Eşime güveniyorum ama...

Çok geçmiş olsun. Belliydi bir halt işlediği zaten. Video falan hikaye bunlar. Hangi kadın öyle somut bir kanıt bulundurur? Çok saçma ve bir erkeğin yapabileceği bir şey. Bu arada Acaba hamilelik yalan olabilir mi? Ona da hiç
İnanmadım ben..

ilk defa bunu burada bir konuya yazıyorum bence siz o kadına da dava açabilirsiniz bir avukata bunu da danışın
özellikle evli olduğunuzu bilmesi bile bile birlikte olması ve sizin evliliğinizi zarara uğratmak için çocuk sahibi olması bunlar önemli
tabii inşallah elinizde bunlarla ilgili belge vardır

Konunun tamamını okudum ve o açıklamanızı okuyunca içim öyle acıdı ki...
Çocuğunuz olmadığına şükrettim..
Güçlü bir kadına benziyorsunuz dimdik durun asla kendinizden taviz vermeyin. Üzülen yıkılan mahvolan o olsun inşallah belalarını bulur ikisi de ...

Whatsap web de çıkar. Bir de SMS yoluyla mesajlaştılarsa eğer aldatmasına yönelik savcılık kovuşturma ile mahkeme yoluna iletir ve kararla yazışmalar çıkarılır. Her şey ortaya çıkar.

Çocuk konusunda şanslıyım evet doğru.
Cok şükür kimseye ihtiyacim yok. Kendi ayaklarimin üstünde dururum zor gunler beni bekliyor ama gececek

Whatsap web de çıkar. Bir de SMS yoluyla mesajlaştılarsa eğer aldatmasına yönelik savcılık kovuşturma ile mahkeme yoluna iletir ve kararla yazışmalar çıkarılır.

whatsap web delil sayılmaz
ayrıca olayda savcılığın müdahil olacağı bir durum yok sms içerikleri de ne olursa olsun gsm operatörlerince verilecek bir şey değil
daha somut delil benim bahsettiğim

Hamilelik bana da inandırıcı gelmedi. Kadin o kadar cesaretli olabilir mi? Nasil kafalar bunlar anlamiyorum ya.

ayrıca olayda savcılığın müdahil olacağı bir durum yok sms içerikleri de ne olursa olsun gsm operatörlerince verilecek bir şey değil
Sadece Mahkeme kararı ile SMS yazışmaları çıkarılabilir. Ayrıca konu sahibi telefonda adamın karşı tarafa "ne olur aldır o bebeği" şeklinde mesaj attığını iddia ediyor.

Konu sahibi bu üye ile bir konusun bence. Kendisi avukat diye biliyorum. Ikisini de rezil edip zarara ugratabilirsiniz cok da iyi olur

Bilmiyorum ki. Zamanla hersey cikar ortaya. Ama değişen bisey olmayacak. Kararim kesin.

Sadece Mahkeme kararı ile SMS yazışmaları çıkarılabilir. Ayrıca konu sahibi telefonda adamın karşı tarafa "ne olur aldır o bebeği" şeklinde mesaj attığını iddia ediyor.

merlin bir zamanlar avukattım emin ol daha iyi biliyorum
smsler verilmez basit bir boşanma davası bu
ben daha somut delilden bahsediyorum şahit gibi ya da adamın ikna edilip açıkça anlatması gibi ya da kadının çevresinden birinin şahit olarak bulunması gibi

Kendimce delil bulmaya çalışıyorum bende aynen haklısın

Konu sahibi bebege dna testi isteyebilir mi mahkemede?

Tekrar konusturup ses kaydı alsam olur mu

Niye zor gunler seni beklesin, mutlu olmannicin illa boyle arkandan is ceviren birinemi ihtiyacin varki? Bir kalemde sil at, donup arkana bile bakma. Bir cok kadina gore cok sanslisin cocugun yok, kimseye ihtiyacin yok. Zor olan bundan sonra onunla yasamayi evliligi yurutmeyi goze almak olur.

Aslaa kararim degismeyecek. Zor günler beni bekliyor evet çünkü geçip giden zmana yanacağım. Kendi salakligima üzüleceğim. Bundan sonra hic kimseyle belki de güzel bir hayatim olmayacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…