Maslesef bu kapıları açan eşiniz mesafe koysunSelam kızlar
öyle kıskanç biri değilim ama eşimin iş arkadaşı olan evli bi hanım son iki haftadır fazlasıyla eşime doğru adım atıyor. Mesela öğlen yemeklerini kahvaltıyı beraber yemeyi istemek gibi, mesaj atıp maviş gözlüm hasta mı olmuş diyor, eşi geceleri genelde geç geliyormuş onu anlatıp yıllardır bekar hayatı yaşıyorum diyor, eşimin yanına gelip orasını burasını mıncurıyormul. Eşim flörtöz tavırları olan konuşkan güleç ve hoş da biridir. Herhalde kendisi başka anlamlar yükledi bu arkadaşça yaklaşımına eşimin, şimdi ben iyice sinir olmaya başladım sizce bunu nasıl karşı tarafı gücendirmeden durdurup arkadaş boyutunda kalmasını sağlayabiliriz.
mesajlarına görüldü atsın. Soru bile sorsa görüldü yapsın. İş yerinde bahane bulup yemek yemesin. Kadın konusmaya calısırsa kısa cevaplar verip ortamdan uzaklasmaya baksın. Ya da net acık bir mesaj istiyorsa; esiniz kadına sizi anlatsın mesela mavis gözlüm hasta mı olmus diyince ben sadece karımın mavisiyim falan desin saka yollu hep sizi öne sürsün ya da bu fazla mı cocuksu oldu bilemedimEvet eşim bana nasıl bu kadından kurtulacağını soruyor, garip geliyo böyle yazınca ama böyle gerçekten
Kulağını da çeksin bence.Asıl eşinizin tavrı nasıl o önemli
Msj geldiğinde siz cevaplayın
Ben eşiyim siz kimsiniz diye sorun
Gelen cvp karşılık verin
Evli olan bir insana samimi yazılar yazmayın
Diye ikaz edin devam ederse güzel bir ayar çekin
Yaa flörtöz diyince yanlış anlaşılıyo farkındayım amaÖnce eşinize bir ayar geçin. Gerisi kolay.
ama cidden öyHep bu arkadaşlar göz dikiyor masum minnoş kocişlerimize.
yaa flörtöz derken tabii ki asılır şeklinde değil ki güler yüzlü konuşkan esprili olduğu için bizim aransn kadınlarımız hemen bi adım gibi amlayabiliyor bunu, ben uyarıyorum yanımdaykende heryerde başında duramamEşinizin flörtöz davranması hata değil mi ?
Kadın anlam yükleyince hata oluyor çünkü
Birde Maviş gözlüm nedir yabu insanlar neden sınırlarını bilemiyor .
O öyle yapınca kalkıp gidiyomul yerinden ama arsız kadınGücenirse gücensin ne demek muncurmak agzina...... ..eşinde masum değil bence istemiyorsa muncurtmasin kendini
Evet eşim bana nasıl bu kadından kurtulacağını soruyor, garip geliyo böyle yazınca ama böyle gerçekten
Canım sen bizimle dalga falan mı geçiyorsun? Benim eşimde çok güleryüzlüdür hatta hep güler çevremizde herkes söyler ama bu gelsinde bi kadın mıncırsın yokmaviş gözlüm desin bilmem ne eşim böyle bir şeye asla izin vermez sınırlarını bilir. Bilmesse de ben bildiririm.Yaa flörtöz diyince yanlış anlaşılıyo farkındayım ama
ama cidden öy
yaa flörtöz derken tabii ki asılır şeklinde değil ki güler yüzlü konuşkan esprili olduğu için bizim aransn kadınlarımız hemen bi adım gibi amlayabiliyor bunu, ben uyarıyorum yanımdaykende heryerde başında duramam
Evet eşim zaten her açtığı konuda senden bahsediyorum hemen duymamazkığa gelip konuyu değiştiriyor diyormesajlarına görüldü atsın. Soru bile sorsa görüldü yapsın. İş yerinde bahane bulup yemek yemesin. Kadın konusmaya calısırsa kısa cevaplar verip ortamdan uzaklasmaya baksın. Ya da net acık bir mesaj istiyorsa; esiniz kadına sizi anlatsın mesela mavis gözlüm hasta mı olmus diyince ben sadece karımın mavisiyim falan desin saka yollu hep sizi öne sürsün ya da bu fazla mı cocuksu oldu bilemedimTabi bunlar kırmadan dediginiz için ve esinizde de suc oldugunu dusundugum icin.
Ben mesaj görmedim zaten direk o gösterdi bugün yazmış, sizce yarın ofisine gidip bi görünsem mi?Bunu sen mesajlari görmeden önce mi, sonra mi sana söyledi?
Ahahahahaha aynen yaa. Masum zavallı kocalarını kandırıyorlar bunların.Hep bu arkadaşlar göz dikiyor masum minnoş kocişlerimize.
Evet eşim bana nasıl bu kadından kurtulacağını soruyor, garip geliyo böyle yazınca ama böyle gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?