Evet var aslında haftaya evlilik yildönümümüz.Usenmeden bütün konuyu okudum. Kimsenin aklına gelmemiş mi diye. Çok şükür son sayfada biri söylemiş. Belki size bi süpriz hazırlıyor olabilir. Yakınlarda özel gün var mı?
Yada 2. İhtimal ailevi ya da işiyle alakali sizin bilmenizi istemediği bi sıkıntısı var ve onu hallediyor olabilir.
Hemen en kötüsünü düşünme bence. Ama takipte kal ve rahat ol. Bişey varsa bile temkinli davranmasın ki rahat yakala.
Bence bi daha çıkarsa sen yine komşuya geç. Orada görürsen hemen ara ve yalan söyleyip soylemedigini anlamaya yönelik sorular sor.
Umarım kötü bişey çıkmaz
Siz olduğunuzu anlayıp da merhaba yazmasıWechat diye kayıtlı bir resmi vardı anlamadım bende.Sonra bir arkadaşının hanımı Dedi ben kocamın adresini buldum wechatte Dedi hemen dank etti.Kaydettim wechati hemen eşimin numarası çıktı bana yazdı eşim merhaba diye.Ben olduğumu anlamış meger.Sonra kavga kıyamet şimdi süt kuzusu gibi.Meger işte yükleyip evde siliyormuş
Bilmem ki sanmiyorumBence komşunuz zaten eşinizi gördü, sizi uyarmak için özellikle gelip çağırdı.
O sırada uzaktaydı eşim.Ordan mrb yazıp öbür taraftan da aşkım diye mesaj attı bana.Giç cevap vermedim.Hemen aradı.Başladım orda bağırıp çağırmaya.Bişey yapmadım meraktan girdim Dedi.Sonra bir tehdit bir tehdit.İntihar edicem falan demeye başladı :) Yutmadım.Aglaya aglaya helak olmuş oralarda.Şimdi süt dökmüş kedi oldu.Yalanı beceremiyor çünkü.Siz olduğunuzu anlayıp da merhaba yazması
Ben olsam, o merhaba yazan parmaklarını kürekle dümdüz ederim senin, derdim
Hmm bana supriz olabilir gibi geldi. Bi beklemede kalın. İnşallah kötü bişey degildirEvet var aslında haftaya evlilik yildönümümüz.
Hic aklima gelmedi ki.
Peki eğer bisey varsa bile nasıl bulabilirim? Ya da o an tepki vermem gerekiyor muydu?
Öyle tek oturunca benm aklma derdi varmış gibi geldi. Maddi olablr işle alakalı olablr veya bi suç işlemştir yani gizliden takp etmek gerek bence. Takip derken de genel olark herşeyiMerhaba hanımlar
Bir yıldır evliyim ve eşimle severek evlendik. 3 senedir kendisini tanıyorum ve hiç bir şekilde capkınlığını ya da herhangi yanlış bir hareketini gormedim. Ya da belki de ben çok safım.
Arkadaşları vardır ama hepsi evli barkli ailecek görüştüğümüz düzgün insanlar. Eşimi tanıdığım 3 sene içinde en fazla 5 defa arkadaşlarıyla görüşmüştür. Onun dışında hep benimle vakit geçirir. Beraber birşeyler yaparız ya evde ya dışarda. Eve geç gelme ya da dışarda erkek erkeğe takılma gibi bir huyu kesinlikle yoktur. Kendisi evcimen bi insandır. Hiç bisey yapmasak bile evde takilmayi sever. Yani severdi taaa ki son bir haftaya kadar.
Eşim son bir haftadır sürekli dışarda. Tuhaf geldi bana 3 senedir cikip da arkadaslariyla gezip tozmayan bi insan neden 1 haftadır sürekli dışarda? Açıkçası karışmak istemedim. Hani zaten sürekli dışarda olan bi insan değil biraz gezsin kafasini dagitsin diye. Bugün yine akşam yemeğinden sonra alelacele hazırlanıp çıktı ama benm aklima aldatma gibi bir ihtimal hic gelmedi. Acaba cani biseye mi sıkkın diye düşündüm hep.
Evden çıkarken şakayla karışık hayirdir ya evde durmaz oldun deyip güldüm. O da ya arkadaslar çağırdı dedi. Bende tamam canım sikinti yok gez kafani dağıt dedim.
Aradan yarim saat gecti komşu kapımı çaldı. Kahve istedi bende gel buyur beraber icelim evde kimse yok dedim. O da çocuk uyuyor sen gel o zman bizde de kimse yok dedi bende tmm dedim neyse kahvemizi yaptik balkona çıktık. Kahve sigara derken bir baktım eşim karşıda yalniz başına oturuyor. Elinde telefon ve belli yani biriyle mesajlasiyor. Hemen whatsaba baktim aktif degil messenger aktif degil. Instagram kullanmiyorum ama esim kullaniyor ve ben gercekten çok tuhaf hissettim kendimi.
Eşime güveniyorum ama benim kocam yapmaz da demek istemiyorum sonuçta herkes hata yapabilir.
Ama bu ihtimali düşünmek bile istemiyorum.
Allahtan komşu görmedi telefonla ilgileniyordu. Sonra ben eve gectim yarım saat sonra eşim geldi. Hiç bisey olmamış gibi davrandim. Canim naptiniz dedim dolaştık biraz dedi. Iyi yapmışsınız dedim sonra telefonunu aldim kurcaladim ama hic bisey bulamadim.
Napicam ben? Varsa bile nasıl bulacağım? Sizce hic bisey olmamış gibi davranarak yanlış mı yaptım?
Hiç bi fikrim yok olabilir belki de2. hattı olabılırmı sızın bılmedıgınız. madem bulamadınız bısey
Biraz durgunluk var evet.E devlet.sifresini ogrenme sansin varsa caktirmadan başka hatti var mi.diye bakabilirsin.
Nedense baska birseymis gibi dusundum ben de. Davranislarinda bir değişiklik var mi? Surekli disari cikmasi disinda yani. Esi olarak hissedersin. Sana daha iyi ya da eskiden soguk davraniuor mu? Dalgin mi? Vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?