eşime her geçen gün biraz daha düşman oluyor ve ona güvenmiyorum...

yaa inanmıyorum canım birden kendimi düşündüm benimde sevglm var ciddi düşünüyrz benim param yetmeyeblr evlenince sende calışırsın falan dedi oda ailesinin sözünden çıkamıyor hiç basıma gelirmyki böyle şeyler ((( off artık bnde kafaya takarım bu durumu

canım aileye vermeye takmıyorsunki taktığın konu şu senin ihtiyacın varken seni ikinci plana atarak vermesi böyle sorunlar varsa kesin yaşarsın takarsın.. iyi düşün derim benim 14 ayım pişmanlıklarla geçti durdu. şu aklım olsa semtime bile yaklaştırmazdım.

arkadaşım eşinle sizin aileden ağzı laf yapan güvenilir biri konuşsun. özellikle evli olursa inandırıcılığı artar. hem seni sahipsiz sanmasınlar. bazen aklı başında birilerinin yol göstermesi lazım erkeklere. bu işe yarayan bir yöntemdir. tecrübe ettiğim için söylüyorum. aksi halde ben de senin gibi sinir krizlerinden çıkamazdım herhalde. bir de evlilik zamanla oturan bir şey. eğer eşini biraz kendine getirebilirsen tekrar güvenebilirsin. ne de olsa biz kadınlar her anlamda daha sadık oluyoruz. Allah yardımcın olsun.

nefret de güçlü bir duygudur
önemsemediğin insandan nefret etmezsin
demek ki onu hala önemsiyorsun

amin canım ben onu Allah'a havale ettim. Laftan sözden anlayacak biri değil o yüzden ailem onunla muhattap olsun istemiyorum. ben onunla mahşerde hesaplaşacağım.

arkadaşım durumuna gerçekten üzüldüm, Allah sana sabır versin.
tüm yazılanları okuyamadığım için soruyorum, belki bunun cevabını vermişsindir.
hiç ailesiyle açıp konuşmadın mı? bu durumun evliliğinizi çok etkilediğini? eşini terk etmekle tehdit etmedin mi?

anlayacak insanlar değil konuşmadım o yüzden şöyleki canım anlayacak insan olsalar o kadar borcumuz olduğunu bile bile sanırım bize bu kadar yüklenmezlerdi..

peki eşine boşanmak istediğini söyledin mi? nasıl karşılar böyle birşeyi

lafı dolandırmaya gerek yok boşanmanda maddi manevi yarar görüyorum, benim eşim polis ben çalışmasamda geçiniriz ama ben neden memur oldum neden çalışıyorum daha iyi yaşamak için değil mi, hepimizin istediği bu değilmidir, bi kenara biraz para atmak, ev almak, araba almak, hayat böyle akar gider, ben paramla borç ödicem kocam bana dicek ki biz açta kalsak aileme veririmi ben kendimi neden sömürteyim ki, benim babamda 28 senedir yani evlendiklerinden beri böyle, asla değişmedi, babam ne bizi ne annemi maddi açıdan asla mağdur etmedi ama annem bu duruma hep sinir oldu çünkü 3 erkek evlatları varken dedemler hep ve hala babamdan bekliyolar bişeyleri,yani canım değişmiyo bazı şeyler
eşim polis okulunu derecede bitirip ankaraya yani yaşadığımız yere gelmişti, dolayısıyla ailesiyle yaşamaya devam etti, okuyodum ben o ara, 6 sene ailesine her ay maaşından 500-600 tl verdi, hesaplayınca 30000 tl falan yapıyo heralde, bense okulu bitirdim ki beni özel okuttu babam, işe girdim ve evlendim aileme hiç faydam olmadı desem yeri maddi açıdan, nişanlandık eşya bakma telaşına girdik eşim kendi dedi ailem hala para bekliyo benden diye, sevgiliyken karışmadığım hak görmediğim konuya o saniye müdehale ettim, bende veriyim o zaman maaşımı bizi belediye evlendirsin, bi dahada o konu açılmadı kendi yağlarında kavrulmayı öğrenecek herkes başka yolu yok, bi sağlık problemi olur ailemizdir başımızın tacıdır onunkiler de benimkiler de, ama ötesi bencillik

cimri değil düşüncesiz bizim aç kalacağımızı bilse gene onlara gönderirmiş.. nasıl bilendim bir bilseniz..
yuh diyorum artık.sanırım sen de çalışıyorsun.o zaman sen de asla maaşını vermeyeceksin.o kadar ailesine vermek istiyorsa kendi parası yetiyorsa versin.senin paranı da onlara vermeye hakkı yok.çok sinir oluyorum ya böyle şeylere

sağlık sorunu olsa ağzımı açmam asla benimde ailem var yapamazsam gücüme gider benim için yaptığı şeyleri kafama kakar ama ailesi olunca sorun yok.. benide bir aile yetiştirdi okuttu memur yaptı. benim onlara ne faydam oldu hiç. herşeyin en iyisini yaptı tek çocuğum birde ben. ailesinede baktı, annemin ve benim geleceğimizide kurdu.

insan kendini suçlu hissediyo, ben şahsen diyorum bazen hemen evlenmeseydimde biraz faydam mı olsaydı diyorum, ama zaten 9 sene flörtten sonra evlendik daha ne kadar beklicektim diyorum, sende herhangi bi duygu emaresi yok gibi, eğer bu yazdıkların sinirden değilse boşanman en iyisi

sevgi kalmadı asla, güven yok. bu evliliği niye sürdürüyorsun dersen iyi bir yerde iyi bir konumda çalışıyorum. dedikoduları engellemek için. maaşımı asla vermiyorum. kendime harcıyorum şu anlık.

sevgi kalmadı asla, güven yok. bu evliliği niye sürdürüyorsun dersen iyi bir yerde iyi bir konumda çalışıyorum. dedikoduları engellemek için. maaşımı asla vermiyorum. kendime harcıyorum şu anlık.

güvenmemen çok normal hastalıkta sağlıkta diyip imza attığın ömrünü emanet ettiğin adam sen hastayken bile ailesini düşünüyo, yani bu kadar marazi bi bağları varsa evlendirmesinler oğullarını, böyle tipler benim midemi kaldırıyo biliyomusun sırf cinsel ihtiyaçtan evlenmiş demek ki diyorum, bu aralar ne kadar çok konu açıldı bu şekilde, valla şişiyorum
hemen boşan diyince bazı arkadaşlar tepki gösteriyo ama çekip napcan Allah aşkına, maddi manevi ayağına pranga, geleceğe dair planın ne şu aşamada canım

şu an sinirlerim çok bozuk çok sinirli bir insan oldum çıktım. geleceğe dair planım babamın olan bitenden haberi var boşan diyip duruyor. ben senin maddi manevi her zaman arkandayım diyor. artı benim maaşta şükürler olsunki kimseye ihtiyacım olmadan beni ayakta tutar. Allah yeterki çalışma gücü ve sağlık versin.

çok şanslısın ki baban arkanda ve herşeyi biliyo. bu erkekler neden akılsızlık yapıp da aileieriyle eşleri arasnda dengeyi kurmuyolar. anlamıyorum. evlenene kadar hereşiym sendn olyo aynı eve girince uzak kaldıkları aileleri kıymetli olyo. diğer evdekiler hep kıymetli. ne büüyk dengeszlk yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…