- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
Yo sen yazmıssın kocam gulec sempatik diye. Flortoz capkın demek yerine.Bak bu yazdıklarının hepsini sen yazdın! Benim anlattığımşa yazdığın aynı şeyler değil! Sen sadece dalga geçicek bi yer bulmaya çalışıyorsun, tekrarlıyorum bi git
Ofisteyken iş hattına atmış mesajı, bana akşam gelince gösterdi, o mesajdan sonra hiç bi şekilde konuşmamış hep kaçmış ama mecbur iş için konuşmak zorunda. Şuan o da bu kadar ileri gideceğini tahmin etmediğini söylüyor. Ayrıca bu iş yerine yeni girdi daha tam tanımadığı için haddini aşmış kadın artık mesafesini koyacakmış güzel bi sopa da yedi, burda bana giydirdikçe bende ona giydirdimMaviş te pek uzak durmamış yani...
Al işte gece gece yine sinirlerimi zıplatacak bi konu daha...
O mesaj geldiğinde ne tepki verdin???
bu bariz "ÇOK SEVDİM BE TOSUNUM" modumesaj atıp maviş gözlüm hasta mı olmuş diyor,
Maşallah maşallah saymaya devam et sen izle beniYo sen yazmıssın kocam gulec sempatik diye. Flortoz capkın demek yerine.
Kadında kocama yuruyor demıssın minciriypr demıssın. Hatta dedım ki bende cok gulecım mıncıranı kasıkcı elması gibi denizde sektırırım. Mıncırılmaın sempatiklikle ilgisi yok dedım.
Sonra baska birine kocam aldı beni kostu pesımden allahıma cok sukur demıssın, orda da Allah razı olsun dedim.
Aslına bakarsan habıre tatlı yorumlar yapmisım, allah razı olsun dıye dua etmısım yanı daha ne diyim
Bu arada konuya yorum yapan elli kadından 48ı benımle benzer seyleri yazmıs. Aklın yolu bir sozunu severım
Sayacaklarım Bukadar sımdı yorumları okuyorumMaşallah maşallah saymaya devam et sen izle beni
esınız rüştünü ıspatlamıs evlenme yetısıne sahıp bır bırey olarak mesafesını koruyacakSelam kızlar
öyle kıskanç biri değilim ama eşimin iş arkadaşı olan evli bi hanım son iki haftadır fazlasıyla eşime doğru adım atıyor. Mesela öğlen yemeklerini kahvaltıyı beraber yemeyi istemek gibi, eşi geceleri genelde geç geliyormuş onu anlatıp yıllardır bekar hayatı yaşıyorum diyor. Eşim konuşkan güleç ve hoş da biridir. Herhalde kendisi başka anlamlar yükledi bu arkadaşça yaklaşımına eşimin, şimdi ben iyice sinir olmaya başladım sizce bunu nasıl karşı tarafı gücendirmeden durdurup arkadaş boyutunda kalmasını sağlayabiliriz.
Öyle demediniz ama eşim tamamen arkadaş canlısı ama kadın yanlış anlıyor dediniz. Hiç bir kadın kimseyi durduk yere mıncıklayıp gece mavişim diye mesaj atmaz, atamaz bir yerlerden cesaret alıyordur.Nerden çıkardınız bunu? Ben herkes eşime mi asılıyor dedim? Çok yakışıklı kadınlar dayanamıyor mu dedim? Negatif yorum yapıp konu sahibine faydam dokunmasın hatta köpürtiyim derdindesiniz
Ofisteyken iş hattına atmış mesajı, bana akşam gelince gösterdi, o mesajdan sonra hiç bi şekilde konuşmamış hep kaçmış ama mecbur iş için konuşmak zorunda. Şuan o da bu kadar ileri gideceğini tahmin etmediğini söylüyor. Ayrıca bu iş yerine yeni girdi daha tam tanımadığı için haddini aşmış kadın artık mesafesini koyacakmış güzel bi sopa da yedi, burda bana giydirdikçe bende ona giydirdim
ne dedıgınızın farkında mısınızYaa flörtöz diyince yanlış anlaşılıyo farkındayım ama
ama cidden öy
yaa flörtöz derken tabii ki asılır şeklinde değil ki güler yüzlü konuşkan esprili olduğu için bizim aransn kadınlarımız hemen bi adım gibi amlayabiliyor bunu, ben uyarıyorum yanımdaykende heryerde başında duramam
Ne kadar ileri gidecegini dusunuyormus peki?bu kadar ileri gideceğini tahmin etmediğini söylüyor.
ne dedıgınızın farkında mısınız
esı aldatınca o erkektır yapar elının kırı deyıp kadına namussuz dıyerek sac bas yolanlardansınız sanırım bunu dıyebıldıgınıze gore
elın herıfı sızın agzınızı mıncırabılırmı mesela veya sız komsunun kocasını mıncırabılır mısınız ? mumkun degıl degıl mı
e o kadın nasıl mıncırırım dıyor
kocam cok guleryuzludur arkadaslarımla da gorusur makyaj malzemesı almaya falan gıderız ordakı kızlarla da muhabbetı kurar su ruj daha guzel dıye
ama henuz kımse mıncırmaya kalkmadı
guleryuzle capkınlık arasında cok buyuk koooocaaaman fark var esınız bıldıgınız flortlesıyor sız kadına ters davranmayın ısıne karısmayın dıye yiaaa naıl kurtulucam bu kadından dıye sıze oyun yapıyor aklınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?