bir evlilikte " SEN" "BEN" varsaa evlilik çok zor ve çekilmez hale gelir....
peki eşine boşanmak istediğini söyledin mi? nasıl karşılar böyle birşeyi
sizi çok çok iyi anlıyorum.ancak hemen boşanmayı düşnmeyin bence.bakın bazı arkadaşlar söylemişler.önce onların verdiği taktikleri deneyin ondan sonra baktınız olmuyor ne gebeliğiniz var ki boşarsınız olur biter.ama bi deneyin bence.yola getirmeye çalışmak daha mantıklı
valla bekara karı boşamak kolay derler ama ben 1 ay hasta olucam bana para lazım olucak ailesine vericek ben babamdan isticem kusura bakmayında hemen boşardım bu adamdan size hiiiiççç bişe olmaz üzgünüm
benim koca da eşin kadar olmasada bu yapıda canım kardeşi ister hayır demez verir ve 8 yıldır durum aynı hiç değişmedi sanma ki eşin değişecek zor belki bir yerde kafalarına dank eder ama o zamana kadar olan biz kadınlara oluyorsana boşan boşanma diyemem o senin bileceğin iş ama kendi emeğini kimseye yedirme paranı biriktir bir kenara at kendine harca eşinin aiesine verme
nasıl anlatsam nereden başlasam bilemedim. ben 14 aydır evliyim. sorun eşimin ailesi. sorunumuz her ay dünya kadar borcumuz olduğunu bile bile maaş günü zırrr ararlar. para... bu kelimeden nefret eder oldum sayelerinde. sağolsun eşimde hayatta yok kelimesini bilmez onlara karşı. (yanlış anlaşılmasın ben aileye bakılmasın, verilmesin derdinde değilim ama sağlık sorunu olsa çok büyük birşey olsa ben gönderirim hatta) eşime karşıda susamıyorum çünkü çok bilendim ve en önemlisi benim başıma birşey gelse güvenmiyorum sağlık sorunu olsa asla bana bakacak biri değil. çünkü bir ay ben rahatsızlandım benim için acil para gerekti. o benim için harcamak dururken gene ailesine gönderdi. ben kendi maaşımı yetirmeye ve gerisini babamdan almak zorunda kaldım. babamda bana ben sana demiştim bu adamdan sana koca olmaz diye dedi. yerin dibine girdim. sana böyle sahip çıkıyorsa çıkmasın ben kızıma her daim sahip çıkarım dedi. sayesinde ailesinede düşman oldum.
Canım kısa sürede çok şey yaşamışsın ve bu ilişkinizi çok yıpratmış.
Öncelikle sana şunu söyliyeyim, biz de sizin gibi herşeyimimizi kendimiz yaparak evlendik. Kredi çektik ve bana takılacak altınları dahil biz aldık. Benim annem de yatak odası aldı ve ufak tefek şeyler yaptı. Eşim durumları olmadığı için hiç üstelemedi bile, otobüs bileti parasını dahi karşıladı. Sonra borç harç evlendik falan. Bu arada bi kardeşi askere gitti. Hem kardeşine para gönderdi, hem ailesine göndermeye devam etti. Ben henüz iş bulamamıştım. Kredi, faturalar derken aylık açık veriyorduk. Her ay bir bilezik bozdurdum ve altınlar da gitti. Neyse ben herşeyi içime atıyordum bu sırada çünkü kavga ettiğimizde çok yıpratıyorduk birbirimizi. En sonunda ben bi gün patladım. Herşeyi bizim yapmamız gücüme gitmemişti sonuçta paraları olmayabilirdi ama evlendikten sonra benim çalışmadığımı bile bile ve siz nasıl geçiniyorsunuz diye sormadan her ay hem kardeşine hem eve para göndermesine içten içten üzülüyordum. Son üzüldüğüm olaysa biz onlar borca girmesin diye düşünürken düğün zamanı taksitle kendilerine koltuk takımı almalarıydı. Düşünsenize biz hiçbişey talep etmemişiz zora girmesinler diye ama misafirlere ayıp olmasın diye koltuklarnı değiştirdiler. Bu olay demekki içime nasıl oturmuşki bi gün ben patladım. O da bana patladı. Sen benim aileme gönderdiğim paraya karışamazsın, aç da kalsam ayda 200tl göndermem gerekiyosa gönderirim dedi. Koltuk mevzusunda da sen ailemi sorgulayamazsın dedi. Farzetki onlar bana para verdi ben de düğün yaptım, sen bunu sorgulayacaksan defol git dedi evden kovdu beni. Feci kavga ettik, ben dışarı çıktım kesin karar verdim ayrılmaya. Sonra ayrılmadık devam ettik ama sonuç ne mi
Eşimin kardeşi bu sene evlendi. Kesinlikle eşim gibi yapmadı, bilezik alacaksınız dedi aldırdı annesine. Bulasık makinesini siz alacaksınız dedi aldırdı. Düğün günü olan masrafları da onlara yükledi. Eşim gibi ailesini düşünmedi. Eşim şimdi yanlış yaptığının farkında ama iş işten geçti. Erkekler demekki evliliğe çabuk adapte olamıyor. Gerçi bu herkes için geçerli değil ama. Şimdi paramız yokken göndermiyor mesela. Gerçi ben senin yaşadıklarının daha agır oldugunu düşünüyorum ki sen bu kadar nefret etme noktasına gelmişsin. Ben de arkadaşlara katılıyorum. Sen artık eve bir çöp bile alma da görsün gününü. Her ay maaşından para ayır kenara. Sorarsa da aileme yardım ediyorum de
inanamıyorum şu yazdığın varya kelimesi kelimesine aynısını duydum "Sen benim aileme gönderdiğim paraya karışamazsın, aç da kalsam ayda 200tl göndermem gerekiyosa gönderirim dedi." demekki tüm erkekler aynı al birini vur ötekine..
Hadi yaa. Bu cümleyi biri mi ezberletmiş bunlara
ezberden ziyade bence bunların muhakeme kabiliyetleri bu kadar fikir yok akıl kullanma desen sıfır. sonuçta senin eşin düzelmiş ben o günleri görecekmiyim acepki dediğim gibi her ay 2 gün car car ediyrum bir sonraki ay gene aynı tas aynı hamamm değişiklik yok.
Canım düzelmiş dediğim ilk yıllardaki gibi değil ama gene paramız olsa gene gönderir. Şimdi biraz da kardeşinin sorumsuzluğunu görünce kendi hatasını anladı sanırım. O zaman o kadar borçlanmıştık ki ben bol mesaili ve mesai ücreti olan bir işe girdim de o şekilde ödedik borçları. Ben işe giremeseydim ayvayı yemiştik. Sen gene ayda 2 gün car car edebiliyomuşsun, ben onu yaptığımda ne yapıp ne edip beni haksız çıkarıyodu daha çok sinirim bozuluyodu, car car da edemiyodum artık. Umarım seninki de düzelir canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?