Parfümü fark etmeyeceğinizi düşünmüştür. Koskoca alyansı almak cesaret ister.Parfüm konusu neden kafamı karıştırıyor biliyor musunuz. Kendi söylemedi bana verdiğini, ben farkettim eksikliğini parfümün öyle itiraf etti
Suçlamak değil diyorsunuz da evli olsam ve alyansımı evde kaybetsem asla "bu evde sadece ikimiz yaşıyoruz acaba mı??" demem.Yok ya suçlamak değil de hani kendimden eminim yüzük durduğu yerde nereye kayboldu diyorum kendi kendime.
İnanın içim içimi yiyor biryerden çıksa da icim rahatlasa
bu konunun üzerine şüphelenmeniz gayet doğal bence maddi olarak çok büyük miktar olmasa da orda yaptığı şey de habersiz olduğu için hırsızlık. bir şey söylemeden arayın bir süre, almadıysa da kabak size patlar. çok rahatsız edici, olan şeyin miktarından çok, yaptığı şey apaçık hırsızlık olduğu içinParfüm konusu neden kafamı karıştırıyor biliyor musunuz. Kendi söylemedi bana verdiğini, ben farkettim eksikliğini parfümün öyle itiraf etti
Bende cok emindim sözde evi alt üst ettim olmadık yerden cıktı sonra.eşinize böle bir şüphe kondurmayın bence .ihtiyacı olsa zorda olsa zaten sizinle konusr bilezikleri vs isterdi neden alyans olsun kiYa bıraktığım yere emin olmasam aklıma gelmezdi zaten 2 yıldır evliyiz bilemiyorum bende mi sorun acaba
Bu kadarcik guvenmediginiz adamla niye evlendiniz.Bu konuyu açtığıma bile inanamıyorum gerçekten. Kafam çok karışık size danışmak istedim.
Kızlar 3 4 gündür alyansımı bulamıyorum evin içinde . Yeri bellidir ve bıraktığım yerden 3 4 gündür almamıştım ve dışarı çıkarken hiç takmadım eminim evin içinde olduğuna.
Eve giden gelen de yok yaklaşık 15 gündür. Evi altını üstüne getirdim yok.
Diger altınlarım duruyor ama alyansım yok. Dün eşime alyansımı bulamıyorum dedim gece uyumadı hep alyansı aradi evin içinde.
Evin içinde 2 kişiyiz yani bilmiyorum kondurmak istemiyorum ,güveniyorum eşime desem e nerde bu yüzük.
Ne yapayım sen mi aldın diye sorar gibi oldum çok morali bozuldu ne ima ediyorsun falan dedi ama sabahta üzüldüm haksızlık mı ediyorum diye.
Bu aralar da biraz nakit paraya ihtiyacı vardı esimin ondan acaba mı dedim.
Bir yandan da alsa alyansı mı alır digerleri dururken falan dedim .
Ay valla kafam çok karışık siz olsanız ne yapardınız?
Bu arada ben kaybetmediğime eminim
Bir de benim parfüm konumu hatırlayan var mı?
Esim benden habersiz annesine parfüm vermişti bunu yapmış olması da biraz ondan suphelenmemi sağladı açıkçası
ben sana katılıyorum en kolay alyans alınabilir evden.diğer takılar kutudadır kaybolması üstüne kalırdı direkt ama alyans için evde kayboldu lavaboya düştü vs denip kapatılabilir kayıplığıYerine daha kolay konulabilir diye?
1500 tlye ihtiyacı varmış. Kapatır, öteki ay aşkııımmm kaybetmiştin, al yenisini aldım, der.
Kızım ben fesatlıklar kraliçesiyim, her şeyi beklerim bu heriflerden.
Aynen, yerine yenisini koymayabilir de. Kaybetmeseydin, madem o kadar değer veriyordun, niye kaybettin der, bir üstüne suç bastırabilir.ben sana katılıyorum en kolay alyans alınabilir evden.diğer takılar kutudadır kaybolması üstüne kalırdı direkt ama alyans için evde kayboldu lavaboya düştü vs denip kapatılabilir kayıplığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?