Eşime güveniyorum ama...

Bende inanmak istemiyorum kötü bisey olduguna ama gerçekçi olmak gerekiyor malesef

Eğer gercekten korktuğum gibi birşeyse soylemezdi ki o zaman. Bende icimde bi şüphe kalırdım öyle. Diyebilir mesela ya canim sıkkın işler yolunda gitmiyor ödemeleri yapamadim vs.

Eğer öyle bisey varsa tekrar cikacaktir zaten. Bu sefer takipteyim

Allah allah çok ilginç , ama aklıma gelen ilk şey, rahat mesajlaşmak için çıktığı oldu. İnşallah aldatma yoktur tabi ama canı sıkkın adam neden dışarı çıkıp telefonuyla ilgilensin zaten sen baskıcı, illa ilgi isteyen biri değilsin anladığım kadarıyla. Bu akşam da bak bakalım yine aynı şeyi mi yapacak? Fcaebooktan , instagramdan da mesajlaşıyor olabilir.

Bugün de çıkarsa eğer, gizlice bak bakalım yine orda mı oturuyor, sonra ara gelirken şunu bunu alır mısın bakkaldan diye. Bakalım olduğu yer hakkında yalan mı söylüyor?

merhaba:)

ben nedense kocanızın sizi aldattığı hissine kapılmadım. Sanki bir sorunu var ama size söylemeden halletmeye çalışıyor gibi geldi.
Eşinizin telefonundan şifre yazıp gönderin gelen şifreyle turkcellden kendiniz girip konuşmalara bakabilirsiniz. Dediğiniz saat aralığında kime msj attığı çıkar. Yalnız siz döküme bakarken kişiye bilgi msjı gdiyor. O an eşinizin telefonunun sizde olması gerekiyor.

Cok teşekkür ederim. Umarim yanılmıyorsunuz.
Bunu da deneyecegim.

kullandigi operatorun online.islemlerine gir ve bak kimlerle.iletisime.gecmis.ordan anlarsin zaten surekli biriyle.msjlasmasi.varsa

yargisiz infaza girisme ama bu isin ustune dus bence .banada normal gelmedim disarda mesajlasmasi.ama arkadasylada mesajlasiyor olabilir.keske sorsaydin seni.gordum napiyordun canim deseydin.kari kocasinz sonucta sor.ogren

özel bir gününüz mü yaklaşıyor belki sana bir sürpriz yapma çabasındadır

nasıl öğrendiniz bunu
Wechat diye kayıtlı bir resmi vardı anlamadım bende.Sonra bir arkadaşının hanımı Dedi ben kocamın adresini buldum wechatte Dedi hemen dank etti.Kaydettim wechati hemen eşimin numarası çıktı bana yazdı eşim merhaba diye.Ben olduğumu anlamış meger.Sonra kavga kıyamet şimdi süt kuzusu gibi.Meger işte yükleyip evde siliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…