Eşime güveniyorum ama...

Bu kadar senaryo yazacagina elimi kolumu bagladi zorla tecavuz etti deseydi ya...
Beyinsiz mi bu el ele resmimizi karim gormesin diye kadinla yatiyor?
Umarim bu tan gazetesi haberi niteliğindeki hikayeye inanmamissinizdir.
Emin olun şu an doğru mu degil mi diye düşünmüyorum bile. Çünkü olayin nasıl geliştiği umrumda değil. Ben sonuca bakiyorum.

Emin olun şu an doğru mu degil mi diye düşünmüyorum bile. Çünkü olayin nasıl geliştiği umrumda değil. Ben sonuca bakiyorum.

Simdi degilse de herhangi bir zamanda bu mesele kafanizi kurcalamasin. Belki bilincaltiniz bazi nedenlerle inanmak isteyecek ama inanmayin. Zaten karisina ihanet eden bir adamin neyine guvenilir ki? Boyle biri gokyuzu mavi dese acaba mi diye supheye duserim.

Allah ikisininde belasini versin.
hikaye filan hic unursama koy tekmeyi..
sallamasin tehditle sevistim diye salak herif

Ay cidden telefonu da ortada ve hic disari cikmiyordu hangi ara yasanmis bunlar

Ve o 3 ayda size nasil davrandi?

Allah ikisininde belasini versin.
hikaye filan hic unursama koy tekmeyi..
sallamasin tehditle sevistim diye salak herif
Isyerindeyken sürekli çıplak fotolarini gonderip duruyormus kiz. Bizim salak da dayanamiyormus. Gidip sevişip geliyormus geri isyerine.

Soktasin su an. Taşlar yerine oturuyodur düşündükçe. Ben de 3 ay nasıl sakladigina akil erdiremedim.

Isyerindeyken sürekli çıplak fotolarini gonderip duruyormus kiz. Bizim salak da dayanamiyormus. Gidip sevişip geliyormus geri isyerine.
Elinize kayıtları geçirin mahkemeye öyle sunun aldattı diye donunu bile bırakmayın alın.

Ay cidden telefonu da ortada ve hic disari cikmiyordu hangi ara yasanmis bunlar

Ve o 3 ayda size nasil davrandi?
Son 10 güne kadar hic fark etmedim hic bir sıkıntımız yoktu. Hamilelik olayi cikinca pisman olmus beyefendi

Bende konuyu sessiz takip edenlerdenim. Okuyunca oyle cok uzuldum ki anlatamam. Ne zaman bitecek bu kadinlarin cektikleri yaaa yeter artik. Nasil bir mahluk bunlar insan falan degiller.
Uzulmemen imkansiz ne hayallerle evlendin kim bilir. Bu soyledigimi su an anlamayabilirsin ama cocugun olmadigi icin cok sanslisin. O kadar cok kadin var ki aldatildigi halde sirf cocugu ya da cocuklari icin bosanamayan. Rabbim yardimcin olmus bence ve erken ogrenmissin. Bundan sonra ne yaparrim diye dusunme bile ise gir kendi ayaklarinin uzerinde dur zamanla her sey gecer gider.Allah yar ve yardimcin olsun insallah.

baya can alici tehditler savurmus demek ki kuduruk kadin
Allah pipisinin dogrusuna giden tum aldatmaya meyilli adamlari iktidarsiz etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…