Hayır gider kapağı delikli birsey alyans geçirmez öyüzden. Öyle olmuş olsa ona bile ihtimal vereceğim ama malesefBenim de evde yüzüğün kayboldu.
Ben eminim banyodaki gidere düştü oradan gitti alyans böyle bir durum olabilir mi
Yok ya suçlamak değil de hani kendimden eminim yüzük durduğu yerde nereye kayboldu diyorum kendi kendime.Parfüm konunuzdan hatırladım sizi.Bunu onunla kıyaslamaniz çok saçma.Adam orada hırsızlık yapmadi ki sizin sattığınız bisey i annesine hediye etti sonuçta ikinizin parası ortak.Ama burada hırsızlıkla suçluyorsunuz.
Komşumun yüzüğü mutfak dolabından kayboldu.Hayız gider kapağı delikli birsey alyans geçirmez öyüzden. Öyle olmuş olsa ona bile ihtimal vereceğim ama malesef
Herkes başka takın varken neden alyans demiş ama eğer eşiniz aldıysa kaybolacağını düşünün diye onu almış olabilir.Hayır gider kapağı delikli birsey alyans geçirmez öyüzden. Öyle olmuş olsa ona bile ihtimal vereceğim ama malesef
Ya bıraktığım yere emin olmasam aklıma gelmezdi zaten 2 yıldır evliyiz bilemiyorum bende mi sorun acabaBen de alyansımı bir ay önce kaybettim, iş yerinde takmadıgım için evde olduğuna emindim alt üst ettik 1 ay falan bulamadık. Sonra cok alakasız bir yerden çıktı. Asla ve asla acaba eşim mi aldı diye düşünmedim düşünmek aklımın ucundan bile geçmezdi. Çok sağlıklı bir evliliğiniz yok gibi geldi bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?