Eşime güveniyorum ama...

Aldatma olsa bunu böyle eve yakın bi yerde yapmaz gibime geliyor yani evden daha uzak konu komşunun bile göremeyeceği bi yere giderde msjlaşır bence başka bi sıkıntısı var gibi inşallah düşündüğünüz gibi aldatma yoktur

Ayyy çok merak ettim online hat işlemleri nasıl görüntüleniyor biraz açıklayabilirmisiz.

Takip ettirebileceğin güveneceğin bir yakının var mı, tabi sır tutan ve arabası olan. Ne bilim erkek kuzen fln olabilir.

Vallahi canım banada biraz kötü koku geldi günahınıda almayalım ama sanki görüştüğü biri var ve ona evli olduğunu belli etmemeye çalışıyor yada evli olduğunu bilen biriysede bak mutsuzum eşim umrumda değil yoksa seninle nasıl bu kadar rahat mesajlaşırım imajı çiziyor olabilir malum kuşu ürkütmemek lazım + 2.hat olabilirde. Ama sen sakin ol rahat davran umursamaz gibi ki tedbir almasın rahat davranabilsin bu akşam da çıkarsa geç komşuna yine bak duruma yine mesajlaşıyorsa ara karşı komşuya geçeceğini hbr vermek istediğini söyle sonra çaktırmadan hareketlerini takip et ama sakın görünme belli de etme eğer tlf cvp verirse tek hattı var demektir gece o uyurken tlf sessize al şifre al pc den o şifre ve numarayla sabahta gir rahat rahat kontrol et hattı gelen şifre 24 saat geçerli ama gelen msj sil tlf bırakma ve sessizde çıkarmayı unutma inşallah birşey çıkmaz ve eşin masumdur -uMutsuz-

komşuya geçtim gelirsen şaşırma falan bahanesiyle arayıp naptını sorabilirdiniz bence..

Konu gerçekten ilgi çekici... Çok merak ettim altından ne çıkacak...

eğer telefonu çift hatlı falan değilse bi bahaneyle arayıp başka sim var mı yok mu kontrol edebilirdiniz

Adam zaten telefon bağımlısıymış hep telefonuyla geziyormuş,neden mesajlaşmak için dışarı çıksın ki lavaboya gider en fazla.Banada adam masum geldi.Gelen mesajlarına "sen baksana"diyecek kadar kendine güvenen bir adam böyle bir şey yapmaz bence.Ama garip birşeyler olduğu kesin.

Yani arkadaşlarımla çıkcam gezcem deyip cafede tek başına oturması şüpheli. Nasıl emin olunur fikrim yok..

Ah keşke o anda komşuya geçtim ben bahanesiyle arayıp nerdesin napıyosun deseydiniz yarım saat sonra gelmiş eve parkta ne işi var sıkıntı yaa öf hepsi aynı mok

Açıkça sor. Seni gördüm diye. Ayrıca görüştüğü arkadaşlarının eşleriyle çaktırmadan konuş gerçekten onlarla birlikte mi diye.

Kızlar maşAllah hafiye gibisiniz. Hertürlü ihtimal itinayla göze alınır!! Biz kadınlardan korkulur valla.. Birlikten kuvvet doğar dedikleri bu olsa gerek.. Voltran halt etmiş yanımızda

hic caktirma internetten online islemlere gir telefonuna sifre isteyip orada saat kacta kimle konusmus mesajlasmis gorursun.mesaj icerigini goremezsin ama numaralara ulasirsin sonra numarayi sordur kime ait eger kiz ismi falan cikarsa ozaman vur yuzune

Telefondan online hat işlemlerine giriyorsun örneğin x operatorunu kullanıyorsa onun net sayfasını ac ordan online hat islerimlerine gir senden şifre isteyecek telefondan istediği işlemi örneğin *12345#yapınca şifre gelecek o şifreyle girdiğinde yaptığı aramalar mesajlar numara olarak görülecektir. Şüphelendiği saat araligindaki numaraları kontrol et.
Bunları yaptıktan sonra izlerini yok etmeyi unutma sakın.
Biraz uyanık olman gerek artık her türlü yerden konuşma gerceklesebildigi için dikkatli ol her uygulamanın içeriğini didik didik et.

Çok güvenilir bi adam olsa arkadaşlarımla buluşucam deyip yalan söylemez. Evlilikte sadece aldatma değil yalan da çok büyük sorun bence.
Benim fikrim yeni biriyle tanıştığı ve mesajlaştığı yönünde instagramdan mesajlaşıyor olabilir. İnstagramında birlikte çekilmiş resminiz var mı yoksa bütün resimleri tek çekilmiş resimler mi önce ona bakardım.

Hee baktin birşey bulamiyorsun ama garipliklerde devam ediyor o zaman daha profesyonel yöntemlere geçeriz artık.

Ve öğrenmek için yapacağım şey de şu olurdu o çıktıktan 4-5 dk sonra çıkıp oturduğu yere gidip direk telefonu elinden alırdım ne halt yediği o zaman çıkar meydana.

instagram şifresini alıcaksın veya operatörünün online şifesini alıp hangi numarayla mesajlaştığına bakıcaksın *925 miydi neydi netten araştır onuda sonra çıkar bende huylandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…