Eşime göz diken iş arkadaşı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ahles
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maslesef bu kapıları açan eşiniz mesafe koysun

Asıl eşinizin tavrı nasıl o önemli
Msj geldiğinde siz cevaplayın
Ben eşiyim siz kimsiniz diye sorun
Gelen cvp karşılık verin
Evli olan bir insana samimi yazılar yazmayın
Diye ikaz edin devam ederse güzel bir ayar çekin

Lütfen eşim yapmaz modundan bı cık önce. Sadece kadın mı suçlu şimdi mesajlar nasıl bu kadar samimi olur. Ne demek orasını burasını minciklar. Rest cek esine ve uyar. Burada senin yapabilecegin birşey yok ki eşin mesafe koymalı. Ben çok samimi buldum mesajları bekar hayatı yaşıyormuş ta ne kadınlar var gerçekten ayip

Eşinize bu durumdan duyduğunuz rahatsızlığı dile getirin.Aynı şeyi bir erkek-üstelik evli- iş arkadaşınızın size yapmasının kendisine nasıl hissettireceğini sorun.Ne yazık ki böyle sülükler her yerde,önemli olan sağlam durmak açık kapı bırakmamak iş dışında muhabbet kurmamak.Eşinizinde kendine çeki düzen vermesi gerek.Yüz bulamazsa gider diye düşünüyorum.

Evet eşim bana nasıl bu kadından kurtulacağını soruyor, garip geliyo böyle yazınca ama böyle gerçekten
mesajlarına görüldü atsın. Soru bile sorsa görüldü yapsın. İş yerinde bahane bulup yemek yemesin. Kadın konusmaya calısırsa kısa cevaplar verip ortamdan uzaklasmaya baksın. Ya da net acık bir mesaj istiyorsa; esiniz kadına sizi anlatsın mesela mavis gözlüm hasta mı olmus diyince ben sadece karımın mavisiyim falan desin saka yollu hep sizi öne sürsün ya da bu fazla mı cocuksu oldu bilemedim Tabi bunlar kırmadan dediginiz için ve esinizde de suc oldugunu dusundugum icin.

Kulağını da çeksin bence.

Önce eşinize bir ayar geçin. Gerisi kolay.
Yaa flörtöz diyince yanlış anlaşılıyo farkındayım ama
Hep bu arkadaşlar göz dikiyor masum minnoş kocişlerimize.
ama cidden öy
Eşinizin flörtöz davranması hata değil mi ?
Kadın anlam yükleyince hata oluyor çünkü
Birde Maviş gözlüm nedir ya bu insanlar neden sınırlarını bilemiyor .
yaa flörtöz derken tabii ki asılır şeklinde değil ki güler yüzlü konuşkan esprili olduğu için bizim aransn kadınlarımız hemen bi adım gibi amlayabiliyor bunu, ben uyarıyorum yanımdaykende heryerde başında duramam

Canım sen bizimle dalga falan mı geçiyorsun? Benim eşimde çok güleryüzlüdür hatta hep güler çevremizde herkes söyler ama bu gelsinde bi kadın mıncırsın yokmaviş gözlüm desin bilmem ne eşim böyle bir şeye asla izin vermez sınırlarını bilir. Bilmesse de ben bildiririm.

Evet eşim zaten her açtığı konuda senden bahsediyorum hemen duymamazkığa gelip konuyu değiştiriyor diyor

Ha tamam erkek yapınca flörtöz tavir (bide buna kadin yalnis anlamis olmali yazıyorsunuz adi flörtöz... Flört etmekten geliyor yani). Burda sınırı kadın aştığı gibi esinizde aşıyor. Sanki onda haha cici halleri, onda aaahhh k** gibi bahsetmenin anlamı yok. Esiniz müsade ettiği için böyle davranabilir ancak. Ha biri eşime öyle mesaj atsa ilk eşime fırça çeker, sonra kadına ayarı verirdim.hadsizler. Başlarım onun bekar hayatına.

Evet eşim bana nasıl bu kadından kurtulacağını soruyor, garip geliyo böyle yazınca ama böyle gerçekten

flörtöz davranışlarına son versin.
kadın mıncırdığında geri çekilip hoşlanmıyorum yapma desin.
maviş gözlüm yazdığında hayırdır ne bu samimiyet desin.
tabi bunlara zemin hazırlayan kendi flörtöz tavrı olmasaydı daha kolay olurdu.
8 yaşındaki oğlum bile hoşuna gitmeyen davranışa tepki veriyor.
eşiniz sizi yemesin nasıl kurtulabilirim diye inandırıcı değil.
ne ektiyse onu biçiyor. ama ben bu kadar biçmek istememiştim karıcım yardım et de pek komik.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…