Eşime iftira mı Atılıyor Yoksa Gerçek Mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yinetici bayan ve eşim artık orda çalışmıyor ancak hala irtibatları olabilir diye düşünüyorum

Savcı düşünmemiştir demedim ancak deliller arasında tel kayıtları yazmıyor yani ilişkileri varsa illaki tel görüşmesi yapmış olmalı çıplak foto gönderecek kadar bi ilişki yaşamış sonuçta bu da kayıtlardan çıkacaktır. Artı o kızın eşimin evli olduğunu bilmemesi imkansız çünkü o tarihlerde bi personelin düğünü oldu ve birlikte katıldık zaten oradaki herkes eşimin evli olduğunu biliyordu

Aynen öyle. O avukat arkadaş da gayet kocayı korur bi pislik varsa ortada. Zaten erkeklerdeki bu "arkadaşım" ekolü bu vicdansızlıklarından ve midesizliklerinden ortaya çıktı.

Hayır olaydan bir yıl sonra ayrıldı yani ocak ayında daha iyi bi teklif geldi hatta eski iş yeri uzın süre arayıp ikna etmeye çalıştı

Zor bir durum gercekten sizin icin ve haksizliga ugrayan kimse onun icin zor.

Ben yuzde yuz emin konusamam ama verilerle ve soylenilenlerle cevap bulmaya belki bir aciktan sonuc cikarmaya calisiyorum cogu kisi de oyle yapiyordur.
Soylenilen her cevapta dogruluk payi olabilir goz ardi etmeyin.

Ancak avukat bunların mahkemede delil kabul edilmediğini söyledi

Kıza yazılı mesaj göndermiş. Neden kabul edilmesin. Ekran görüntüsünü kendi de photoshop ile hazırlayabilir tabi. O yuzden sen de temkinli ol. Ama açar telefonu mahkeme de gösterir bundan güzel delil mi olur. O yüzden sen de mahkemeye git ya da ben katlanamam dersen bir arkadaşın gitsin.

Kızın sosyal medya hesabının hiç olmamasının sebebi gerçekten tehdit edildiği için olabilir. Bütün hesapları kapatması çok makul geldi. Ama eşinin anlattığı çok da saçma bir savunma değil. Çok zor durum allah kolaylık versin.
Bu arada kız iftira atıyorsa siz de sonrasında kıza iftira için dava açın mutlaka.

Fena aldatmis ve yalan soyluyor esiniz.
Kim haksizliga ugramasa mahkemeye basvurur bunu aklim almiyor..
Hani hirs yapsa sizi arayip aranizi bozar.

Zaten tehdit ve şantaj suçu olunca telefon dökümleri niye istensin ki? Sonuçta dava bir boşanma davası değil hakimin eşiniz ile kızın ilişkisinin boyutu umurunda olmayacaktır. Onun saptayacağı tek şey böyle bir fotoğraf var mı ve mesajlarda şantaj tehdit içerikli bir şey var mı bunun dışında da başka bir şey araştırılmaz ceza davasında ayrıca ekran görüntüleri yazışmalar pek ala delil olarak kullanılabilir tabi eşinizin gerçekten yapıp yapmadığı mahkeme sonucunda ortaya çıkacaktır ama mahkeme dosyasına bunlar delil olarak girmişse avukatınızdan dosyanın suretini isteyin böylece söz konusu yazışmaları eylüle kadar beklemeden görebilirsiniz bu da eşiniz halkında size en kesin bilgiyi verecektir bunun dışında kim ne derse boş

Tabi ki olur eşinizin üzerine atılı suç kendisine atılan çıplak bir fotoğraf üzerinden şantaj yapılması ve tehdit edilmesi kızın elinde bunları doğrulayacak yazışmalar varsa aralarında ilişki olup olmaması fark etmeyecektir yine de avukatınız telefon dökümlerinin de araştırılmasını hakimden isteyebilir

Bir de şütfen söz konusu delilleri görmeden burdaki yazılanlar gibi bir kadın kolay kolay böyle konularda yalan söylemez diyip yargısız infaz yapmayın maalesef hele ki son zamanlarda bu cinsel şiddet içerikli farkındalığı kadınlar çok fazla suistimal ediyor bunu kazanç kapısı haline getirenler dahi var o yüzden avukatınızda mutlaka dosyanın fotokopisi deliller vardır gidin isteyin okuyun son kararınızı ona göre verin

Ben komşumla bir olay yaşamıştım karakola gittim şikayet etmek için,kapıdaki polis bana ölümle tehdit ediyor de diyerek akıl vermişti.Öyle birşey yok yanlış olur demiştim polise.Ama o kadın başka bir komşumuzu beni ölümle tehdit ediyor diye savcılığa vermişti.Dava açıldı kanıt olmadığı için dava düştü tabiki.Herneyse bu kadınada böyle akıl vermiş olabilirler.Whatsapp yada messenger konuşmaları delil olmaz. 15 günde ne yaşanmış olabilir diyenler sadece mevkisi var diye böyle şeyler yapacak kadınlara 1 günde yeterli.Yapmıştır yapmamıştır bilemeyiz.Biraz daha güçlü olun yıpratmayın kendinizi.İş yerine şikayet etmiş eşiniz işyeriyle görüşün.Araştırın ama kadınla görüşmeyin derim ben.

Delil konusunda yanlışınız var tabiki de whatsapp yazışmaları sosyal medya mesajları delil olabiliyor yalnızca daha çok hukuk davalarında görülen hukuğa aykırı delil söz konusu olabilir ama bu olayda öyle bir şey yok

Toplam 7 sene sevgililik donemi olmuş eşinizi tanıyorsunuz sonuçta yapar mı böyle bşy ?
Iftira atıyor da olabilir kız doğru da olabilir dedikleri .
O dönemlerde eşinizin hal ve hareketlerinde değişiklik vs var mıydı ?
Kızın delilleri varsa doğru söylüyor olabilir ama çok zor bir durum Allah yardımcınız olsun .

Allah yardımcın olsun konuyu açan arkadaşım... yarın mahkemeye gidecekmişsin. gelişmeleri, özellikle internet yazışmalarının kanıt olup olmadığını bizimle paylaşırsan memnun olurum. Soğukkanlılığını kaybetme, öfkeyle kalkıp zararla oturma...

Çok teşekkür ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…