Eşime güveniyorum ama...

Başına silah mı dayamış, zorla eve götürüp zorla mı sevişmişler? Kadın peşimde izlenimi veriyor affetmen için ama bildiğin ilişkileri varmış işte.

Canim cok üzüldüm ama bi bakimada cok sanslislisin cunku cocugun olmadan ögrendin yoksa daha zor olurdu. Sakin onun yalanlarina inanma. Tehdit edildigi hic inandirici degil kendini bir sekilde masum gostermeye calisiyor.

Konuyu ilk okuduğumda aklıma hiç aldatma gelmedi, aldatsa neden evin karşısında sap gibi dikilsin ki dedim. Kesin işinden ayrılmıştır ama bunu da size söyleyememiştir, size hissettirmeden yeni iş arayışına girmiştir, iş bulduktan sonra da size anlatacaktır diye düşünmüştüm ama ta ki son güncellemenize kadar!

Adam aldatmış, yetmemiş bir de çocuk yapmış
Yalnız eşinizin bahaneleri hiç ama hiç inandırıcı değil. Nedense her aldatan erkek çok masum oluyor, o masumcukları yoldan çıkaran mutlaka kötü bir kadın oluyor. Halbuki bu masum adamlar diyor ki yapma etme ben evliyim, eşime aşığım, yuvama sadığım, ırzıma geçme diyor ama o kötü kadın ise tehditlerle zorla yatağa atıyor bu masumcukları Tabii yersenŞurada okuduğum her konuda istisnasız aldatıp da yakalan her erkek hep mi aynı şeyleri sıralar!

Hikaye aslında belli: Adam eğlence arayışına girmiş, kaçamak yapmak istemiş; biraz takılıp hevesi geçince de atıp kurtulmak, hiçbir şey olmamış gibi evliliğine devam etmek istemiş ama tabii umduğu gibi olmamış; kadın hamile kalmış, ortada resmen bir çocuk var, özetle başına bela almış.

Son düzenleme:
Cok üzüldüm sonuca. Senaryonun yalan oldugu cok belli. Suphem olsa da aldatilma olduğuna inanmiyordum. Sanki kendi basima gelmis gibi oldum. Konu sahibi üzülme sen cok ama cok sanslisin. Bi konumda evliliginden kisacik bahsetmistin hatirliyosan. Seni zaten hic haketmiyormus ki bu adam. Icin huzurlu vicdanın rahat olsun.

Haklisiniz. Demek ki herşey de bi hayır varmış.

Herkese çok tesekkur ederim. Su an ailemi bile arayip konusacak durumda degilken sizlere icimi döktüm.
En kötüsü de aglayamiyorum su an. Icime atmak daha kötü. Ağlasam belki hafifleyeck ama olmuyo. Boğazım düğüm düğüm.

Hadi erkek her şeyi yapar da bir kadın bir kadına bunu nasıl yapar ya. Allah belasını versin böyle kadınları duydukça iğreniyorum kadınlıklarından. Yazık ya bir erkek için kendini bu kadar düşürmeye değer mi. Kocan için hiç bişey demiyorum zaten. Allah yardımcın olsun. Keşke bir iki günlük hevesleri kovalamasaydı eminim çok pişmandır ama bu yaptığı şerefsizliğe açıklama olamaz tabiki.

Hadi erkek her şeyi yapar da bir kadın bir kadına bunu nasıl yapar ya. Allah belasını versin böyle kadınları duydukça iğreniyorum kadınlıklarından. Yazık ya bir erkek için kendini bu kadar düşürmeye değer mi. Kocan için hiç bişey demiyorum zaten. Allah yardımcın olsun. Keşke bir iki günlük hevesleri kovalamasaydı eminim çok pişmandır ama bu yaptığı şerefsizliğe açıklama olamaz tabiki.

Ben pismanligini son 10 gündür gozlerinden okuyordum zaten. Biseyler yapip pisman olmus belli ama ne? Aklima türlü türlü seyler geldi ama bu kadar kötüsü gelmemisti.

Ben pismanligini son 10 gündür gozlerinden okuyordum zaten. Biseyler yapip pisman olmus belli ama ne? Aklima türlü türlü seyler geldi ama bu kadar kötüsü gelmemisti.

Canım benim ya. Şu yaşadığın çok büyük bir sınav inşallah en az zararla bundan kurtulursun.. O kadının hamileliğinin kocandan olmama ihtimali de var ve bir şekilde ikisi de beter olur, rabbim her şeyden daha büyük..

Allah belalarini versin okurken kalbim sıkıstı. İnşallah bin katini cekerler yaptiklarinin ser.siz rezil yaratiklar.

Lutfen herkese duyur rezil et o pislikleri rahat rahat devam edemesinler hayatlarina
Şu an kimsenin çenesini dinleyecek durumda degilim.
Ama tabi ki kendime geldigim zman herkese anlaticam yaşadıklarımı.

Bu kadar senaryo yazacagina elimi kolumu bagladi zorla tecavuz etti deseydi ya...
Beyinsiz mi bu el ele resmimizi karim gormesin diye kadinla yatiyor?
Umarim bu tan gazetesi haberi niteliğindeki hikayeye inanmamissinizdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…