• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime güvenmeli miyim?

Herkes başka takın varken neden alyans demiş ama eğer eşiniz aldıysa kaybolacağını düşünün diye onu almış olabilir.
Bilezik filan alsa daha çok göze batar çünkü.
Umarım düşündüğünüz gibi değildir ve evin bir yerinden çıkar.
İlk başta herkesin dediği gibi neden alyansı alsın ilk fark edilir dedim içimden ama sizin dediğiniz de çok aklıma yattı okuyunca. Evde kırk defa kaybedip bulduğum bir şey kendisi, bir gün bulamasam şaşırmam herhalde süpürdüm sanarım.

Ama bence almamıştır, bir insan durumu sıkıştı diye eşinin alyansını almasın bir zahmet. Bir çeyrek alır gerekirse ertesi ay geri koyar yerine alyans ne. Umarım sizin kendi kuruntunuzdur.

Son düzenleme:
Yahu benim de tektaşım kayıp evde olduğuna da eminim illa çıkar bir yerden ama eşime asla kondurmam yani bu ihtimalin aklınıza gelmesi bile acayip

Benim alyansım kaybolsa eşimden şüphelenmek yapacağım son şey olurdu.Şüphelenerek sorduysanız ayıp etmişsiniz.Çıkar bir yerden umarım.

Yazan fikir belirten herkese teşekkür ederim.

Eşim geldi hicbirsey yansıtmadım dediğiniz gibi ,
geldiginden beri makinadaki filtreleri vs heryere baktı adam baktığım yerlere birdaha baktı günahını aldım galiba ama vesvese işte onceden de güvenimi kırdığı icin öyle aklıma geldi.

Hala bulamadık ama sanırım bunda eşimin günahı yok :(

Yazan fikir belirten herkese teşekkür ederim.

Eşim geldi hicbirsey yansıtmadım dediğiniz gibi ,
geldiginden beri makinadaki filtreleri vs heryere baktı adam baktığım yerlere birdaha baktı günahını aldım galiba ama vesvese işte onceden de güvenimi kırdığı icin öyle aklıma geldi.

Hala bulamadık ama sanırım bunda eşimin günahı yok :KK43:
Supurgenin torbasına falan bakın

Supurgenin torbasına falan bakın
Baktık borunun ici filtresine vs heryerine baktık, peteklerin aralarına kadar ama olan oldu artık evdeyse çıkar biryerden herhalde🤷‍♀️ burada yazılan yorumlar bir nebze içimi rahatlattı

Bu konuyu açtığıma bile inanamıyorum gerçekten. Kafam çok karışık size danışmak istedim.
Kızlar 3 4 gündür alyansımı bulamıyorum evin içinde . Yeri bellidir ve bıraktığım yerden 3 4 gündür almamıştım ve dışarı çıkarken hiç takmadım eminim evin içinde olduğuna.
Eve giden gelen de yok yaklaşık 15 gündür. Evi altını üstüne getirdim yok.
Diger altınlarım duruyor ama alyansım yok. Dün eşime alyansımı bulamıyorum dedim gece uyumadı hep alyansı aradi evin içinde.
Evin içinde 2 kişiyiz yani bilmiyorum kondurmak istemiyorum ,güveniyorum eşime desem e nerde bu yüzük.
Ne yapayım sen mi aldın diye sorar gibi oldum çok morali bozuldu ne ima ediyorsun falan dedi ama sabahta üzüldüm haksızlık mı ediyorum diye.
Bu aralar da biraz nakit paraya ihtiyacı vardı esimin ondan acaba mı dedim.
Bir yandan da alsa alyansı mı alır digerleri dururken falan dedim .
Ay valla kafam çok karışık siz olsanız ne yapardınız?
Bu arada ben kaybetmediğime eminim

Bir de benim parfüm konumu hatırlayan var mı? 😑
Esim benden habersiz annesine parfüm vermişti bunu yapmış olması da biraz ondan suphelenmemi sağladı açıkçası
Satadabilir kocanız sonuçta
El mi

Merhaba
Eşinizi itham ettiğiniz şey hırsızlık. Eğer gerçekten eşiniz evdeki alyansı alıp sattıysa, resmen karısının kişisel bir eşyasını çalmış oluyor. Parfüm konunuzu bilmiyorum ama böyle şeyler bir kerelik olmaz genelde. Kimse durduk yere evdeki başka birine ait bir eşyayı çalmaz. Ben maddi olarak ne kadar zor durumda olursam olayım asla birinden habersiz 1 tl bile almam. Bu kişi annem, eşim veya çocuğum dahi olsa sormadan alamam. Eşinize bu tavrı kondurabiliyorsanız daha önceden buna benzer size ait eşyaları çalıp sattığını görmüş veya birkaç kez bu tip bir şeyden şüphelenmiş olmalısınız.
Eğer böyle bir durum olmamasına rağmen sırf eşinizin paraya ihtiyacı var diye "almış olabilir" diye düşünüyorsanız çooook büyük ayıp etmişsiniz. Şahsen benim eşim bana sırf param yok diye "yoksa sen mi benim yüzüğümü aldın?" dese çok üzülürüm, gururum kırılır ve asla bir daha eşime güvenmem. Gidip ertesi gün boşanma davası açmam belki ama eminim bu olay evlilikteki güven, saygı, anlayış gibi birçok şeyi bitirir ve boşanmayla sonuçlanır.
İtham ettiğiniz şey eğer gerçek değilse, yani eşinizin günahını almışsanız büyük ihtimalle bir daha size aynı gözle bakamaz. Yani asıl onun size olan güveni onarılamaz derecede kırılmış olabilir.

Bir de bu konudan alakasız, alyans gibi küçük ve yuvarlanarak abuk subuk yerlere kaçabilen nesneler genelde öyle yerlere girer ki defalarca baksanız da göremezsiniz ama çok alakasız bir zamanda bulursunuz.

Yorgan, yastık kılıfı içine de girmiş olabilir. Çekyat aralarına da bakardım ben. Fincan takımı, tabak, çanak içinde olabilir hatta buzluğa bile girmiş olabilir. Kim bilir nerededir?

Bu konuyu açtığıma bile inanamıyorum gerçekten. Kafam çok karışık size danışmak istedim.
Kızlar 3 4 gündür alyansımı bulamıyorum evin içinde . Yeri bellidir ve bıraktığım yerden 3 4 gündür almamıştım ve dışarı çıkarken hiç takmadım eminim evin içinde olduğuna.
Eve giden gelen de yok yaklaşık 15 gündür. Evi altını üstüne getirdim yok.
Diger altınlarım duruyor ama alyansım yok. Dün eşime alyansımı bulamıyorum dedim gece uyumadı hep alyansı aradi evin içinde.
Evin içinde 2 kişiyiz yani bilmiyorum kondurmak istemiyorum ,güveniyorum eşime desem e nerde bu yüzük.
Ne yapayım sen mi aldın diye sorar gibi oldum çok morali bozuldu ne ima ediyorsun falan dedi ama sabahta üzüldüm haksızlık mı ediyorum diye.
Bu aralar da biraz nakit paraya ihtiyacı vardı esimin ondan acaba mı dedim.
Bir yandan da alsa alyansı mı alır digerleri dururken falan dedim .
Ay valla kafam çok karışık siz olsanız ne yapardınız?
Bu arada ben kaybetmediğime eminim

Bir de benim parfüm konumu hatırlayan var mı? 😑
Esim benden habersiz annesine parfüm vermişti bunu yapmış olması da biraz ondan suphelenmemi sağladı açıkçası
Eşinizin hesap hareketlerine hiç bakıyor musunuz,yani evin gelir giderini takip eden biri misinizdir? Bunu şunun için soruyorum..Allah korusun,inşallah değildir, kumar açısından takip etmekte fayda var derim.Diger altınların tam olarak yerinde durduğunu kontrol ettiniz mi? İnşallah şüpheleriniz yersizdir ve bulup rahata erersiniz..

Eşinizin hesap hareketlerine hiç bakıyor musunuz,yani evin gelir giderini takip eden biri misinizdir? Bunu şunun için soruyorum..Allah korusun,inşallah değildir, kumar açısından takip etmekte fayda var derim.Diger altınların tam olarak yerinde durduğunu kontrol ettiniz mi? İnşallah şüpheleriniz yersizdir ve bulup rahata erersiniz..
Evet altınlarım hepsi duruyor birtek alyansım yok, hesap hareketlerine bakmıyorum ama kumara para yatıracak cesareti yok şuan çünkü çocuk icin vs epey masrafımız var ve kumar islerine girecegini de pek sanmıyorum . Insallah dediğiniz gibi de bulur rahat ederim ruhani açıdan 🙏 teşekkür ederim

İlk başta herkesin dediği gibi neden alyansı alsın ilk fark edilir dedim içimden ama sizin dediğiniz de çok aklıma yattı okuyunca. Evde kırk defa kaybedip bulduğum bir şey kendisi, bir gün bulamasam şaşırmam herhalde süpürdüm sanarım.

Ama bence almamıştır, bir insan durumu sıkıştı diye eşinin alyansını almasın bir zahmet. Bir çeyrek alır gerekirse ertesi ay geri koyar yerine alyans ne. Umarım sizin kendi kuruntunuzdur.
Umarım benim dediğim gibi değildir konu sahibimiz de yanılıyordur.

Evet altınlarım hepsi duruyor birtek alyansım yok, hesap hareketlerine bakmıyorum ama kumara para yatıracak cesareti yok şuan çünkü çocuk icin vs epey masrafımız var ve kumar islerine girecegini de pek sanmıyorum . Insallah dediğiniz gibi de bulur rahat ederim ruhani açıdan 🙏 teşekkür ederim
Bence her ihtimali değerlendirmekte fayda var.Başıma gelenlerden sonra kimseye güvenemediğim için çakralarımız açık olmalı diye düşünüyorum..Hesap hareketlerine sezdirmeden bakın şifresini biliyorsanız.1,5-2 bin civarı borcu ne şekilde kapattığını öğrenin.

Yok artık daha neler, nasıl evlilikler yapıyorsunuz aklım almıyor. Alyansımı en son eşimin elinde görsem, sonra bir daha bulamasam yine de sattı mı diye aklımın ucundan geçmez. Böyle düşünüyorsanız nasıl evli kalabiliyorsunuz?
Birinizin eli çarpmıştır, düşmüştür, süpürgeye falan çekmişsinizdir. Bin tane sebep bulunur bıraktığınız yerde olmaması için. Ama siz eşinizin çaldığını düşünüyorsanız bence evliliğinizi gözden geçirin.

kaybolmuştur çıkar bir yerden.
niye alıp bozdursun ki? bir de eşinizie bunu kondurmanız bana çok uç geldi. sadece parfüm meselesiyse abartıyorsunuz. o çok alakasız başka bir konu. evden bir şeyi alıp satmak bambaşka bir hareket. böyle bir hareket için ciddi bir bağımlılığı olması lazım, onu da anlardınız herhalde

Parfüm konusunu da okuyup geldim, olsa olsa 50 liralık şeyin peşine düşüp rezalet çıkarmanız da çok çirkin. Maddi konular söz konusu olduğunda sağlıklı düşünemiyorsunuz sanırım.

Satacak ya da birine verecek olsa neden alyansı seçsin eşiniz, o kadar mücevheriniz dururken?
Diğerleri kutudan çok çıkmıyorsa birinin aldığı hemen anlaşılır. Ama alyans bu çok kullanılıyor. Benim aklımdan geçmezdi bunu okuyana kadar onu almak. Düşmüştür bir yerde dışarıda kaybolmuştur belki diye düşünmesi için onu almış olabilir.

Ağzını arayın Yaa bulsak alyansı satıp borcumuzu ödesek vs. diye. Belki dökülür

Back
X