Eşime güveniyorum ama...

Eşinin hattı ne canım. Türkcell felansa hesabım uygulamasını indirip kimi aramış kiminle mesajlaşmış kontrol edebilirsin..

umutsuz arkadaşım artık insanlar mesajlaşmıyor. yani Turkcell şifresi vb girseniz bile mesaj vb görmeniz zor. whatsup, facebook vb bir sürü online yazışma programı var. Ben ayda yılda bir mesaj atıyorum. whatsup çok daha pratik.

yine tabi deneyin siz. çokça konuştuğu numaralara bakın tabi ama telefon dökümlerine çok güvenmeyin bence.
takibe devam. hatta parkta arkasından yaklaşıp okumaya çalışırdım ben. aramak vb yapıp işkillendirmek yerine. çünkü giderseniz yanına eli ayağına dolasacaktır. telefonu bile alabilirsiniz elinden.

haberlerinizi bekliyoruz.

Bence aldatma değil başka bişey var. İşle ilgili olabilir ailesi olabilir.
Aldatab adam kabak gibi evin karşısında oturup mesajlaşmaz. İşten çıkarılmış biri kimse anlamasın diye evden çıkar işe gider gibi dolanır gelir ya bu ona benzemiş biraz

Son düzenleme:
Biraz önce eşime canim son zamanlarda biraz durgun gibisin bi sorun mu var moralin mi bozuk dedim ya off sende herseyden nem kapiyosun ne alaka diye bağırdı.
Biraz daha şüphe uyandi icimde. Bu gidişle kendimi yiyip bitiricem ya kizlar napicam ben? Elime yüzüme bulaştırmaktan korkuyorum. Whatsapp web e baktim bisey yok.
Face desen yok instagram yok. Online islemlere girdim bütün numaralari kontrol ettim o da yok.
E devletten başka bi hattı var mi diye baktim yok.

Çıkar kokusu da hadi hayırlısı..
Tatlı tatlı "Canım bir şeye moralin mi bozuk" diyen kadına bağırması da enteresan. Her şeyi soran usteleyen bir eş degilsiniz gibi geldi bana. Onun bu tepkisi garip geldi. Depresyonda mı ne..

Aynen. Genel olarak insanlarin çok üstüne gitmem. Ama eşimde benden bisey gizlemez normalde. Yani acaba biseye canimi sıkkın diyorum. Eşim üzüntüsünü de sevincini de dışa yansıtır icinde tutamaz.

O an yanına gitmeliydiniz bence belki sadece ektiler onu bekledim bekledim gelmediler almaya o mesajda sitem mesajiydi:) belki de başka hattı var yazisti etti koydu cebine. Kendi adına değildir.

Cok ilqinc bi durum arkadasim insaAllah korktuqun basina qelmez baska bisey vardir bu isin icinde dökümanina falan baktinmi netten peki ? O ciktiqi an arkasindan takipte edebilirsin yani

Kiz arkadasinla takip et bence çıktığı bi akşam.

Telefondan konumunu ogrenebiliyorsun. Duymustum ama arastirmadim. Ona da bi bak istersen.

bir sıkıntısı falan olabilir belki sana yansitmak istrmiyor da olabilir bence hicbirsey olmamis gibi davranmak yetine acik acik konus.

Merak içindeyiz benimde eşim tam anlattıgın gibi biridir hatta dahada fazlası abdestli namazlı temiz allah korkusu olan beni aldatmaktan cok korkar ama erkek milleti güven olmaz

Acaba yuruyup sonra mi biraz orada oturdu yoksa butun aksami orada mi gecirdi?
Mesela benim esim de eve gelirken is icin birileri aradiginda vs arabadan inmez konusmasi bitince iner.

İkinci bi hattı var bence de.kendi üstünde olmayabilir hat. İşini garantiye almıştır ya arkadaşının uzerindedir ya annesinin yada babasının veya bi akrabasının. Bana nedense hic masum gelmedi.sadece o aksam gorebilmissiniz.ondan onceki akşamlar da oradaydı belkide.ben bir derdi sorunu olduğunu düşünmüyorum açıkçası. Öyle olsa dışarda parkta falan oturup mesajlasma olaylarına girmez.aldatiyorsa rahat mesajlasmak icin çıkmış işte.

Kadınlar hisseder diye bir şey var ya...
Umarım yanılıyosunuzdur ama bende huylandım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…