Eşime göz diken iş arkadaşı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ahles
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla belki kocanızın günahını alıyorum. Belki önyargı ama arkadaş grubumda aynı kocanız gibi biri vardı. Gülecen sempatik aynen kızların flört ediyor sandığı ama ona sorunca hayır etmedim diyen. Güya arkadaşça olan. Sonra bu kişiyle yakın arkadaş olduk ve dökülmeye başladı. Yok su kisiye yürüdüm o yüzden notları verdi. Sonra herkes ona yürüyordu nasıl oluyorsa çünkü herkesle flörtöz konusuyordu. Ne bileyim bana sanki bu kadına basta flörtöz konusmus isgüzarlıgından sonra da kadından kurtulamamıs gibi geldi.

Benim kocama biri sırnaşak ve onu kırmamayı düşünecem...
kırmamak orda dursun parçalarım onu
ondan önce ona o fırsatı veren kocamı paylarım bi

Önce eşinize evli bir adam olduğunu, flört edip,ona buna mavi boncuk dağıtmaması gerektiğini öğretin, gerisi gelir. Eşiniz bu yaptıklarından vazgeçer, kadının ataklarını adam gibi geri çevirirse kimse eşinize yapışmaz merak etmeyin. Hem kadınla flört edip , kadın yüz verincede karısına şikayet etmekte ilginçmiş gerçekten.

Kocaniz 15 yaşında bir ergen değildir herhalde öyle değil mi? Neden kendisi çözemiyor bu meseleyi de sizden yardım istiyor?
Tahminimi yazayım.
Kadına yüz veren oydu yada zaten birşeyler vardı ortaya çıkacağından korktu ve suçu kadına atmak için bunları söyledi size)
Böyle değilse eşinizde mesafe koruyamama sorunu vardır

Önce kocanıza sahip çıkın bence. Gelip orasını burasını mıncıyormuş ne demek? Kocanız nasıl izin veriyor? Ne garip kafalar var ya

Flort edecek kadin mincirip mavis der mi ya lacka seviyesiz bir muhabbet.

Kadın gelıp benım kocama mavıs gozlum dıyecek orasını burasını elleyecek ozel hayatını anlatan msj atacak coktan o arkadaslıgı bıtırmıatım canım sen gec bıle kalmıssın bıde esım flortoz dıyorsun kabullenmıssın demekkı bunuda daha yapacak bısey kalmamıs otur aldatılmayı bekle madem. Oyle arkadası varya ben gercı oyle kocayıda bosarımda neyse

İlk defa böyle bir konuya denk geliyorum.

Kadın eşinin flörtöz tavırda olduğunu kabul ediyor. Eşi karısına, kadın iş arkadaşı tarafından mıncırıldığını ve bu kadından nasıl kurtulabileceğini soruyor.

İşyerine gidip kadının kulağını çekin, en kestirmesi,. kocamı orda burda mıncırma, patrona söylerim diye tehdit ettiniz mi hallolur bütün mesele muhtemelen

Önce eşine, insanlarla nasıl iletişim kurulur ve bunun boyutları hangi ölçüde olması gerekir bunu öğret. Sonrada o kadına, ya sen hayırdır maviş gözlüm falan de. Gerisi de gelir.

Hala karşı tarafın gücenmesini mi düşünüyorsunuz?

yahu neden herkes flörtözlüğü asılmak olarak algılıyor? O zaman hanımlar ben yanlış cümle kullandım flörtöz değil eşim fazlaca insan canlısı bu hanımda iş yerinde pek kimseyle muhattap olmuyor eşim de onla muhabbet edince hemen farklı bi boyuta taşımaya çalıştı işi, zaten bunu bnce başkalarına da yapmıştır aranan bi tip olduğu belli.

Eşinizin bundan sonraki tavrı sert olacak. Kadının içinde varmış eşinizin sıcak davranışlarında onu çekmiş. Bir erkek eşi dışında bir kadına seneden samimi davranır mincirtacak kadar samimiyete izin verirki. Kadın tabiki suçsuz değil eşinizden almış bütün reyleri. Neyse eşinize iyi bir ayar verin bu lackaliga o izin vermiş şimdide düzeltsin

Esin minnoş minnoş flört edip tatlı bir işyeri heyecanı olsun istemiş ama abla "eylem insanı" çıkmış anladığım kadarıyla ..esin , kadının sağda solda "aşığım uleyn,maviş benim olacak " tadında konustugunu isittiyse senin kulağına geleceğinden panikleyip sana anlatmıştır yoksa minciklanmaktan usandigindan değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…