Eşime içimi döktüm

Usaklibirkiz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2017
1.681
863
53
6 aylık evliyim. Eşimin doğup büyüdüğü mahalleye gelin geldim. Dolayısıyla tüm sülalesi burda. Kv görümcelerim beni asla kabullenemedi. Eşimin ayrı aile olmasını onlara eskisi gibi koşamayacak olmasını kabullenemediler. Beni hep dışlatmaya çalıştırlar. Akrabalarına vs hep dedikodumu yapmışlar hep kulağıma geldi. Ama çok akıllıca davranıyorlardı eşimin yanında melek gibiler eşim yokken tam bir şeytanlardı.

Görümce kv eşimin kuzenine oturmaya gitmişler ve beni çağırmamasını söylemişler. Sonra bir ortamda bir araya geldik ve eşimin kuzeni bana “ ya seni çağırmamı istemediler lütfen kusura bakma, ben bir gün seni ayrıyrten çağıracağım “ dedi. O ortamda bana görümceler sürekli laf soktu kuzenlerde fark etti ama ben sustum. Eşimde onlarla samimi olayım istiyordu. git gel diyordu. Gitmediğim zaman da açık açık söyleyemiyordu ama suratından anlaşılıyordu.

En son Cumartesi gecesi 4 e kadar hem ağladım hem içimi döktüm. Her şeyi bir bir anlattım. Sustu suratı değişti. Sarıldı hepsiyle konuşacağım bilhassa seni çağırtmamaları çok canımı sıktı dedi. Ben bilmiyordum ne olursa olsun bana anlat dedi. “ ben senin gözünde dırdırcı bi eş olmak istemiyorum o yüzden bir şey demedim” dedim. Ve onlarla konuşmamasını sadece beni anlamasını ve benden samimiyet noktasında bir şey beklememesini söyledim. Sizce anlamış mıdır ?

Anlamıştır canım anlamasa bile anlamış gibi yapmıştır erkek milleti . her nse kb görümcen vs dertleri ne bilmiyorum ama iyi yapmışlar cagirmamakla gitseydin kesin kafanı agritirlardi canım sende mesafeni koy. Şey kv ni görümcen boğazlayasim geldi demeden gecemedim

Iyi yapmisin onlar bir kulp bulur seni niye istemiyorlar onu anlamdım hadi çatışmadılar söyleyen lafı taşıyan ayrı bir muama

Iyi yapmisin onlar bir kulp bulur seni niye istemiyorlar onu anlamdım hadi çatışmadılar söyleyen lafı taşıyan ayrı bir muama
Çünkü kadın bana daha önce herkesi toplayacağını beni de çağıracağını söylemişti. Görümcemlerde nispet yapar gibi kadında toplandıklarını anlatınca oda utandı bana mutfakta böyle söyledi

Kesinlikle yargılamıuorum ama görümcem eşinden ayrılmış. Eşimi resmen kocası bellemiş. Kimin hastane pstane maddi manevi ne işi olursa eşim koşmuş. Şimdi benimle paylaşamıyorlar.

Bu da son aglayisin olsun. Onlarin istedigi de bu. Gorme, duyma, gitme, kendi evinde mutlu olmaya bak. Esinde eger gercekten evli oldugunun bilincindeyse bundan sonra seni hicbir seye zorlamaz.
Ya kesinlikle öyle ama eşim beni anlamıyordu. Git gel çağır samimi ol vs beni darlıyodu bazen. En son anlattım rahatladım umarım artık yakınlık beklemez onlarla

kocaya bişey anlatılmıyor bende içimi dökmüşüm uygulamadi daima ailesini %80 haklı bulur. boşver o çözsün olayı.

Canm soyle yap esın gorus gıt gel deyınce mırın kırın etmeden dırek dıyorsun ben kımseyle gorusmek ıstemıyorum aılenle gorusursekte beraber gıderız onun dısında gıtmem. Bana bır daha asla bu konuyu acma esın olmadanda gıtme esın olmadnda evıne davet etme bırısana laf getırsede asla ve asla onaylama he de gec sendende alır ona goturur. Evlılıkte ılk yıl olur zaten ılk yıldan sonra evlılık oturuyor. Esının aılesıne bısey yaparsa dıllendırme hemen ben cok gordum esım gorumlerımın annesın babasının faturasını cok yatırmıs hep okudum sustum yerı gelınce soyledım gorur gormez tepkı verme yenı evlısın goze batar. Gorumcelere de bırsey yapamazsn az gorusmen lazm esın olmadan yanyana gelme zaten mıllet toplu oturmaya cagırsada sen gıtme

Eşinizin de suçu var bu olayda, görümcelerin sizi kabullenmesi için bir şey yapmamış, erkek dediğin elini masaya vurmalı, sizi seviyorsa yapamayacağı şey yok bence, bir orta yol bulunur en kötü ihtimal. Sizi huzursuz eden, eşinizi de etmeli demi, yoksa nasıl neden evlendiniz, görümcelerin nazını çekmek için mi ?

ne kaynanalar var Allah kahretsin yaaa...nasil bir vicdan yaaa.siz haksiz olsanizda ağırlığıyla efendiligiyle sizinle iletisimde olmali ama nerdeee...

üzülmeyin hiç eşiniz en azından yapıcı konuşmuş..birde uste çıkıp abartma haksızsın deseydidaha aci olurdu.aksine onlarin yaninda şen şakrak olun esinine ilgili sevgili olun..olmasaniz bile öyleymiş gibi davranin bence ve bunu bilinçaltınıza yerlestirin yani sözde öyle yapmayin bu sefer icinize atip hasta olursunuz Allah korusun.. Allah yardımcınız olsun

Kim sana nasıl davranıyorsa sende onlara öyle davran görme duyma yok say onları eşine de dediysen biliyor artık anlıyorsa ne ala anlamıyorsa da asla yüz yüze gelme onlarla

Eşin ister anlasın ister anlamasın, keyfi bilir. seni istemeyen insanların yanına zorla yamancak halin yok ya. Çok meraklıysa kendi gitsin.
Lafı taşıyan da ayrı sorunlu. Madem öyle ayıp olur ben çağırmadan edemem deseymiş. Hem seni onların aklıyla dışlamış hem de laf yetiltiriyor.

Sizi istememelerinin sebebi ne? Ben söyleyeyim. Eşinizin doğup büyüdüğü yere gelin gitmişsiniz. İster istemez onlar da keşke buralardan bu çevreden bir gelinimiz olsaydı düşüncesi vardır. Eminim bu vardır çünkü bunu hep düşünüyorlar

Beni istememe sebepleri tabiri caizse eşimi eskisi gibi kullanamayacak olmaları. Eşimin ayrı evi, düzeni, giderinin olması. Benimle ben benim ailemle de ilgilenmesi. Benim saygısızlığım terbiyesizliğim lafım vs olmadı onlara. Belki de eşim o yüzden anladı beni.

Onlar haber verip sana geleceğiz demişler. Ve onu çağırma diye de tembihlemişler. Bi ortamda hepimiz bir araya gelince nispet yaparcasına sana geldiğimizde şöyle olmuştı böyle olmuştu diye konuşunca utandı ondan sanırım. Ama hiç böyle düşünmemiştim haklısınızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…