Eşime güveniyorum ama...

Usenmeden bütün konuyu okudum. Kimsenin aklına gelmemiş mi diye. Çok şükür son sayfada biri söylemiş. Belki size bi süpriz hazırlıyor olabilir. Yakınlarda özel gün var mı?
Yada 2. İhtimal ailevi ya da işiyle alakali sizin bilmenizi istemediği bi sıkıntısı var ve onu hallediyor olabilir.
Hemen en kötüsünü düşünme bence. Ama takipte kal ve rahat ol. Bişey varsa bile temkinli davranmasın ki rahat yakala.
Bence bi daha çıkarsa sen yine komşuya geç. Orada görürsen hemen ara ve yalan söyleyip soylemedigini anlamaya yönelik sorular sor.
Umarım kötü bişey çıkmaz

Evet var aslında haftaya evlilik yildönümümüz.
Hic aklima gelmedi ki.

Siz olduğunuzu anlayıp da merhaba yazması
Ben olsam, o merhaba yazan parmaklarını kürekle dümdüz ederim senin, derdim

Bence komşunuz zaten eşinizi gördü, sizi uyarmak için özellikle gelip çağırdı.

Siz olduğunuzu anlayıp da merhaba yazması
Ben olsam, o merhaba yazan parmaklarını kürekle dümdüz ederim senin, derdim
O sırada uzaktaydı eşim.Ordan mrb yazıp öbür taraftan da aşkım diye mesaj attı bana.Giç cevap vermedim.Hemen aradı.Başladım orda bağırıp çağırmaya.Bişey yapmadım meraktan girdim Dedi.Sonra bir tehdit bir tehdit.İntihar edicem falan demeye başladı :) Yutmadım.Aglaya aglaya helak olmuş oralarda.Şimdi süt dökmüş kedi oldu.Yalanı beceremiyor çünkü.

Öyle tek oturunca benm aklma derdi varmış gibi geldi. Maddi olablr işle alakalı olablr veya bi suç işlemştir yani gizliden takp etmek gerek bence. Takip derken de genel olark herşeyi

Huuu tam aldatan erkek hareketleri, mesajlarda silinmişse bence bunun altında birşey var. Umarım kısa zamanda öğrenirsin.

E devlet.sifresini ogrenme sansin varsa caktirmadan başka hatti var mi.diye bakabilirsin.

Nedense baska birseymis gibi dusundum ben de. Davranislarinda bir değişiklik var mi? Surekli disari cikmasi disinda yani. Esi olarak hissedersin. Sana daha iyi ya da eskiden soguk davraniuor mu? Dalgin mi? Vs.

Arkadaslarimla buluscam deyip yalniz basina oturmasinin nedenini sormadiniz mi? Cuzdanini falan kontrol edin. Baska bir hatti olabilir. Konusun bence bu durumu

Eşin telle uğraşırken keşke arasaydın,belki başka kart kullanıyor.hem yalan da söylemiş arkadaşlarla görüşecem ,tuhaf

Kocanın e devlet şifresini öğrem bit şekilde. Sigortana bakalım falan de. Üzerine başka hat olup olmadığı yazar.

Biraz durgunluk var evet.

Bu zamana kadar nasıl herşeyinizi paylaştıysanız bu durumu da gizlemeyin derim. Söylediniz diyelim ki sakladı hareketler gerçeği doğrular nitelikte olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…