- 11 Aralık 2018
- 42.594
- 264.649
- 598
yahu neden herkes flörtözlüğü asılmak olarak algılıyor? O zaman hanımlar ben yanlış cümle kullandım flörtöz değil eşim fazlaca insan canlısı bu hanımda iş yerinde pek kimseyle muhattap olmuyor eşim de onla muhabbet edince hemen farklı bi boyuta taşımaya çalıştı işi, zaten bunu bnce başkalarına da yapmıştır aranan bi tip olduğu belli.
Peki eşiniz insan canlısı davrandı, maviş gözlüm mesajına, kadının onu gelip mıncırmasına neden sessiz kalıyor? İnsan canlısı olduğu için mi? Kadının ilgisini farkettiği an, koyacaktı mesafeyi eşiniz.yahu neden herkes flörtözlüğü asılmak olarak algılıyor? O zaman hanımlar ben yanlış cümle kullandım flörtöz değil eşim fazlaca insan canlısı bu hanımda iş yerinde pek kimseyle muhattap olmuyor eşim de onla muhabbet edince hemen farklı bi boyuta taşımaya çalıştı işi, zaten bunu bnce başkalarına da yapmıştır aranan bi tip olduğu belli.
Eşim sanırım benim onu kıskanmamı istiyor biraz abartıyor olabilir deKocan ya uydurup seni kiskandirmak istiyor yada o kadınla çoktan işi pisirmis kadın sana anlatırlar ise tedbir amaçlı onu istemedim ondan iftira ediyor diyecek
Saf olmayın yahu
Arkadaş boyutunda kalması derken? O kadın arkadaş boyutunda sınır bilecek birisi gibi değil.Selam kızlar
öyle kıskanç biri değilim ama eşimin iş arkadaşı olan evli bi hanım son iki haftadır fazlasıyla eşime doğru adım atıyor. Mesela öğlen yemeklerini kahvaltıyı beraber yemeyi istemek gibi, mesaj atıp maviş gözlüm hasta mı olmuş diyor, eşi geceleri genelde geç geliyormuş onu anlatıp yıllardır bekar hayatı yaşıyorum diyor, eşimin yanına gelip orasını burasını mıncurıyormul. Eşim konuşkan güleç ve hoş da biridir. Herhalde kendisi başka anlamlar yükledi bu arkadaşça yaklaşımına eşimin, şimdi ben iyice sinir olmaya başladım sizce bunu nasıl karşı tarafı gücendirmeden durdurup arkadaş boyutunda kalmasını sağlayabiliriz.
Eşimin yanına gelip orasını burasını minciriyormuş derkenSelam kızlar
öyle kıskanç biri değilim ama eşimin iş arkadaşı olan evli bi hanım son iki haftadır fazlasıyla eşime doğru adım atıyor. Mesela öğlen yemeklerini kahvaltıyı beraber yemeyi istemek gibi, mesaj atıp maviş gözlüm hasta mı olmuş diyor, eşi geceleri genelde geç geliyormuş onu anlatıp yıllardır bekar hayatı yaşıyorum diyor, eşimin yanına gelip orasını burasını mıncurıyormul. Eşim konuşkan güleç ve hoş da biridir. Herhalde kendisi başka anlamlar yükledi bu arkadaşça yaklaşımına eşimin, şimdi ben iyice sinir olmaya başladım sizce bunu nasıl karşı tarafı gücendirmeden durdurup arkadaş boyutunda kalmasını sağlayabiliriz.
Kadının kimseyle muhattap olmayıp eşinize yakın davrandığını nereden biliyorsunuzyahu neden herkes flörtözlüğü asılmak olarak algılıyor? O zaman hanımlar ben yanlış cümle kullandım flörtöz değil eşim fazlaca insan canlısı bu hanımda iş yerinde pek kimseyle muhattap olmuyor eşim de onla muhabbet edince hemen farklı bi boyuta taşımaya çalıştı işi, zaten bunu bnce başkalarına da yapmıştır aranan bi tip olduğu belli.
İlk defa böyle bir konuya denk geliyorum.
Kadın eşinin flörtöz tavırda olduğunu kabul ediyor. Eşi karısına, kadın iş arkadaşı tarafından mıncırıldığını ve bu kadından nasıl kurtulabileceğini soruyor.
İşyerine gidip kadının kulağını çekin, en kestirmesi,. kocamı orda burda mıncırma, patrona söylerim diye tehdit ettiniz mi hallolur bütün mesele muhtemelen
yahu neden herkes flörtözlüğü asılmak olarak algılıyor? O zaman hanımlar ben yanlış cümle kullandım flörtöz değil eşim fazlaca insan canlısı bu hanımda iş yerinde pek kimseyle muhattap olmuyor eşim de onla muhabbet edince hemen farklı bi boyuta taşımaya çalıştı işi, zaten bunu bnce başkalarına da yapmıştır aranan bi tip olduğu belli.
Nasıl bir eş aklama mantığıdırvar kulağımla duydum. kadın dedi ki benim eşim flörtöz karşısındaki kadınlar yanlış anlayıp yapışıyorlar..
Gülmekten öksürüğe evrildim az kalsın ölüyordum"aşığım uleyn,maviş benim olacak "
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?