Bende inanmak istemiyorum kötü bisey olduguna ama gerçekçi olmak gerekiyor malesefHer ne ise yalan söylemiş olmasını hangi kadın hoş karşılar ki?
İş yerinden birisi musallat olmuş olabilir,korktuğu için gizlice mesajlaşıyor olabilir.
Ya da flört olayına girdi,baktı altından kalkamayacak pişman oldu.
Benim de masum göresim tuttu
Sen onu biraz daha çaktırmadan izle,mutlaka bir şey varsa ipucu kanıt yakalarsın.
Insallah oyledir.Adamın canı bir şeye sıkkın belli ki.
Bende tek oturduğum zaman elimde telefon oluyor.
Bence boşa kuruntu yapıyorsun
Eğer gercekten korktuğum gibi birşeyse soylemezdi ki o zaman. Bende icimde bi şüphe kalırdım öyle. Diyebilir mesela ya canim sıkkın işler yolunda gitmiyor ödemeleri yapamadim vs.Telefonla ilgilenecekse bir yerde oturup neden evin o kadar yakınına otursun ki daha uzak bir yere giderdi komşu falan da görebilir onu orada ve garip gelir herkese yani oturmuş ne yapıyor burada diye. Enteresan geldi. O zaman açık açık deseydim komşunun balkonunda otururken seni gördüm diye niye söylemedin?
Evet vardi gündüz konuşmuş bi arkadasiylaAramalar kısmında , arkadaşlarının araması var miydi ?
Eğer öyle bisey varsa tekrar cikacaktir zaten. Bu sefer takipteyimTelefonu görebiliyor muydunuz? Yakın mıydı o kadar? Kendi telefonu mu acaba yoksa ikinci bir telefon ikinci bir hat mı? Keşke bir arasaydınız naptın diye. Bana ikinci bir hat kullanıyor gibi geldi. Herşeyi ortadaymış çünkü
Hayırsormayı denedin mi ne yapıyordun diye
Cok teşekkür ederim. Umarim yanılmıyorsunuz.merhaba:)
ben nedense kocanızın sizi aldattığı hissine kapılmadım. Sanki bir sorunu var ama size söylemeden halletmeye çalışıyor gibi geldi.
Eşinizin telefonundan şifre yazıp gönderin gelen şifreyle turkcellden kendiniz girip konuşmalara bakabilirsiniz. Dediğiniz saat aralığında kime msj attığı çıkar. Yalnız siz döküme bakarken kişiye bilgi msjı gdiyor. O an eşinizin telefonunun sizde olması gerekiyor.
umarım.. Yeni bir gelişme olursa paylaşın lütfen .Cok teşekkür ederim. Umarim yanılmıyorsunuz.
Bunu da deneyecegim.
Tabii paylaşacağımumarım.. Yeni bir gelişme olursa paylaşın lütfen .
özel bir gününüz mü yaklaşıyor belki sana bir sürpriz yapma çabasındadır
Wechat diye kayıtlı bir resmi vardı anlamadım bende.Sonra bir arkadaşının hanımı Dedi ben kocamın adresini buldum wechatte Dedi hemen dank etti.Kaydettim wechati hemen eşimin numarası çıktı bana yazdı eşim merhaba diye.Ben olduğumu anlamış meger.Sonra kavga kıyamet şimdi süt kuzusu gibi.Meger işte yükleyip evde siliyormuşnasıl öğrendiniz bunu
Chat programı. Uygulamayı kullanan insanları ekleyip sohbet ediyorsunuz. Rehberinizde kullananlar varsa onlar da çıkıyor.Wechat dediğiniz nasıl bi program
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?