Önce eşinize bir ayar geçin. Gerisi kolay.Eşim flörtöz tavırları olan konuşkan güleç ve hoş da biridir.
Maviş göz dediği zaman eşiniz böyle bir hitabın hoş olmadığını söyleyebilirSelam kızlar
öyle kıskanç biri değilim ama eşimin iş arkadaşı olan evli bi hanım son iki haftadır fazlasıyla eşime doğru adım atıyor. Mesela öğlen yemeklerini kahvaltıyı beraber yemeyi istemek gibi, mesaj atıp maviş gözlüm hasta mı olmuş diyor, eşi geceleri genelde geç geliyormuş onu anlatıp yıllardır bekar hayatı yaşıyorum diyor, eşimin yanına gelip orasını burasını mıncurıyormul. Eşim flörtöz tavırları olan konuşkan güleç ve hoş da biridir. Herhalde kendisi başka anlamlar yükledi bu arkadaşça yaklaşımına eşimin, şimdi ben iyice sinir olmaya başladım sizce bunu nasıl karşı tarafı gücendirmeden durdurup arkadaş boyutunda kalmasını sağlayabiliriz.
Ben buraya takıldım kaldım soruna odaklananadım çok sorrymesaj atıp maviş gözlüm hasta mı olmuş diyor
Selam kızlar
öyle kıskanç biri değilim ama eşimin iş arkadaşı olan evli bi hanım son iki haftadır fazlasıyla eşime doğru adım atıyor. Mesela öğlen yemeklerini kahvaltıyı beraber yemeyi istemek gibi, mesaj atıp maviş gözlüm hasta mı olmuş diyor, eşi geceleri genelde geç geliyormuş onu anlatıp yıllardır bekar hayatı yaşıyorum diyor, eşimin yanına gelip orasını burasını mıncurıyormul. Eşim flörtöz tavırları olan konuşkan güleç ve hoş da biridir. Herhalde kendisi başka anlamlar yükledi bu arkadaşça yaklaşımına eşimin, şimdi ben iyice sinir olmaya başladım sizce bunu nasıl karşı tarafı gücendirmeden durdurup arkadaş boyutunda kalmasını sağlayabiliriz.
esiniz ilk önce tavırlarını degistirsin. ayrıca ben gücendirmemek gibi hassas davranip kibar olamazdim acikcasi varsin gücensin de yanasmasinSelam kızlar
Evet eşim bana nasıl bu kadından kurtulacağını soruyor, garip geliyo böyle yazınca ama böyle gerçektenEşiniz mi diyor nasıl kurtulabilirim diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?