakami gorunce, o sebeple tepki vermis. sakin uzulmeyin, kendinizi de esinize karsi doldurmayin.Ben zaten 100 tl istemistim 100 tl tutar demistim diye 80 tl cabasi oldu.
Ben de gecen philips lumea almak istedim habersiz alsam esim tepki verirdi kesin.
Ayyy tam istedigim alet indirime girmis. Kacirirsam uzulecegim dedim. O da al madem dedipara her turlu cikti.
Bazi erkekler yuksek meblaglarda habersiz alinmasina bozuluyorlar.
Bence romantik otel rez falan yapan adam cimri degildir.
Eger ozur dilediyse uzatma bosver.
Sok eden senden beklememesidir. Dusunur farkina varir hatasinin umarim.Dilemedi hatta seni dinleyemem daha diyip gitti yattievet pintiligi yok ama evet ben alistirmisim onu. 100 tl almistim zaten 80 i fazla oldu ama 8 seneyi bi gozden gecirse bence hic cok gelmeyecek
Dilemedi hatta seni dinleyemem daha diyip gitti yattievet pintiligi yok ama evet ben alistirmisim onu. 100 tl almistim zaten 80 i fazla oldu ama 8 seneyi bi gozden gecirse bence hic cok gelmeyecek