Ben yazsaydım sanırım aynı şeyleri yazardım.Beni anlatmış gibi olmussun.Ben de tv de izlediğinde yakaladım ,kapattı anlamadım sandı ama başımdan kaynar sular döküldü.Sütüm azalıcak diye kendimi kastıklça daha çok moralim bozuldu.Çünkü ben sırf benden sogumasın diye hamilelik döneminde çok kilo almadan düzenli beslendim ve daha 40 ım çıkmadan eski kilomdaydım.Kendime hep dikkat ettim .Hiç salmadım onun ihtiyaçlarına hamilelik dönemi dahil hiç hayır demedim . Daha sonra daha önce de psikolojik danışmanlık aldığım dr.umu aradım. Kendisi erkeklerin çogunun bunu yaptığını ,bunun benimle bir alakası olmadığını söyledi.Kendini yetersiz hissettiğinde,birşeyler öğrenmek istediğinde açar eğer cinsel hayatınızda çok büyük problemler yoksa dedi. Bu senle olan ilişkisinde zevk almıyor anlamına gelmez ve kesinlikle kendini aldatılmış gibi hissetmemelisin .O kadınlar sadece onun için bi obje dedi.Ve eğer sonuç boşanma vs. olmayacaksa sakın söyleyipte içli dışlı olma senden utansın dedi. Bende bilmemezliğe geliyorum.Zaten bebeğim için buna mecburum da ::)