- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi banabenigeriver
-
keşke başka birşey olsaydı zevkle yok ederdim
Bence gereksiz kiskanclik yinede sen bilirsin istemiyorsan ver kuran kursuna sevaba girersiniz hic yoktanEşimle yeni evliyiz tam bir ay bile olmadı görücü usulü evlendik bu sebepten geçmişini bilmiyordum oda anlatmak istemedi...Evimizde bir Kur'anı Kerime rastladım getirdiklerinden biriydi ve bunu sen almazsın kim aldı diye sordum(eşim dindar biridir renginden dolayı tahmin ettim)biraz geveledi ve söyledi üç sene öncesinde birkaç ay görüştüğü birinin hediyesi olduğunu.Onu hayrına bir hafıza bile verebilirdi değil mi?içimde birşey yok dedi yemin etti kimsenin herhangi en ufak birşeyi varsa ölümü gör hakkımı helal etmiyorum dedim iki günlüğüne 15-16 saat uzaklıkta biryere gideceğim Kuran'ı Kerimi orada bir camiye bırakmayı düşünüyorum sizce haksız mıyım?
camidede giden gelen okur işteBence gereksiz kiskanclik yinede sen bilirsin istemiyorsan ver kuran kursuna sevaba girersiniz hic yoktan
yok be ben civcive bile dokunamam öyle biri değilim[/QUOTE]hafiften bi sadistlik de var gibi :/
yok 24 92liyimÇocuklar evlenince sonuçlar bu oluyo demek ki.
Şimdi der ki fiyonacık ama ben 27 yim filan.
Canım kurani kerim bu sonucta.tovbe tovbee olabilir kız arkadaşından hediyeymis ne kadar da guzel bi hediye.seninki biraz saplantılı bişey galiba.hadi farklı bisey almis olsa neyse dicemdesebep?
civcive dokunma zaten, onun ne suçu var garibim hap kadar :)[/QUOTE]yok be ben civcive bile dokunamam öyle biri değilim
böyle rahat ederim ancakCanım kurani kerim bu sonucta.tovbe tovbee olabilir kız arkadaşından hediyeymis ne kadar da guzel bi hediye.seninki biraz saplantılı bişey galiba.hadi farklı bisey almis olsa neyse dicemde
Çok takma bence kafana. Seni rahatsiz edecekse esine güzelce söyle annenlere falan koyalım. Yenisini alırız diye.uzme kendini bunlar içinkeşke başka birşey olsaydı zevkle yok ederdim
annesinde olsada bana dert olabildiğince uzak olması benim istediğim o karşı çıkmadı sen bilirsin dediÇok takma bence kafana. Seni rahatsiz edecekse esine güzelce söyle annenlere falan koyalım. Yenisini alırız diye.uzme kendini bunlar için
Psikolojik destek almalısınböyle rahat ederim ancak
Seninle ömür bitmez gercektende.bu kadarda fazla kıskanç olunmaz pes dogrusuböyle rahat ederim ancak
kıskanç olan ağlardı çıldırırdı gece gündüz kavga ederdi benim çözümüm basitSeninle ömür bitmez gercektende.bu kadarda fazla kıskanç olunmaz pes dogrusu
ciddi misin:))Psikolojik destek almalısın
Kesinlikleciddi misin:))
hahaha:))Aman Allah'm bizim evde de açik renkte bir kuran var ve esimin bekarligindan kalma.Yoksaa ??? Hemen bu meseleyi irdelemeliyim. Masallah diyorum kuranin renginden yola cikarak esinizin gecmisini ogrenmissiniz CIA ajani gibi kadinsiniz tebrik ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?