Eşime göz diken iş arkadaşı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ahles
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçekten fikir almak için açtım konuyu eşim suçsuz değil tabii ki suçlu ben sütten çıkma demedim hiç bi yerde, ama altın günü gıybetine gelmiş gibisiniz.

Eşim ofisteki bazı sıkıntılardan bu kadınla arayı iyi tutmaya çalıştı ve onu biliyorum konuşurken samimiyeti arttırmıştır, daha önce bu konuda çok kavgamız oldu sınırını belirlemediği için.

Biz en küçük şeyi bile birbirimize anlatırız o da bu samimiyetten herşeyi bana anlattı, bişey yaşamaları mümkün değil işe gireli iki hafta oldu! Daha bi haftadr kadın asılmaya başladı. O da bu durumu yok sayıp iş ilişkisine nasıl geri çevirebiliriz durumu diye benimle konultu. Bi küçük kızım var ve eşim bi yıldır işsiz ve bu iş yerinin maaşı beklentimizin çok üstünde, iş yerinde huzursuzluk olacak sıkıntı yaşayacağımız bir şey olmasını istemiyor. Kadınla sürekli konuşmak zorunda olduğu için bende böyle bi konu açtım ama hayal kırıklığı oldu!

Bu şekilde anlatsaydınız yaklaşımımız daha farklı olurdu. Niyetim sizi üzmek değildi.

Öyle anlatiyorsunuz ki kadın erkeksizlikten kocanızı görür görmez yapışmış gibi.2 hafta da kim kime bu kadar samimi olur?Bir sürü abaza erkek de var hangisi 2 haftada tanıştığı iş arkadaşını mincir?Eşiniz sınır koymayıp işi alabilmek için kadına flortöz davrandıysa kadının mesajlarına ve dokumalarına olumlu cevap verdiyse de işini de kaybetmek istemiyorsa devam etsin böyle.Gercekten merak ettim eşinizi mincikladiginda eşiniz nasıl bir ifade takınmış?
Tek çözüm eşinizin sınır koyması eşiniz sınır koyarsa hiç birşey olmaz.

Yazmiyayim yazmiyayim dedim ama tutamadim kendimi kadın kendisine oyle iltifatli mesajlar atıyor, minciriyor ve kocanız sizden yardim istiyor ben söyleyeyim neden yardım istiyor boşa benide özgürlüğüme kavuşayım diye yardım istiyor benim anladığım bu ve bende kıskanç degilim ama biri esime öyle şeyler söyleyecek cingar çıkar ve esim kendine yeni is bulmak için kolları sıvar bu ne ahlaksizlik Allah aşkına ve sizde hala karşı tarafı kırmayayım diyorsunuz cevizler kırılmış üstelik yenilmiş acın gözünüzü açın sessiz kalmayın kocanızın hakkından gelin...

Eşiniz 5 yaşında değilse insanlarla mesafesini kendi ayarlayabilir gibi geldi

Sadece 2 haftada mı bu seviyeye gelindi
İşler gittikçe ilginçleşiyor, sizin adınıza gerçekten üzüldüm.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…