- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
+1500Esinizin isine gelmis kusura bakmayın. Tehditlere inanmıs gibi uapmak isine gelip sevismis bi güzel. Allah belasını versin 2sinin de insallah.
Siz de lütfen destek alın ağlayın edin ama kendinizi sakın suclamayın. Aynısı size yapılsa siz yapmazdiniz degil mi. Cok şükür ki karaktersizligini erkenden farketmissiniz. Insallah bundan sonrasi sizin icin cok güzel olur. Biz yanınızdayz bunaldıkca yazın lütfen iciniz biraz da olsa soğur.
Siz degerlisiniz, kisme degerinizi düşürmedi hala degerlisiniz bubonun karaktersizliği.. allah yar ve yardımcınız olsun insallah
Konu sahibi arkadaşım,çok üzüldüm çıkan sonuca,tek iyi şey bebeğin olmadan o adamın gerçek yüzünü görmek kısmet olmuş.
Ama benim anlamadığım şu var,bu adam hangi arada yaptı şu anlattıklarını,konuyu açtığında yazdıkların; yani telefon ortada durur,evcimen,dışarı çıkması sayılıdır,arkadaşarıyla ailecek görüşürüz...
Anlamıyorum gerçekten bu erkekler nasıl bu kadar sinsi,hiç birşey hissettirmeden,gayet düzgün bir profil çizerken,neler çeviriyorlar.Vallahi korkuyorum...
Yani bu adam olacak şahısları işe gönderirken bile "acaba" mı diyeceğiz,bizim, ekmek parasına gidiyo,yoruluyo,strese giriyo diye yüzünü gözlediğimiz adamlar, bunları yapabilitesi olan adam lar mı,vah vah vah ki ne vah kardeşim...konu sahibi yazmisti, bu kadin adama ciplak resimlerini atiyormus adamda isyerindeyken arada gidip sevisip geri ise donuyormus midesiz pislik
Yani bu adam olacak şahısları işe gönderirken bile "acaba" mı diyeceğiz,bizim, ekmek parasına gidiyo,yoruluyo,strese giriyo diye yüzünü gözlediğimiz adamlar, bunları yapabilitesi olan adam lar mı,vah vah vah ki ne vah kardeşim...
Allah hepimizi niyeti bozuk kocalardan korusun,Allah şaşırtmasın
Korkuyorum şu konuları okudukça...
Daha dur bir yıllık evlisin kucağında bebekle bunları yaşayıp sineye çek otur diyeceklerdi... sen içini ferah tut sabır dile inan düzelecek ağlamaya bile değmez böyleleri içinKaynanam sevinir belki. Torunum olacak diye. Ben onlara bi torun veremedim. Şimdi vereni sevsinler.
Yaa bak işte cocuk istemedin kocan gitti başkasından yapti diyecekler, eminim.
Bugun sakin olmaya calis kendinden emin ol olanlari anlatirken onlari asagilayarak anlat igrenc bi pislikler gibi -ki oyleler davranTabi öyle bi ihtimal de var. Yaptiklarini cekecekler eminim. Gerisi boş
Son 10 günün dışında bi sıkıntımız yoktu.Şoka girdim olanları okuyunca. Şerefsiz herif. Ben kızın tehdit ettiğini falan da inanmıyorum. Adam olan git napıyosan yap derdi. Aaa karıma söyleme tamam sevişelim nedir ya yalancı pislik. Konu sahibi evliliğiniz nasıldı nasıl yaptı bu adam bunu. Bu adamlar evliliğinin bozulmasını hiç mi umursamaz, karısını kaybetmekten hiç mi korkmaz. Mügeye de aynen böyle olmuştu. Pok var eski sevgililerde cidden pok var
Sacmalama bence bi insan ne kadar torunda istese bu sekilde rezil olacagini dusunur sevincegini sanmam.Cok mu genis esinin ailesi.Evliyken baskasindan cocuk yani bence kimsenin yuzune bakamayacak.Ben olsam tum sulalaesine yayarim rahat etmesinler benden sonra cok sakinsinKaynanam sevinir belki. Torunum olacak diye. Ben onlara bi torun veremedim. Şimdi vereni sevsinler.
Yaa bak işte cocuk istemedin kocan gitti başkasından yapti diyecekler, eminim.
Öyle bi çocuk yetiştirdiklerine göre genişlikleri konya ovasında bile yok.konuyu sinirle takip ediyorum ikiside sürünsün inşallahSacmalama bence bi insan ne kadar torunda istese bu sekilde rezil olacagini dusunur sevincegini sanmam.Cok mu genis esinin ailesi.Evliyken baskasindan cocuk yani bence kimsenin yuzune bakamayacak.Ben olsam tum sulalaesine yayarim rahat etmesinler benden sonra cok sakinsin
Zalimden alim ,alimden zalim doğabilir adam boyle diye ailesi de cok genis olmayabilir tabi oladabilir de.Bende surunmelerini istiyorum.Öyle bi çocuk yetiştirdiklerine göre genişlikleri konya ovasında bile yok.konuyu sinirle takip ediyorum ikiside sürünsün inşallah
Haklısın ama armut dibine düşüyor geneldeZalimden alim ,alimden zalim doğabilir adam boyle diye ailesi de cok genis olmayabilir tabi oladabilir de.Bende surunmelerini istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?