Eşime güveniyorum ama...

Tekrar konusturup ses kaydı alsam olur mu

ses kaydı son çare olmalı
ilişkilerini bilen biri var mı
ya da işyerinden o saatlerde ayrıldığına şahit olan biri
eşiniz belki arkadaşıyla paylaşmıştır ki mutlaka ilişkiyi anlattığı biri vardır
bence iyi bir tazminat ve boşanma avukatı bulmalısınız çok önemli bu
buradaki diğer aldatma konularından daha net bir durum var
bu dava zinadan açılmalı

Aslaa kararim degismeyecek. Zor günler beni bekliyor evet çünkü geçip giden zmana yanacağım. Kendi salakligima üzüleceğim. Bundan sonra hic kimseyle belki de güzel bir hayatim olmayacak.
Oyle dusunme sakin cok mutlu olcaksin

Yillae önce burada bir konu vardi adam aldatmis kadin kocasini aramis sevgilisi aciyomus falan
Bosanmislar
Yillar sonra birgun kadinin evinin kapisi calmis ve kapiyi kadinin yeni esi acmis
Kadin cok mutluyum falan diye anlatmisti benimde icim sogumustu

Sende mutlu olacaksin insallah ama o igrencler 2dunyada da asla yuzleri gulmeyecek

Offf offf of çok kötüüüü İnan çok üzüldüm canım bir sürü yazdık çizdik ama bu kadarınadadiyorum.hikayesi saçma yaşananlar saçma eşin zaten kelimeyle tarif edilir bi tür değil burdaki tek gerçek sen ve günahsız bebek ne yapılır ne söylenir bilemedim biranda beynim durdu bence intikam peşine düşme belliki kocan utanmaz dostu ondanda utanmaz sadece kendine zarar verirsin biran önce kurtul o adam müsvettesinden hayatına dön yolun basında kurtulmuşsun onlarıda Allah a havale et emin ol o yapılanı kimsenin yanına bırakmaz.Onlarda kendi pisliğinde boğulsun

Intikam gibi bir derdim yok zaten. Allaha havale ediyorum sadece. Bundan sonra onun icin bisyler yapmak benim icin sadece zaman kaybi

Intikam gibi bir derdim yok zaten. Allaha havale ediyorum sadece. Bundan sonra onun icin bisyler yapmak benim icin sadece zaman kaybi
Aynen öyle hayat çok kısa kardeşim o süreyi değmeyen biri için üzülerek geçirme Rabbim hakkında hayırlısını versin yar ve yardımcın olsun

Aaa aynen kkz zaten bunu istiyomus

Şerefsiz herif yaa eski sevgilisiyle sevişmek için evlenmeyi mi beklemiş.

Bunlarin hepsi icin biraz toparlanmam gerekiyor.

elini tutarken resmini çeken kadın ilişkiye girerken çekmez mi bu kadar acemi eşiniz yazık çok üzldüm hiç aldatacağı aklıma gelmemişti benimde.zaten yakalanacağı belli bişey evinizin karşısında oturup msjlaşması da ayrı bir garip ki onuda komşunuzun evinden görmüşsünüz.tabiki eşiniz çok hatalı ve karşısındaki kadın da çok tehlikeli siz eşinizin hayatında olun yada olmayın bu kadından belasını bulur bebek olayınada ben inanmadım açıkcası varsa bile eşinizdenolduğunu sanmam ben.rabbim kolaylık dayanma gücü versin inş.

Inanip inanmamak benim icin bisey degistirmiyor. Ben sonuca bakarim. Sonucta aldatmis mi evet. Benim icin bitmistir o zmn

Guclu bir kadinsin sen bu gucle her turlu ustesinden gelirsin bu durumun. Esinin anlattigi hikaye bana da cok inandirici gelmedi acikcasi. Heralde senin sonuca bakacagini dusunemedi. Direk kiz bana tecavuz etti dememis de ima etmis.
Tam zamaninda ogrenmen de iyi olmus, umarim bundan sonra mutlu olursun. Herseyde bir hayir vardir unutma...

Allah yardımcın olsun canım . yapan kendine yapar . sen kendini sıkma . sanada güzel bir sabır versin .

Jessey 2009 yılındaydı sanırım çıkan bi kanuna göre zinanın suçtan sayılmadığını okumuştum yanlış mı?

Jessey 2009 yılındaydı sanırım çıkan bi kanuna göre zinanın suçtan sayılmadığını okumuştum yanlış mı?

doğru suç değil
dava da suç olarak değil zaten
boşanma nedeni olarak zina gösterilecek

-uMutsuz- o kadar üzüldüm ki gerçekten içim cız etti. Sanırım bu dünyadaki sınavınız bu, inşallah kısa sürede atlatırsınız gerçekten zor.

Kaç yaşında bu adam ki şantajla demiş zorla demiş hepten alçalmış Of Ya çok üzüldüm sizin için ağlayamıyorum demişsiniz şuan duyduklarınızın şokundasınız elbette ağlamanız da normal ağlayın tutmayın kendinizi zaten olanlardan sonra içinizde ona karşı sevgi de kalmayacaktır daha çabuk toparlanırsınız böylece Allah yardımcınız olsun inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…