Allah belasini versin ikisinin de ya cok sinirlendim offfff ofŞu an kimsenin çenesini dinleyecek durumda degilim.
Ama tabi ki kendime geldigim zman herkese anlaticam yaşadıklarımı.
Emin olun şu an doğru mu degil mi diye düşünmüyorum bile. Çünkü olayin nasıl geliştiği umrumda değil. Ben sonuca bakiyorum.Bu kadar senaryo yazacagina elimi kolumu bagladi zorla tecavuz etti deseydi ya...
Beyinsiz mi bu el ele resmimizi karim gormesin diye kadinla yatiyor?
Umarim bu tan gazetesi haberi niteliğindeki hikayeye inanmamissinizdir.
Siz yakayadiginizda anlatirken falan nasildi ser.sz yaratikEmin olun şu an doğru mu degil mi diye düşünmüyorum bile. Çünkü olayin nasıl geliştiği umrumda değil. Ben sonuca bakiyorum.
Pişmanlığı belliydi anlatirken sesi titriyordu ağlayarak anlatti zaten ama umrumda mı hayırSiz yakayadiginizda anlatirken falan nasildi ser.sz yaratik
Emin olun şu an doğru mu degil mi diye düşünmüyorum bile. Çünkü olayin nasıl geliştiği umrumda değil. Ben sonuca bakiyorum.
Beter olsun surunsunler insallah yuzleri hic gulmesin hayatlari boyunca rezil bir igrenc gibi de olsunlerPişmanlığı belliydi anlatirken sesi titriyordu ağlayarak anlatti zaten ama umrumda mı hayır
Tekrar merhabalar
Herşeyi öğrendim içimi dökebilmek ivin direk buraya girdim. Hatalarım olursa affedin.
Eşim bugun yine çıktı dışarı yemekten sonra. Hemen arkasindan ben de çıktım. Takip ettim yine ayni yere gecip oturdu. Gizlice arkasindan dolaştım biraz bekledim ve yaklaştım aynen şöyle bir mesaj yazıyordu eşim " Bana bunu yapma lütfen yuvami yikma. Eşim duyarsa hayatta affetmez ne olur aldirip kurtulalim "
Ne diyeceğimi şaşırdım elim ayağım birbirine dolandı. Daha fazla duramadim ayakta geçip oturdum yanina. Beni görünce teli cebinr koymaya çalıştı. Okudum hepsini anlat dedim. Aşkım bana biraz zaman ver herseyi düzelticem söz dedi. Bak beni daha fazla kizdiriyorsun anlat laf kalabaligi yapma dedim falan iste anlatmamakta israr etti baya ama ben zorla anlattirdim.
Kisaca acikliyorum size.
Eşimin eski sevgilisi musteriymis gibi mesaj atiyor. Konuşuyorlar görüşme ayarlıyorlar iş dolayısıyla. Bi yemekte görüşüyorlar tabii eşim kiz gelene kadar eski sevgilisi oldugunu bilmiyor. Geldikten sonra öğreniyor ve kalkip gitmeye calisiyor esim. Kiz müsaade etmiyor ne olur konusalim ben artik dayanamiyorum seni cok ozledim vs. Esimde tamam konusalim sadece 10 dk diyor kiz iste esimin elini felan tutmuş. Tabii o sirada baska birisi esimin ve kziin fotolarini cekiyor. Esim kalkip gittikten sonra kiz yine mesaj atmis eşimde git başımdan bir daha senle görüşmem deyince kiz fotolari gönderiyor bunlari esine gönderirim diye. Eşimde salak inaniyor. Halbuki bana söylese ben anlayışla karşılayacak bi insanim. Asla fevri davranmam. Neyse bir iki dışarda görüşüyorlar daha sonra kiz evine davet ediyor. Eşim gitmemek icin baya direnmiş. Sonra gitmiş birlikte olmuşlar. Bunu yaparken de kiz gizlice videoya çekmiş. Daha sonra esimi hep bu sekilde tehdit etmiş. Bu boyle 3 ay boyunca devam etmiş. Şu an bu kiz hamileymiş eşimden ilac kullaniyorum diye yalan söylemiş. Eşim aldiralim dedikce kiz hayatta aldirmam esini birak beni alıyormuş. Son 10 gündür disarda olmasinin sebebi buymuş kizlar.
Eve gitmeyeceksin yemeğini ye cik karinla yatma yoksa herseyi anlatirim diye tehdit etmiş kiz bunu.
Ben hic bi tepki veremedim sadece ağladım. Bu nasil bir aci? Hangi günahımın bedelini ödüyorum bilmiyorum. Tam da cocuk icin tedaviye baslayacagimiz zamanda oldu mu şimdi bu? Ölüyor gibi hissediyorum. Ben bu kadar severken reva mı bu bana?
Eve geldim sakın arkamdan gelme yalniz kalmak istiyorum dedim. Konuşmaya çalıştı. Direk kestirip attim. Bu saatten sonra agzinla kuş tutsan da dünyaları önüme sersen de bitti dedim. Daha bir yillik evliyiz biz ya. Bunlari yasamak icin cok erken degil mi?
Ay cidden telefonu da ortada ve hic disari cikmiyordu hangi ara yasanmis bunlarIçim cız etti. Kimbilir ne halde kalbiniz
Telefonu ortada, arkadaşlarına dahi gitmeyen insan , 3 ay nasıl görüşmüş aklım almadı.
Ne denilir ki , yüreğiniz hafiflesin inşallah. Yolunuz açık olsun .
Isyerindeyken sürekli çıplak fotolarini gonderip duruyormus kiz. Bizim salak da dayanamiyormus. Gidip sevişip geliyormus geri isyerine.Allah ikisininde belasini versin.
hikaye filan hic unursama koy tekmeyi..
sallamasin tehditle sevistim diye salak herif
Soktasin su an. Taşlar yerine oturuyodur düşündükçe. Ben de 3 ay nasıl sakladigina akil erdiremedim.Herkese çok tesekkur ederim. Su an ailemi bile arayip konusacak durumda degilken sizlere icimi döktüm.
En kötüsü de aglayamiyorum su an. Icime atmak daha kötü. Ağlasam belki hafifleyeck ama olmuyo. Boğazım düğüm düğüm.
Yuh ya. Okudukca sok oluyorum kendi pisliklerinde bogulsunlarIsyerindeyken sürekli çıplak fotolarini gonderip duruyormus kiz. Bizim salak da dayanamiyormus. Gidip sevişip geliyormus geri isyerine.
Elinize kayıtları geçirin mahkemeye öyle sunun aldattı diye donunu bile bırakmayın alın.Isyerindeyken sürekli çıplak fotolarini gonderip duruyormus kiz. Bizim salak da dayanamiyormus. Gidip sevişip geliyormus geri isyerine.
Rezil igrenc nasil anlatti bunu yaIsyerindeyken sürekli çıplak fotolarini gonderip duruyormus kiz. Bizim salak da dayanamiyormus. Gidip sevişip geliyormus geri isyerine.
Son 10 güne kadar hic fark etmedim hic bir sıkıntımız yoktu. Hamilelik olayi cikinca pisman olmus beyefendiAy cidden telefonu da ortada ve hic disari cikmiyordu hangi ara yasanmis bunlar
Ve o 3 ayda size nasil davrandi?
Hic bir seyinde gözüm yok inanın. Kurtulduguma sevinirim sadece.Elinize kayıtları geçirin mahkemeye öyle sunun aldattı diye donunu bile bırakmayın alın.
Dediğimi yap sen.Hic bir seyinde gözüm yok inanın. Kurtulduguma sevinirim sadece.
Başlarına cok kötü şeyler gelecek eminim. Hic bir zman mutlu olamayacaklar.Yuh ya. Okudukca sok oluyorum kendi pisliklerinde bogulsunlar
Isyerindeyken sürekli çıplak fotolarini gonderip duruyormus kiz. Bizim salak da dayanamiyormus. Gidip sevişip geliyormus geri isyerine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?