- 27 Temmuz 2017
- 664
- 538
- 33
- Konu Sahibi Salonsalomanje
-
Yani eşimin açıklaması baya saçma ve basit geliyor bana da 15 gün diyor on beş günde ne yaşadı da bu kadar hırs yaptı bu kız yani bi yandam da diyorum yalansa daha inandırıcı bi hikaye de uydurabilirdi aklım karma karışık
Merhaba arkadaşım herkese merhaba şimdi okudum konunu inşallah eşin masumdur demek için yazmak istedim. İnşallah yoktur böyle bir şey dua edicem kuzum.ben yaklaşık beş yıllık evliyim iki buçuk yaşında bir de kızım var saygılı ve düzgün giden bi evliliğim var yaklaşık yedi sene sevgililiğin ardından evlendik.
Derken dün bir mahkeme celbi getirdi postacı. Celp te ismi geçen şikayetçi kız eşimi tehditve şantaj nedeniyle şikayet etmiş.
İçerik özet olarak şu şekilde; kızla eşimin ilişkisi var mış kız eşime çıplak foto ve videolarını göndermiş. Kız eşimin evli olduğunu öğrenince ayrılak istemiş eşim de bunları ailene gönderirim diye tehditetmiş. Olay tarihi geçen yılın şubat ayı yazıyor ancak sıra ancak gelmiş sanırım ve 9. Ayda da mahkeme günü görünüyor. Celpte delil olarak WhatsApp ve messenger yazışma ekran görüntüleri yazıyor.
Celbi açıp okudum ve şoke oldum tekrar tekrar okudum çünkü algılayamadım resmen. Sonra eşimi aradım eve geldi olayı açıklamak için.
Dediğine göre kız iş yerinde stajyer miş eşimle bi ilişkiye başlamak istemiş ve WhatsApp dan mesaj atmış eşim evliyim demiş kız da ısrar etmiş sen nasıl erkeksin tarzı bi şeyler yazmış eşim de küfretmiş. Sonra durumu yöneticiye bildirmiş ve kız kovulmuş. Kız toplamda yalnız on beş gün çalışmış orada. Eşim şok olduğunu asla böyle bi durum olmadığını iş için hırslanıp yapmış olabileceğini söylüyor.
Ben ne düşüneceğimi şaştım. Kız adresimizi nerden buldu bu celp ona da gitmiştir sonuçta onun da açık adresi yazıyor orada başka bi şehir adresi var. Kızın hiç bir yerde sosyal medya hesabı yok eşim avukatla görüştü araştırıp dönecek ancak ben delireceğim sizce hangi ihtimal yüksek ?
Şu an hala olayın şokundayım avukat falan araştıracak durumda değilim tek derdim önce şu işin tüm detayını bilmek
Çünkü özellikle ceza dosyalarında her ilde yoğunluk çok fazla olur. Yaşadığım şehirde mart ayından itibaren eylüle tarih vermeye başladılar :) bir de tabi ağustosta adli tatil olduğu için mecburen eylül ayına atıyorlar.Karisik bi durum : ( esini gec senin icin daha zor bi durum. Dogruysa isin dogrulugu bi yana esinin hala inatla yalan soylemesi.. ates olmayan yerden duman cikar mi? ..bence cikmaz.. kocan aldatmadiysa bile birseyler gecmis demekki kizla arasinda.. sonucucok merak ediyorum. Ayrica eylul cok uzak tarih degil mi? Neden o kadar uzak bi tarih vermisler?
Avukat böyle mi söyledi? Yok artık.Ancak avukat bunların mahkemede delil kabul edilmediğini söyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?