Eşime haksızlık mı yapıyorum sizce?

Kurtulmaya çalıştığınız şey Kuran. Şaka mısınız siz yahu. İnanamıyorum kkda yaşanan kafalara. Hayretlerim şaştı. Herşeyden önce inanan bir insan rabbinin kitabını "Allah nasip ederse fizana bırakıp geleceğim" diyerek nefsi hareketlerine alet etmez. Ayıp gerçekten.

kurtulmaya çalışıp bir saygısızlık yapmıyorum sadece eşimden olabildiğince uzağa götürüyorum

Haksızsın kesinlikle

ağır kompleksliyim eğer geçtiği yolları düşünüyorsa Allah ısla etsin

Offf!
Kompleksli insanlar en çok kendilerine zarar verirler. Çünkü zayıf noktalarını çok fazla açık ederler.
Lütfen yenin şunu artık. Eğer bu kadar takılmasaydınız, eşinizin aklına bile gelmeyecekti bir daha belki de. Şimdi deştiniz meseleyi aklına gelmeyecekse bile gelebilir.

Hala abartıyosun. Kocan sanki senin peşinden gidip alacak. Eve geri getirecek.

Demek ki kocan o kızı unutamamış o hediyeyi de kimselere verememiş. Evlendiği eve getirmiş.
yapma bu demek kiyle başlayan cümleyi kurma ne olur yemin etti

nerden gelecek evde olmayınca mevzuda olmayacak

Bana ilk evlendiğim zamanki halimi hatirlattiniz. Eşimin günlüğünü sobaya atmistim bi kız adı geciyo diye. Şimdi hiç gerek yokmuş oyle seylere diye düşünüyorum.. Gülüyorum aklima geldikçe. Esime de babanin evinde biraksaydin çok lazimsa demiştim.

Kuranı kerime bakıp o kızı hatırlayıp onu hayal edip tatmin falan mı olur nedir amaç? Ömrümde böyle saçmalık görmedim
tövbe ne diyorsun sen hiç aklımdan bu geçmedi zaten böyle birşeyi düşünüp onu yapan insan değil fazla kıskancım bunu kabul ediyorum

keşke başka birşey olsaydı zevkle yok ederdim

Siz bir de çok muhafazakar insnçlısınız değil mi Kıranı kerimden bahsediyoruz sevgiliden gelmesi onu kalpli ayıcıkla bir tutar mı bu kıskançlıksa eğer sizinle ömür bitmez yeminlen
ben muhafazakar değilim böyle bir iddaam yok evet çekilmez yönlerim çok malesef Allah iyi etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…