her yolu denedim iyilik güzellik tatlı dil anlamayan adam anlamıyor..
Canım sana yüklenmiyorum yanlış anlamazsın sanırım sadece yapmak istediğin ne sonuç olarak onu anlamaya çalışıyorum, inceldiği yerden kopar mı diyorsun, böyle gelmiş böyle gider mi diyorsun, ilişkimi kurtarmanın telaşındayım mı diyorsun, zihninde tasarladığın sonuca göre atacağın adımlar değişecektir çünkü.
ben bitsin istiyorum çünkü güvenmiyorum saygı duymuyorum. saygı ve güven olmayıncada haliyle sevginde tükenmiş oluyor. bir ailenin bizi getirdiği durum işte. düğünümüzü yaparken görmenizi isterdim. el gibi geldiler el gibi gittiler. bir toplu iğnelerini bile görmedim. Allah için bende istemedim. çünkü hayatıma karışacak kimse olmasın istedim. ama olmadı.
Cevabın buysa ve netsen nedir o zaman bunca karşı tarafa söylenmeler, üzülmeler.. Adl-i ilahiye güven, yola çıkanın yardımcısı Allah'tır.
kabullenemiyorum.. ben Allaha havale ettim zaten eşimle mahşerde hesaplaşacağım onun yüzünden geçirdiğim sinir krizlerini feriştahı gelse bana unutturamaz.
kabullenemiyorum.. ben Allaha havale ettim zaten eşimle mahşerde hesaplaşacağım onun yüzünden geçirdiğim sinir krizlerini feriştahı gelse bana unutturamaz.
MẺrhaba,ésinizle senin icin ailen benden önce gelioyr diye( yani sizin sagliginiz icin pảra hảcamayip yine ailesine göndermesini kástediyorum) seklinde hic konustunuz mu peki,tabiki ailesdir zỎr dủrumdalrsa yardim edebilir âma bence öyle bỉ dủrumda yok,bazen anlayamiyorum gẻrcekten..
Çünkü bu kendini erkek sana eşin senin parana güveniyor canım.
Artık ev masrafları için tek kuruş harcamıycam
gelecekteki çocuğumuzu düşünerek birikim yapma kararı aldım de..
Ev yükü tek onun omuzlarına çöktüğünde belki sorumluluklarının farkına varır.
hiç tartışmaya girme bile erkek sensin bak evine de..
Sizin adınıza ben sinir oldum yaaa.
Ne düşüncesiz insanlar!
zırnık koklatma maaşından ne yaparlarsa yapsınlar.
aynı şeyleri ben de yaşadım , babasının arabasını komple yeniden yaptırdık ben aldığımı borca veriyorum kendisi de öleee, ben laf söleyince nankör oldum canım.. nedenmiş o arabayı biz de kullanıyormuşuz. bu en basit örnek, aldığımız maaşlar kredilere zor yeterken ailesi para isteyip kendilerine keyif bahçesi alcaklarmış nasılsa bizim borcumuz hiç bitmezmiş...benim annem telefon faturamı fln ödemeye başlamıştı... bunlar tabi birikim ama sonuç: boşanıyoruz
bence ona iyi bir ders vermek gerekiyor. o ne kadar veriyorsa ailesine , sen kendi ailene iki katını ver.(ya da veriyormuş gibi yap )
ilk başlarda sesi çıkmaz alacağı cevabı bildiği için. ama sıkışınca emin ol uzlaşmak isteyecektir.kendi kendine karar verir zaten. artık ikimizde kendimiz için harcayalım diye.
ne yapayım canım ihtiyaçları varmış de . aç kalacağımı bilsem yine veririm! de.
erkekler laftan sözden anlamaz. yaşayarak anlar. kendi kendine karar vermesi lazım. senin sözünle değil.
bu süreçte gayet rahat olman lazım tabi. kendine dönük ol. birsürü alışverişler yap.
sonuçta onlara verdiği para da senin de hakkın var. işte böyleleri gelini aldık parası da bizim pulu da bizim gibisinden bakıyor. kimse kusura bakmasın o gelinin de anne babası var. herşeyden önce artık ortada yeni bir yuva var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?