• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime güvenmeli miyim?

Parfüm konusu neden kafamı karıştırıyor biliyor musunuz. Kendi söylemedi bana verdiğini, ben farkettim eksikliğini parfümün öyle itiraf etti
Parfümü fark etmeyeceğinizi düşünmüştür. Koskoca alyansı almak cesaret ister.

Kıyamam üzüldünüz mu eşime haksızlık mı ediyorum diye?
Normal bir evlilikte insanın aklına nasıl gelir eşim aldı, bozdururdu diye? Bundan şüphe edeceğiniz insanla zaten evli kalmamaniz lazım.
Eşinizin nakte ihtiyacı var yoksa ikinizin mi? Bir sıkışıklık varsa bu ikinizi de ilgilendirmez mi?

Parfüm konusunu eşinizin sizin kadar ciddiye aldığını sanmıyorum, ona hırsızlık gözüyle bakmak da doğru gelmemişti bana o zamanda. Alyans satmakla aynı şey değiller.

Koyduğunuz yerden o kadar da emin olmayın hele ki hamileyken. Her zamana koyduğunuz bir yer olduğu için orada zannediyorsunuzdur.

Ben de bikaç sene önce oğlumun cevşenini kaybettim hep koyduğum bir yer vardı. Aradım taradım bulamadım. Annemdeydim yaz tatili diye o da takıntılıdır her deliğe baktık bulamadık.

Birkaç ay sonra plaj çantasından çıktı. Denize giderken çıkarmayı unutmuş orada çıkarıp içine atmışım küçük de bir şey dibine girmiş.

Sizin de öyle bir durum olabilir.

elektrikli süpürgenin içine falan bakın, temizlik yaparken toz alırken falan belki gitti bir yerlere
eşinizden şüphelenmenizi inanılmaz yadırgadım, benim aklımın ucuna dahi gelmez, ama eşinize güvenmiyorsanız bir şey diyemem, çok zor olmalı ikiniz için de..

Yok ya suçlamak değil de hani kendimden eminim yüzük durduğu yerde nereye kayboldu diyorum kendi kendime.
İnanın içim içimi yiyor biryerden çıksa da icim rahatlasa
Suçlamak değil diyorsunuz da evli olsam ve alyansımı evde kaybetsem asla "bu evde sadece ikimiz yaşıyoruz acaba mı??" demem.
Aklıma gelmez. Kocanız böyle düşündüğünüzü bilse bence boşanma sebebi.
Kocam böyle bir durumda benden şüphe etse içi içini yese boşanırdım.

Parfüm konusu neden kafamı karıştırıyor biliyor musunuz. Kendi söylemedi bana verdiğini, ben farkettim eksikliğini parfümün öyle itiraf etti
bu konunun üzerine şüphelenmeniz gayet doğal bence maddi olarak çok büyük miktar olmasa da orda yaptığı şey de habersiz olduğu için hırsızlık. bir şey söylemeden arayın bir süre, almadıysa da kabak size patlar. çok rahatsız edici, olan şeyin miktarından çok, yaptığı şey apaçık hırsızlık olduğu için

birleştirdiğiniz parçalara bakıyorum, kafanızda oluşan senaryoya. olabilir elbette hayatta herşey oluyor. ama olmamışsa, yüzük bir yerden çıkarsa filan bir terapiste görünün derim. ruh haliniz yarın başka olaylara gebe olabilir.

çok eminim diyorsunuz ya. insan zihni bazen oyunlar oynar. eğer karışıksa bulanıksa hastaysa vs. çok emin olmak doğru değil zihinden. her zaman bir acaba deyip kendimize de bakmayı unutmamalıyız.

daha önce sattığınız parfümlerinizden gizlice almış ve fark etmeseniz söylemeyecekmiş.

şimdi altınlardan birini alsa yine fark ederdiniz.

alyans ise her gün kullanılıp çıkarılan bir şey, kaybolması gayet olası.

almış olabilir de olmayabilir de. almadıysa suçlarsanız, sonradan çok pişman olursunuz ve haklıyken haksız duruma düşersiniz. o yüzden yapacak bir şey yok. bence bir şey söylemeyin.

Ya bıraktığım yere emin olmasam aklıma gelmezdi zaten 2 yıldır evliyiz bilemiyorum bende mi sorun acaba
Bende cok emindim sözde evi alt üst ettim olmadık yerden cıktı sonra.eşinize böle bir şüphe kondurmayın bence .ihtiyacı olsa zorda olsa zaten sizinle konusr bilezikleri vs isterdi neden alyans olsun ki

Bazanin altına falan bakın. Supurge makinesinin içine falan ne bilim. Kocandan şüphe etmen de bilemedim güvenmiyor musun?

İnsan evlendigi adamin yuzugunu caldigini nasil düşünebilir? Bu nasil bir evlilik hic anlamadim kaybetmissinizdir

Bu konuyu açtığıma bile inanamıyorum gerçekten. Kafam çok karışık size danışmak istedim.
Kızlar 3 4 gündür alyansımı bulamıyorum evin içinde . Yeri bellidir ve bıraktığım yerden 3 4 gündür almamıştım ve dışarı çıkarken hiç takmadım eminim evin içinde olduğuna.
Eve giden gelen de yok yaklaşık 15 gündür. Evi altını üstüne getirdim yok.
Diger altınlarım duruyor ama alyansım yok. Dün eşime alyansımı bulamıyorum dedim gece uyumadı hep alyansı aradi evin içinde.
Evin içinde 2 kişiyiz yani bilmiyorum kondurmak istemiyorum ,güveniyorum eşime desem e nerde bu yüzük.
Ne yapayım sen mi aldın diye sorar gibi oldum çok morali bozuldu ne ima ediyorsun falan dedi ama sabahta üzüldüm haksızlık mı ediyorum diye.
Bu aralar da biraz nakit paraya ihtiyacı vardı esimin ondan acaba mı dedim.
Bir yandan da alsa alyansı mı alır digerleri dururken falan dedim .
Ay valla kafam çok karışık siz olsanız ne yapardınız?
Bu arada ben kaybetmediğime eminim

Bir de benim parfüm konumu hatırlayan var mı? 😑
Esim benden habersiz annesine parfüm vermişti bunu yapmış olması da biraz ondan suphelenmemi sağladı açıkçası
Bu kadarcik guvenmediginiz adamla niye evlendiniz.

Bana da süpürge ihtimali daha olası gibi geliyor.Ayrica iki dolabın yan yan durduğu zamanlarda aradaki boşluğa da çok şey düşebiliyor.Umarım bulursunuz en kısa zamanda ama yine de eşinizden şüphe duymanız tuhaf geldi 😶

Yerine daha kolay konulabilir diye?
1500 tlye ihtiyacı varmış. Kapatır, öteki ay aşkııımmm kaybetmiştin, al yenisini aldım, der. :KK53:
Kızım ben fesatlıklar kraliçesiyim, her şeyi beklerim bu heriflerden. :sinirli:
ben sana katılıyorum en kolay alyans alınabilir evden.diğer takılar kutudadır kaybolması üstüne kalırdı direkt ama alyans için evde kayboldu lavaboya düştü vs denip kapatılabilir kayıplığı

ben sana katılıyorum en kolay alyans alınabilir evden.diğer takılar kutudadır kaybolması üstüne kalırdı direkt ama alyans için evde kayboldu lavaboya düştü vs denip kapatılabilir kayıplığı
Aynen, yerine yenisini koymayabilir de. Kaybetmeseydin, madem o kadar değer veriyordun, niye kaybettin der, bir üstüne suç bastırabilir. :KK51:

Paraya ihtiyacı varsa neden alyansı alsın ?
Alyansınızı çalabileceğini düşündüğün biriyle neden evlisin ?

Back
X