Eşime güveniyorum ama...

instagram şifresini alıcaksın veya operatörünün online şifesini alıp hangi numarayla mesajlaştığına bakıcaksın *925 miydi neydi netten araştır onuda sonra çıkar bende huylandım
Her operatörde farklı olabilir canım. İnternete girdiğinde yazar zaten ordan bakabilir.

Ben bu olayın nasıl göründüğünü merak ettiğim için kendi hattımdan online işlemlere girdim de nerden bakacağım hiç anlamadım. Türk telekom kullanıyorum

kzlar ben kendi tlfnmdan denedim. bu harika bisey. yaptigim aralari saatiyle numarasyla kaç dakika konutuguna varncaya kadar gsteriyor. ben bayildim valla. yalnz mesajlara nerden baklyor bilemedim.

kzlar ben kendi tlfnmdan denedim. bu harika bisey. yaptigim aralari saatiyle numarasyla kaç dakika konutuguna varncaya kadar gsteriyor. ben bayildim valla. yalnz mesajlara nerden baklyor bilemedim.
Ben onu da göremedim yalnız Nerden baktın ya

Her ne ise yalan söylemiş olmasını hangi kadın hoş karşılar ki?
İş yerinden birisi musallat olmuş olabilir,korktuğu için gizlice mesajlaşıyor olabilir.
Ya da flört olayına girdi,baktı altından kalkamayacak pişman oldu.
Benim de masum göresim tuttu
Sen onu biraz daha çaktırmadan izle,mutlaka bir şey varsa ipucu kanıt yakalarsın.

O tek basina otururken tepesine binecektiniz telefonu elinden cekecektiniz

keşke o an arasaydın yada mesaj atsaydın, napıyosun gibisinden ne dicekti acaba

bana sizinle paylaşamadığı bir sorunu var gibi geldi sizi üzmemek adına saklıyor olabilir.1 hafta içende sürekli dışarı çıkması hemen anında birini mi buldu yada önceden zemin hazırlayıp böyle bişey mi yapar onuda bilemem.döküman isteyin tel için hat sizin üzerindeyse

Tabii ki bi sekilde biseyler yapmam gerek ama böyle direk atlarsam olmaz.

Ben eşimi disarda yalnız başına oturduğunu görsem direk yanına giderim o şoku yaşatırım ona sonra zaten ne oluyorsa çıkardı ortaya -uMutsuz- nasıl bekledin ki o kadar izledin onu orada
Ya bilemedim ki o an acaba birini mi bekliyor diye düşündüm önce. Konduramadım ve yakıştıramadım.

Bir daha evden çıktığında bi 10 dakika sonra siz de gidip o parka bakın bakalım orda mı?
Bana da tuhaf geldi bir şeyler var ama nedir bilemem.
Bende böyle yapmayı düşündüm zaten. Tekrar çıkarsa arkasindan çıkıp bakicam orda mi degil mi diye.

Bunu yapicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…