Aycemil Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Ağustos 2016 4.692 6.916 158 36 29 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Cirius #101 Katipsondanbir .!.: Satacak ya da birine verecek olsa neden alyansı seçsin eşiniz, o kadar mücevheriniz dururken? Genişletmek için tıkla... Çünkü her insan alyansını kaybedebilir ama bileziğini yada küpesini yada çevrek altınını kolay kolay kaybetmez.
Katipsondanbir .!.: Satacak ya da birine verecek olsa neden alyansı seçsin eşiniz, o kadar mücevheriniz dururken? Genişletmek için tıkla... Çünkü her insan alyansını kaybedebilir ama bileziğini yada küpesini yada çevrek altınını kolay kolay kaybetmez.
SagYanimSolYanim İlahi Adalet ✨ Kayıtlı Üye 4 Ekim 2021 203 216 18 38 29 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Cirius #102 Cirius .!.: Insallah benimki de çıkar biryerden ya unuttum mu acaba kendimden de emin olamıyorum ki Genişletmek için tıkla... Üstte ki yorumlarda eminim yazmışsınız
Cirius .!.: Insallah benimki de çıkar biryerden ya unuttum mu acaba kendimden de emin olamıyorum ki Genişletmek için tıkla... Üstte ki yorumlarda eminim yazmışsınız
Katibin Ruhu Daadii Daaadi Polis Emre geldi. 👮🏻♀️🚨 Pro Üye Anneler Kulübü 19 Mayıs 2020 47.403 212.946 598 29 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Cirius #103 Lilalilyum .!.: Diğerleri kutudan çok çıkmıyorsa birinin aldığı hemen anlaşılır. Ama alyans bu çok kullanılıyor. Benim aklımdan geçmezdi bunu okuyana kadar onu almak. Düşmüştür bir yerde dışarıda kaybolmuştur belki diye düşünmesi için onu almış olabilir. Genişletmek için tıkla... Aycemil .!.: Çünkü her insan alyansını kaybedebilir ama bileziğini yada küpesini yada çevrek altınını kolay kolay kaybetmez. Genişletmek için tıkla... Ama işçilik oluyor falan, dümdüz bir şey değilse aldığın fiyata satamazsın. Hadi sattın, yerine şu şartlarda biraz zor koyarsın.
Lilalilyum .!.: Diğerleri kutudan çok çıkmıyorsa birinin aldığı hemen anlaşılır. Ama alyans bu çok kullanılıyor. Benim aklımdan geçmezdi bunu okuyana kadar onu almak. Düşmüştür bir yerde dışarıda kaybolmuştur belki diye düşünmesi için onu almış olabilir. Genişletmek için tıkla... Aycemil .!.: Çünkü her insan alyansını kaybedebilir ama bileziğini yada küpesini yada çevrek altınını kolay kolay kaybetmez. Genişletmek için tıkla... Ama işçilik oluyor falan, dümdüz bir şey değilse aldığın fiyata satamazsın. Hadi sattın, yerine şu şartlarda biraz zor koyarsın.
Lilalilyum Popüler Üye Kayıtlı Üye 10 Ocak 2022 3.027 5.974 108 29 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Cirius #104 Katipsondanbir .!.: Ama işçilik oluyor falan, dümdüz bir şey değilse aldığın fiyata satamazsın. Hadi sattın, yerine şu şartlarda biraz zor koyarsın. Genişletmek için tıkla... İşte koymasına gerek kalmaz. Sonuçta karısı kaybetti. Kendin al diyebilir
Katipsondanbir .!.: Ama işçilik oluyor falan, dümdüz bir şey değilse aldığın fiyata satamazsın. Hadi sattın, yerine şu şartlarda biraz zor koyarsın. Genişletmek için tıkla... İşte koymasına gerek kalmaz. Sonuçta karısı kaybetti. Kendin al diyebilir
asosyalzade Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Mayıs 2021 648 1.036 33 34 29 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Cirius #105 Benimde alyansim kayıp gitti o geldi aklıma içim üzüldü bak şimdi. Bazen o kadar emin olsan bile yanilabiliyorsun çıkar evden biyerden.
Benimde alyansim kayıp gitti o geldi aklıma içim üzüldü bak şimdi. Bazen o kadar emin olsan bile yanilabiliyorsun çıkar evden biyerden.
Katibin Ruhu Daadii Daaadi Polis Emre geldi. 👮🏻♀️🚨 Pro Üye Anneler Kulübü 19 Mayıs 2020 47.403 212.946 598 29 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Cirius #106 Lilalilyum .!.: İşte koymasına gerek kalmaz. Sonuçta karısı kaybetti. Kendin al diyebilir Genişletmek için tıkla... İnşallah o kadar düşmemiştir adam, fikri bile korkunç.
Lilalilyum .!.: İşte koymasına gerek kalmaz. Sonuçta karısı kaybetti. Kendin al diyebilir Genişletmek için tıkla... İnşallah o kadar düşmemiştir adam, fikri bile korkunç.
1ogretmen Queen Üyelik İptali Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2016 2.613 5.592 158 29 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Cirius #107 Akliniza gelmis olabilir esinize nasil soylediniz ? Boyle konulari okudukca evlilikten soguyorum