Haklisiniz. Demek ki herşey de bi hayır varmış.Canım benim sakin ol İnan bir çok kadından şanslısın şuan gözlerinin içine bakan evladın YÖK babam diye tutturan Zihninde sorumluluğun yok .. aldatan sadece aldanır şimdi evli bir adamı ayartan kadından çocuğu olan basit bir adam artık. Hakettiği kadın öyle basit bir kadınmış..masum bir bebek yazık ona ne diyim şans. Şimdi sakin ol , hayat devam ediyor nefes aldığımız sürece hersey mümkün ve çok güzel hayal kırıklığını koyacaksın bavuluna atacaksın denize güçlüsün ..
Ben pismanligini son 10 gündür gozlerinden okuyordum zaten. Biseyler yapip pisman olmus belli ama ne? Aklima türlü türlü seyler geldi ama bu kadar kötüsü gelmemisti.Hadi erkek her şeyi yapar da bir kadın bir kadına bunu nasıl yapar ya. Allah belasını versin böyle kadınları duydukça iğreniyorum kadınlıklarından. Yazık ya bir erkek için kendini bu kadar düşürmeye değer mi. Kocan için hiç bişey demiyorum zaten. Allah yardımcın olsun. Keşke bir iki günlük hevesleri kovalamasaydı eminim çok pişmandır ama bu yaptığı şerefsizliğe açıklama olamaz tabiki.
Ben pismanligini son 10 gündür gozlerinden okuyordum zaten. Biseyler yapip pisman olmus belli ama ne? Aklima türlü türlü seyler geldi ama bu kadar kötüsü gelmemisti.Hadi erkek her şeyi yapar da bir kadın bir kadına bunu nasıl yapar ya. Allah belasını versin böyle kadınları duydukça iğreniyorum kadınlıklarından. Yazık ya bir erkek için kendini bu kadar düşürmeye değer mi. Kocan için hiç bişey demiyorum zaten. Allah yardımcın olsun. Keşke bir iki günlük hevesleri kovalamasaydı eminim çok pişmandır ama bu yaptığı şerefsizliğe açıklama olamaz tabiki.
Cok safmışım ya da o cok sinsiymiş.Konunun basligini gorunce bile sinirleniyorum
Canım benim ya. Şu yaşadığın çok büyük bir sınav inşallah en az zararla bundan kurtulursun.. O kadının hamileliğinin kocandan olmama ihtimali de var ve bir şekilde ikisi de beter olur, rabbim her şeyden daha büyük..Ben pismanligini son 10 gündür gozlerinden okuyordum zaten. Biseyler yapip pisman olmus belli ama ne? Aklima türlü türlü seyler geldi ama bu kadar kötüsü gelmemisti.
Cok sinsiymis bence eslerimizi 24 saat takip edemeyiz ogle arasinda ya da isten izin alip haltlar karistirabilirler.Sen kendine kizma o mahlukatin sucuCok safmışım ya da o cok sinsiymiş.
Evet onun suçu ama bundan sonra hayatima nasil devam ederim bilmiyorum.Cok sinsiymis bence eslerimizi 24 saat takip edemeyiz ogle arasinda ya da isten izin alip haltlar karistirabilirler.Sen kendine kizma o mahlukatin sucu
Şu an kimsenin çenesini dinleyecek durumda degilim.Allah belalarini versin okurken kalbim sıkıstı. İnşallah bin katini cekerler yaptiklarinin ser.siz rezil yaratiklar.
Lutfen herkese duyur rezil et o pislikleri rahat rahat devam edemesinler hayatlarina
Tekrar merhabalar
Herşeyi öğrendim içimi dökebilmek ivin direk buraya girdim. Hatalarım olursa affedin.
Eşim bugun yine çıktı dışarı yemekten sonra. Hemen arkasindan ben de çıktım. Takip ettim yine ayni yere gecip oturdu. Gizlice arkasindan dolaştım biraz bekledim ve yaklaştım aynen şöyle bir mesaj yazıyordu eşim " Bana bunu yapma lütfen yuvami yikma. Eşim duyarsa hayatta affetmez ne olur aldirip kurtulalim "
Ne diyeceğimi şaşırdım elim ayağım birbirine dolandı. Daha fazla duramadim ayakta geçip oturdum yanina. Beni görünce teli cebinr koymaya çalıştı. Okudum hepsini anlat dedim. Aşkım bana biraz zaman ver herseyi düzelticem söz dedi. Bak beni daha fazla kizdiriyorsun anlat laf kalabaligi yapma dedim falan iste anlatmamakta israr etti baya ama ben zorla anlattirdim.
Kisaca acikliyorum size.
Eşimin eski sevgilisi musteriymis gibi mesaj atiyor. Konuşuyorlar görüşme ayarlıyorlar iş dolayısıyla. Bi yemekte görüşüyorlar tabii eşim kiz gelene kadar eski sevgilisi oldugunu bilmiyor. Geldikten sonra öğreniyor ve kalkip gitmeye calisiyor esim. Kiz müsaade etmiyor ne olur konusalim ben artik dayanamiyorum seni cok ozledim vs. Esimde tamam konusalim sadece 10 dk diyor kiz iste esimin elini felan tutmuş. Tabii o sirada baska birisi esimin ve kziin fotolarini cekiyor. Esim kalkip gittikten sonra kiz yine mesaj atmis eşimde git başımdan bir daha senle görüşmem deyince kiz fotolari gönderiyor bunlari esine gönderirim diye. Eşimde salak inaniyor. Halbuki bana söylese ben anlayışla karşılayacak bi insanim. Asla fevri davranmam. Neyse bir iki dışarda görüşüyorlar daha sonra kiz evine davet ediyor. Eşim gitmemek icin baya direnmiş. Sonra gitmiş birlikte olmuşlar. Bunu yaparken de kiz gizlice videoya çekmiş. Daha sonra esimi hep bu sekilde tehdit etmiş. Bu boyle 3 ay boyunca devam etmiş. Şu an bu kiz hamileymiş eşimden ilac kullaniyorum diye yalan söylemiş. Eşim aldiralim dedikce kiz hayatta aldirmam esini birak beni alıyormuş. Son 10 gündür disarda olmasinin sebebi buymuş kizlar.
Eve gitmeyeceksin yemeğini ye cik karinla yatma yoksa herseyi anlatirim diye tehdit etmiş kiz bunu.
Ben hic bi tepki veremedim sadece ağladım. Bu nasil bir aci? Hangi günahımın bedelini ödüyorum bilmiyorum. Tam da cocuk icin tedaviye baslayacagimiz zamanda oldu mu şimdi bu? Ölüyor gibi hissediyorum. Ben bu kadar severken reva mı bu bana?
Eve geldim sakın arkamdan gelme yalniz kalmak istiyorum dedim. Konuşmaya çalıştı. Direk kestirip attim. Bu saatten sonra agzinla kuş tutsan da dünyaları önüme sersen de bitti dedim. Daha bir yillik evliyiz biz ya. Bunlari yasamak icin cok erken degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?