Yav ne alaka ne alaka hiç zor olmadı o beni buldu bn aramadım allaha şükürSiz çok zor mu koca buldunuz?
Onu bi deyin hele.
Cok sukur Allah ondan razı olsunYav ne alaka ne alaka hiç zor olmadı o beni buldu bn aramadım allaha şükür
Ya sen bi git ya tüm yorumların böyle herkese negatifsin eğlenmeye mi geliyorsun buraya?Cok sukur Allah ondan razı olsun
Ben kocısım efendidir kadınlar ayartıyor kaşarlar, diyen herkese negatıfım.Ya sen bi git ya tüm yorumların böyle herkese negatifsin eğlenmeye mi geliyorsun buraya?
Eşiniz el şakası ve temas seviyor demek ki... Yani hal böyleyse o hatun olmaz baskasi da mincirir. Ayşe olmaz faruk da mincirir bu kosullarda..Selam kızlar
öyle kıskanç biri değilim ama eşimin iş arkadaşı olan evli bi hanım son iki haftadır fazlasıyla eşime doğru adım atıyor. Mesela öğlen yemeklerini kahvaltıyı beraber yemeyi istemek gibi, mesaj atıp maviş gözlüm hasta mı olmuş diyor, eşi geceleri genelde geç geliyormuş onu anlatıp yıllardır bekar hayatı yaşıyorum diyor, eşimin yanına gelip orasını burasını mıncurıyormul. Eşim konuşkan güleç ve hoş da biridir. Herhalde kendisi başka anlamlar yükledi bu arkadaşça yaklaşımına eşimin, şimdi ben iyice sinir olmaya başladım sizce bunu nasıl karşı tarafı gücendirmeden durdurup arkadaş boyutunda kalmasını sağlayabiliriz.
Hep bu arkadaşlar göz dikiyor masum minnoş kocişlerimize.
Onu oydum şimdi zaten bu yorumlardan sonra, hayır sessiz sakin biri de değildir, fark ettim beni kıskandrmak hoşuna gidiyor. Kadına da mesafeyi koymuş ama o arsız birazEşiniz, bana birtek eşim maviş gözlüm diyebilir desin bak daha yanaşıyormu. Önce kociçkonuzun gözünü oyun..
Nerden çıkardınız bunu? Ben herkes eşime mi asılıyor dedim? Çok yakışıklı kadınlar dayanamıyor mu dedim? Negatif yorum yapıp konu sahibine faydam dokunmasın hatta köpürtiyim derdindesinizKonu sahibinin mantığı ile kıvanç tatlıtuğ beyefendi yolda yürüyemiyordur mıncıklanmaktan. Allah maviş gözlü ve yakışıklı beylere yardım etsin
Bak bu yazdıklarının hepsini sen yazdın! Benim anlattığımşa yazdığın aynı şeyler değil! Sen sadece dalga geçicek bi yer bulmaya çalışıyorsun, tekrarlıyorum bi gitBen kocısım efendidir kadınlar ayartıyor kaşarlar, diyen herkese negatıfım.
Benimle yuru gıtlı yazısmazsan sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?