- 6 Kasım 2014
- 2.905
- 7.949
- 158
- Konu Sahibi Salonsalomanje
-
Asıl yalan söylüyorsa iş yerini karıştırır. Yönetimdeki kişilerle içli dışlı ise hele kendisine şahit olsunlar diye karıştırır muhakkak. Yönetimler böyle üç günlük stajyer kızları yıllardır çalışan veya deneyimli personelleri için iki dakikada harcarlar.Ya içimden bir ses eşinizin doğru söylediğini söylüyor. Yalan söylese iş yerini karıştırmaz. Eşiniz yönetime şikayet etmiştim diyor. İsterseniz bi iş yerine gidin ve yönetimle konuşun.
Bilemedim kritik bir durum gerçekten . Ne desek yanlış olacak. Sabredip beklemekten başka çare yok ne yazık ki. Verdiği adreste kız yok mu? Eğer ailesi o adresteyse ne bileyim yalan olsa ailesinin olduğu adresi vermeyebilir. Gerçi iftira olsa böyle bi kız aileyi düşünmez, aileye önem vermez. Ya dünya da o kadar manyak insanlar var ki herkes herşeyi sebepsiz yapabilir. Takıntılı insan çok fazla.Asıl yalan söylüyorsa iş yerini karıştırır. Yönetimdeki kişilerle içli dışlı ise hele kendisine şahit olsunlar diye karıştırır muhakkak. Yönetimler böyle üç günlük stajyer kızları yıllardır çalışan veya deneyimli personelleri için iki dakikada harcarlar.
Evet yani eşime mahkemeye geleceğim ona göre gizlediğin bir şey varsa şimdi söyle yoksa orda öğrenirsem açıklama şansın bile olmayacak dedim ama kendinden çok emin. Huzurumuz kaçmasın diye söylememiş öyle diyor
Iftira diye dusunuyorum.
Kiz saplantili olabilir.esine takmis foto gondermis olabilir. Esin kiza santaj yapiyor olsa idi is yerine mudure haber vermez kizin stajini 15 gunde bitirtmezdi. Adamin isine gelirdi neden ortaya cikmasini istesinki. Ayrica ciplak foto meselesini kizin kendi istegiyle gonderdigi ortada. Esin bu fotodan sonra durumu ortaya cikariyor. Bu mesajin ustunede tehditli kufurly mesaj gondermesi cok normal adamin. Banada biri ciplak foto atsa tehdit kufur her seyi yazaarim. 15 gun stajinin bitme sebebini okulu ve ailesi ogrenince kiz bocaladi yaptigi teebiyesizligin ustunu boyle iftira atarak ortmeye calisiyor. Sonucta ailede ogrendi durumu.
1. Esin rizasi olsa 15 gunde bitmezdi bu is
2.henuz birhafta 10 gundur tanidigim adam beni ne demis olabilrde ben ciplak foto atmaya mecbur kalmis olabilirm.(yillardir taniyo olsa belki) inandirici degil.
3. Ergen bir kisi aile durumu ogrendigi icin bu dava acildi. Esin idareye haber verip staji yaktirmasa ruhlari duymuycakti ve bole bisey olmuycakti
4. Esin cesurmus idareye haber vermis olan biteni bravo bu durumu kullanabilirdi.
Cok karsilasiyoruz bu durumla ozellikle milli egitimde.
Elinde cok ciddi kanitlar oldugunu sanmiyorum.
Gencler iftira atarken sonucunu dusunemiyo o ani kurtardiya o kar onun icin.
Kız eşimin numarasını bulmuş ilk mesajı atanın kız olduğunu aöylüyor ve öyle günlerce süren bi mesajlaşma olmadığını sadece bir gün kötü şekilde mesajlaşıp bittiğini söylüyor. Hayır mesajla öyle bi şey yazmış görünmüyorWatsapp mesajlarında ‘’benden ayrılamazsın, fotoların var’’ gibi cümleler kurmuş mu eşiniz?
İlk başta stajyer kızın telefon numarasını neden alma gereği duymuş ki? İş gereği alıyor muydu daha önceden?
Aslında eski yıllrda olsak eşiniz kesin kızı taciz etmiştir derdim ama öyle dengesiz ve yalancı ergen kızlar gördüm ki kararsız kaldım.
Bir yandan da yalan olsa işi mahkemeye kadar taşır mıydı diye düşünmekten de alıkoyamıyorum.
Baktım yokE devlete baksana başka numara varmı üzerine kayıtlı?
Eşim dava olayını bilse ben öğrenmeyeyim diye kırk takla atardı benceBaşka ne diyebilirdi? Baze erkekler basit düşünüyor. Halen "kuzen telefonu kullandi" bahanesini kullanan erkekler var.
Üzgünüm ama eşin yalan söylüyor. 15 günde kiz aşik olacak ve saplantili şekilde. Hatta bu aşk uğruna işini kaybetmeyi bile gözden geçiriyor öyle mi? Eşiniz Ryan Goslingmi acaba?
Yani eşinin "ilk ben evliyim" dediğinde whatsappta engelleyebilirdi. Sana durumu anlatip gerekirse dava bile açabilirdi. Yani biri sana 15 günde saplantili bir şekilde aşik olsa sen eşin ile bunu paylaşmazmisin?
Davanin olacagini biliyordu. Niye kağit gelmeden önce sana anlatmadi? Eşin bunu kesin daha öncede avukat ile paylaşmiştir gereken bilgileri almak için. O avukatta eşinin yediği hurmalari biliyor yani. Onun için kiz ile uzlaşmak istiyor. Yoksa cidden yalan olsa derhal bir karşi dava açilirdi ve tazminat istenilirdi.
Cinsel saldırı gibi bi suçlama yok ayrılırsan ailene gözteririm fotolarını diye tehdit edilmişAvukat böyle mi söyledi? Yok artık.
Cinsel saldırı, tehdit, iftira, onur zedeleyici bir haksız saldırı olmasında onu önlemek için olan durumlarda hukuka aykırı sayılmaz ve genelde kabul edilir.
Evet o adamla görüştüm o doğruladı olayıEsinizin is yerine sorun gercekten esiniz mi attirmis, 15 gun mu calismis?
Evet o adamla görüştüm o doğruladı olayı
Eşime inansam neden konu açayım ne demem gerekiyor küfür mü edeyim anlamadım ben ulaştığım bilgileri paylaşıyorum ve henüz negatif bi bilgi olmadığı için elimde nasıl elde edebilirm diye de fikir toplamak istedimCevaplarinizdan esinize inaniyor izlemini veriyorsunuz ki sizin karariniz ama madem agirliginiz o yonde neden konu aciyor ve soruyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?