Sorarsam ve evde biryerde çıkarsa muhtemelen aramız baya bozulur, eğer öyleyse zaten vicdan azabı çekerim epey. Sanırım haklısınız birsey söylememek en iyisi.Başka altını değil asıl alyansı satar çünkü yerinde duran altının kaybolması daha çok dikkat çeker ama alyansı kaybettin,düşürdün olarak yutturması daha kolay. Ama şu kısım saçma; alyansı satsanız ne kadar eder ki? Yani paraya ihtiyacı var demişsiniz ama bu adam öğrenci değil sonuçta birkaç bin tl için böyle bir şeye neden girişsin? Eğer eşinize açık açık sorarsanız ve bir yerlerden çıkarsa baya kötü olur o yüzden hiç sormayın zaten ben aldım diyecek hali yok.
Parfüm konusunu hatırlıyorum. Ordada çok ayıp etmiştin. Lütfen zamanı gelince hayırlısıyla doğur da insanlar triplerinden kurtulsunlarBu konuyu açtığıma bile inanamıyorum gerçekten. Kafam çok karışık size danışmak istedim.
Kızlar 3 4 gündür alyansımı bulamıyorum evin içinde . Yeri bellidir ve bıraktığım yerden 3 4 gündür almamıştım ve dışarı çıkarken hiç takmadım eminim evin içinde olduğuna.
Eve giden gelen de yok yaklaşık 15 gündür. Evi altını üstüne getirdim yok.
Diger altınlarım duruyor ama alyansım yok. Dün eşime alyansımı bulamıyorum dedim gece uyumadı hep alyansı aradi evin içinde.
Evin içinde 2 kişiyiz yani bilmiyorum kondurmak istemiyorum ,güveniyorum eşime desem e nerde bu yüzük.
Ne yapayım sen mi aldın diye sorar gibi oldum çok morali bozuldu ne ima ediyorsun falan dedi ama sabahta üzüldüm haksızlık mı ediyorum diye.
Bu aralar da biraz nakit paraya ihtiyacı vardı esimin ondan acaba mı dedim.
Bir yandan da alsa alyansı mı alır digerleri dururken falan dedim .
Ay valla kafam çok karışık siz olsanız ne yapardınız?
Bu arada ben kaybetmediğime eminim
Bir de benim parfüm konumu hatırlayan var mı?
Esim benden habersiz annesine parfüm vermişti bunu yapmış olması da biraz ondan suphelenmemi sağladı açıkçası
Ortalama bir Türk erkeği her şeye dokunur, kendi alyansını saçma sapan yerde kaybeder, aç kalmadıkça karısının alyansına dokunmaz.Başka altını değil asıl alyansı satar çünkü yerinde duran altının kaybolması daha çok dikkat çeker ama alyansı kaybettin,düşürdün olarak yutturması daha kolay. Ama şu kısım saçma; alyansı satsanız ne kadar eder ki? Yani paraya ihtiyacı var demişsiniz ama bu adam öğrenci değil sonuçta birkaç bin tl için böyle bir şeye neden girişsin? Eğer eşinize açık açık sorarsanız ve bir yerlerden çıkarsa baya kötü olur o yüzden hiç sormayın zaten ben aldım diyecek hali yok.
Bence de. Bir de sorsa bile eşi almadığını nasıl ispatlayacak ki? Çok büyük bir itham. Başıma gelse boşanmayı bile düşünürüm sonuçta hırsız yerine koyuluyorum.Ortalama bir Türk erkeği her şeye dokunur, kendi alyansını saçma sapan yerde kaybeder, aç kalmadıkça karısının alyansına dokunmaz.
Kendinden bu kadar emin olma. Ben hamileyken başında durudugum çorbayı taşırdim. Çay demlicem yumurta cirpicam aynı anda. Çayı yumurtanın üstüne döktüm. Ne lafa ama . Ayrıca eşinden böyle bı şeyden şüphe duycak kadar güvensizlik varsa aranızda çocuk neden yaptınız. Biraz takıntılı bı insan olabilir misin. Yada gebelik seni fena sarsmisYok ya suçlamak değil de hani kendimden eminim yüzük durduğu yerde nereye kayboldu diyorum kendi kendime.
İnanın içim içimi yiyor biryerden çıksa da icim rahatlasa
Emin olma hayatım. Ortalama bir Türk erkeği, çoluk çocuğun kumbarasını patlatıp kendine sigara alacak kadar ileri gidebilir. B.k içesice!Ortalama bir Türk erkeği her şeye dokunur, kendi alyansını saçma sapan yerde kaybeder, aç kalmadıkça karısının alyansına dokunmaz.
Aşkım o kadar mücevher varken, üç kuruşluk alyansın peşine düşmez adam, iki üç çeyrek iki bileklik içinden bi tanesini alsan çok şey olmaz, ama alyans hem bir tane ve özel, kaybolduğu da hemen belli olur. Alyansın manevi değeri de var, karısını sokakta orda burda bekar sansalar kötü.Emin olma hayatım. Ortalama bir Türk erkeği, çoluk çocuğun kumbarasını patlatıp kendine sigara alacak kadar ileri gidebilir. B.k içesice!
Valla sizin eşiniz parfüm mevzusunda hatalıydı. Özel değilse alyans parasıyla neyi kapabilir? Yani acil bir şey mi var?
Ben olsam eşimden suphelenmem. Kesin carpmisimdir bir yerlere düşmüştür derim. Yuvarlanmış girmiştir diye düşünürum. Eşime güvenirim. Onun için sizin yerinizde olsam eşime güvenirimBu konuyu açtığıma bile inanamıyorum gerçekten. Kafam çok karışık size danışmak istedim.
Kızlar 3 4 gündür alyansımı bulamıyorum evin içinde . Yeri bellidir ve bıraktığım yerden 3 4 gündür almamıştım ve dışarı çıkarken hiç takmadım eminim evin içinde olduğuna.
Diger altınlarım duruyor ama alyansım yok. Dün eşime alyansımı bulamıyorum dedim gece uyumadı hep alyansı aradi evin içinde.
Evin içinde 2 kişiyiz yani bilmiyorum kondurmak istemiyorum ,güveniyorum eşime desem e nerde bu yüzük.
Ne yapayım sen mi aldın diye sorar gibi oldum çok morali bozuldu ne ima ediyorsun falan dedi ama sabahta üzüldüm haksızlık mı ediyorum diye.
Esim benden habersiz annesine parfüm vermişti bunu yapmış olması da biraz ondan suphelenmemi sağladı açıkçası
Sadece bu ay biraz sıkıştık ödemelerden dolayı yaklaşık 1, 1500 tl falan ihtiyacı vardı, hatta sordum ne yapacaksın diye krediyle halledeceğim dedi ama ben pek anlamıyorum açıkçası oyuzden üstelemedim, kredi limiti mi ne varmış 2 bin kadar onu kullanacağım dediEmin olma hayatım. Ortalama bir Türk erkeği, çoluk çocuğun kumbarasını patlatıp kendine sigara alacak kadar ileri gidebilir. B.k içesice!
Valla sizin eşiniz parfüm mevzusunda hatalıydı. Özel değilse alyans parasıyla neyi kapatabilir? Yani acil bir şey mi var?
Asla izin vermezdim ve böyle bir teklifi yapması zoruma gider biliyor zaten.Peki eşiniz çok zordayım x borcu ödeyemiyorum dese alyans bozdurmaya izin vermez misiniz?
Alyanstan başka bir şey yoksa onu da yerler anam. Onu da!Aşkım o kadar mücevher varken, üç kuruşluk alyansın peşine düşmez adam, iki üç çeyrek iki bileklik içinden bi tanesini alsan çok şey olmaz, ama alyans hem bir tane ve özel, kaybolduğu da hemen belli olur. Alyansın manevi değeri de var, karısını sokakta orda burda bekar sansalar kötü.Bilmiyorum ya, aç kalmadıkça satanı görmedim ben, madde ve kumar bağımlılarından başka.
İşte varmış, çok varmış. Neden onlar değil de alyans?Alyanstan başka bir şey yoksa onu da yerler anam. Onu da!
Ay bu yorumu okurken çok kötü oldum cidden ama evde ikimiziz baska birsey aklıma gelmedi ve inanın yatağı bile kaldırdık dün altına baktık falan evde aramadık delik bırakmadım bilemiyorum
Yerine daha kolay konulabilir diye?İşte varmış, çok varmış. Neden onlar değil de alyans?
Benim alyansım bulaşık makinesinin içine düşmüştü sonra da filtreye girmiş. 2-3 ay aradım. Eşiniz niye alsın? Bana da eşim benden şüphelendiğini söylese çok bozulurdum. Bir de diyelim aldı. Ne yapmayı düşünüyorsunuz?Bu konuyu açtığıma bile inanamıyorum gerçekten. Kafam çok karışık size danışmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?