eşime her geçen gün biraz daha düşman oluyor ve ona güvenmiyorum...

her yolu denedim iyilik güzellik tatlı dil anlamayan adam anlamıyor..

Canım sana yüklenmiyorum yanlış anlamazsın sanırım sadece yapmak istediğin ne sonuç olarak onu anlamaya çalışıyorum, inceldiği yerden kopar mı diyorsun, böyle gelmiş böyle gider mi diyorsun, ilişkimi kurtarmanın telaşındayım mı diyorsun, zihninde tasarladığın sonuca göre atacağın adımlar değişecektir çünkü.

ben bitsin istiyorum çünkü güvenmiyorum saygı duymuyorum. saygı ve güven olmayıncada haliyle sevginde tükenmiş oluyor. bir ailenin bizi getirdiği durum işte. düğünümüzü yaparken görmenizi isterdim. el gibi geldiler el gibi gittiler. bir toplu iğnelerini bile görmedim. Allah için bende istemedim. çünkü hayatıma karışacak kimse olmasın istedim. ama olmadı.

bekar insanlar okusun diyorsunuzda, evlenmeden aileye para gönderip göndermediğini nereden bilecekler, sorulmazda ailene yardım ediyomusun diye abes olur, bu da bir şans...

zor bir durum yaşadığınız ama böyle devam edebilmesi çok zor..

Cevabın buysa ve netsen nedir o zaman bunca karşı tarafa söylenmeler, üzülmeler.. Adl-i ilahiye güven, yola çıkanın yardımcısı Allah'tır.

Cevabın buysa ve netsen nedir o zaman bunca karşı tarafa söylenmeler, üzülmeler.. Adl-i ilahiye güven, yola çıkanın yardımcısı Allah'tır.

kabullenemiyorum.. ben Allaha havale ettim zaten eşimle mahşerde hesaplaşacağım onun yüzünden geçirdiğim sinir krizlerini feriştahı gelse bana unutturamaz.

kabullenemiyorum.. ben Allaha havale ettim zaten eşimle mahşerde hesaplaşacağım onun yüzünden geçirdiğim sinir krizlerini feriştahı gelse bana unutturamaz.

MẺrhaba,ésinizle senin icin ailen benden önce gelioyr diye( yani sizin sagliginiz icin pảra hảcamayip yine ailesine göndermesini kástediyorum) seklinde hic konustunuz mu peki,tabiki ailesdir zỎr dủrumdalrsa yardim edebilir âma bence öyle bỉ dủrumda yok,bazen anlayamiyorum gẻrcekten..

Sevgili mesajdaşım müthiş kızgınsın, mesajlarını okuyunca ben tedirgin oluyorum, lütfen biraz sakin, keskin sirke küpüne zarar..

Sanırım esınle ailesi yuzunden tartısmalar yasıyorsun haklısın

Zaten oncelik kendi yuvası olmalı

Umarım dogru yolu anlar

konuştum canım konuşmaz olurmuyum hiç bir tarafta 32 yıllık aile bir tarafta 1 yıllık eş dedi.. gerisini dinlemeye gerek yok kapa çeneni defol git ailenin yanına o zaman dedim. sanırım ailesini bana ezdirmemeye çalışıyor ama ben ezecek bir insan değilim zaten. ama durum böyle olunca ister istemez bende düşman oluyorum.

Son düzenleme:
Çünkü bu kendini erkek sana eşin senin parana güveniyor canım.
Artık ev masrafları için tek kuruş harcamıycam
gelecekteki çocuğumuzu düşünerek birikim yapma kararı aldım de..
Ev yükü tek onun omuzlarına çöktüğünde belki sorumluluklarının farkına varır.
hiç tartışmaya girme bile erkek sensin bak evine de..
Sizin adınıza ben sinir oldum yaaa.
Ne düşüncesiz insanlar!

aynen canım şimdi şimdi anlıyorumki benim çalışıyor olmam evlenmek istemesindeki ve ailesinin evlendirmek istemesindeki en büyük etken. zerre kadar güvenim yok onlara... konumum çok güzel kazancım iyi.. şimdi düşünüyorumda bende erkek olsam bende benim gibi biri ile evlenmek isterdim. bir erkek bu kadar çıkarcı olabilirmi ya yazık gerçekten..

aynı şeyleri ben de yaşadım , babasının arabasını komple yeniden yaptırdık ben aldığımı borca veriyorum kendisi de öleee, ben laf söleyince nankör oldum canım.. nedenmiş o arabayı biz de kullanıyormuşuz. bu en basit örnek, aldığımız maaşlar kredilere zor yeterken ailesi para isteyip kendilerine keyif bahçesi alcaklarmış nasılsa bizim borcumuz hiç bitmezmiş...benim annem telefon faturamı fln ödemeye başlamıştı... bunlar tabi birikim ama sonuç: boşanıyoruz

bence ona iyi bir ders vermek gerekiyor. o ne kadar veriyorsa ailesine , sen kendi ailene iki katını ver.(ya da veriyormuş gibi yap )
ilk başlarda sesi çıkmaz alacağı cevabı bildiği için. ama sıkışınca emin ol uzlaşmak isteyecektir.kendi kendine karar verir zaten. artık ikimizde kendimiz için harcayalım diye.

ne yapayım canım ihtiyaçları varmış de . aç kalacağımı bilsem yine veririm! de.
erkekler laftan sözden anlamaz. yaşayarak anlar. kendi kendine karar vermesi lazım. senin sözünle değil.
bu süreçte gayet rahat olman lazım tabi. kendine dönük ol. birsürü alışverişler yap.

sonuçta onlara verdiği para da senin de hakkın var. işte böyleleri gelini aldık parası da bizim pulu da bizim gibisinden bakıyor. kimse kusura bakmasın o gelinin de anne babası var. herşeyden önce artık ortada yeni bir yuva var.

bizim sonuçta o canım değişmez. bu saatten sonra bir tarafına alır anasını diğer tarafınada babasını evide yuvasıda karısıda çocuğuda onlar olur.

yok canım olurmu öyle şey ben ağaç kovuğunda yetiştim. benim annem babam yok. benim anne babamın durumu çok iyi hatta bana halen onlar bakıyor bütün rahatlık bu.

arkadaşım sırf meraktan soruyorum neden profiline kendini bekar yazdın
boşanmayı çoktan kafana koydun mu

sizi çok çok iyi anlıyorum.ancak hemen boşanmayı düşnmeyin bence.bakın bazı arkadaşlar söylemişler.önce onların verdiği taktikleri deneyin ondan sonra baktınız olmuyor ne gebeliğiniz var ki boşarsınız olur biter.ama bi deneyin bence.yola getirmeye çalışmak daha mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…