Başlarına cok kötü şeyler gelecek eminim. Hic bir zman mutlu olamayacaklar.
Whatsap web de çıkar. Bir de SMS yoluyla mesajlaştılarsa eğer aldatmasına yönelik savcılık kovuşturma ile mahkeme yoluna iletir ve kararla yazışmalar çıkarılır. Her şey ortaya çıkar.ilk defa bunu burada bir konuya yazıyorum bence siz o kadına da dava açabilirsiniz bir avukata bunu da danışın
özellikle evli olduğunuzu bilmesi bile bile birlikte olması ve sizin evliliğinizi zarara uğratmak için çocuk sahibi olması bunlar önemli
tabii inşallah elinizde bunlarla ilgili belge vardır
Kesinlikle olamayacaklar. Korunmadigin halde hamile kalmamissin. Cok sanslisin. Su anki sokun yazdiklarina da yansıyor. Duygularin alınmış gibi. Umarim cok kolay atlatirsin bu donemi. Yalniz kalmayaya çalış.Başlarına cok kötü şeyler gelecek eminim. Hic bir zman mutlu olamayacaklar.
Çocuk konusunda şanslıyım evet doğru.Bende konuyu sessiz takip edenlerdenim. Okuyunca oyle cok uzuldum ki anlatamam. Ne zaman bitecek bu kadinlarin cektikleri yaaa yeter artik. Nasil bir mahluk bunlar insan falan degiller.
Uzulmemen imkansiz ne hayallerle evlendin kim bilir. Bu soyledigimi su an anlamayabilirsin ama cocugun olmadigi icin cok sanslisin. O kadar cok kadin var ki aldatildigi halde sirf cocugu ya da cocuklari icin bosanamayan. Rabbim yardimcin olmus bence ve erken ogrenmissin. Bundan sonra ne yaparrim diye dusunme bile ise gir kendi ayaklarinin uzerinde dur zamanla her sey gecer gider.Allah yar ve yardimcin olsun insallah.
Whatsap web de çıkar. Bir de SMS yoluyla mesajlaştılarsa eğer aldatmasına yönelik savcılık kovuşturma ile mahkeme yoluna iletir ve kararla yazışmalar çıkarılır.
Sadece Mahkeme kararı ile SMS yazışmaları çıkarılabilir. Ayrıca konu sahibi telefonda adamın karşı tarafa "ne olur aldır o bebeği" şeklinde mesaj attığını iddia ediyor.whatsap web delil sayılmaz
ayrıca olayda savcılığın müdahil olacağı bir durum yok sms içerikleri de ne olursa olsun gsm operatörlerince verilecek bir şey değil
daha somut delil benim bahsettiğim
whatsap web delil sayılmaz
ayrıca olayda savcılığın müdahil olacağı bir durum yok sms içerikleri de ne olursa olsun gsm operatörlerince verilecek bir şey değil
daha somut delil benim bahsettiğim
Bilmiyorum ki. Zamanla hersey cikar ortaya. Ama değişen bisey olmayacak. Kararim kesin.Çok geçmiş olsun. Belliydi bir halt işlediği zaten. Video falan hikaye bunlar. Hangi kadın öyle somut bir kanıt bulundurur? Çok saçma ve bir erkeğin yapabileceği bir şey. Bu arada Acaba hamilelik yalan olabilir mi? Ona da hiç
İnanmadım ben..
Sadece Mahkeme kararı ile SMS yazışmaları çıkarılabilir. Ayrıca konu sahibi telefonda adamın karşı tarafa "ne olur aldır o bebeği" şeklinde mesaj attığını iddia ediyor.
Kendimce delil bulmaya çalışıyorum bende aynen haklısınmerlin bir zamanlar emin ol daha iyi biliyorum
smsler verilmez basit bir boşanma davası bu
ben daha somut delilden bahsediyorum şahit gibi ya da adamın ikna edilip açıkça anlatması gibi ya da kadının çevresinden birinin şahit olarak bulunması gibi
Konu sahibi bebege dna testi isteyebilir mi mahkemede?merlin bir zamanlar avukattım emin ol daha iyi biliyorum
ben daha somut delilden bahsediyorum şahit gibi ya da adamın ikna edilip açıkça anlatması gibi ya da kadının çevresinden birinin şahit olarak bulunması gibi
Tekrar konusturup ses kaydı alsam olur mumerlin bir zamanlar avukattım emin ol daha iyi biliyorum
Konu sahibi bebege dna testi isteyebilir mi mahkemede?
Aslaa kararim degismeyecek. Zor günler beni bekliyor evet çünkü geçip giden zmana yanacağım. Kendi salakligima üzüleceğim. Bundan sonra hic kimseyle belki de güzel bir hayatim olmayacak.Niye zor gunler seni beklesin, mutlu olmannicin illa boyle arkandan is ceviren birinemi ihtiyacin varki? Bir kalemde sil at, donup arkana bile bakma. Bir cok kadina gore cok sanslisin cocugun yok, kimseye ihtiyacin yok. Zor olan bundan sonra onunla yasamayi evliligi yurutmeyi goze almak olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?