- 20 Mart 2018
- 74
- 33
- 3
- Konu Sahibi Siirsizsair
-
Çok haklısınız.... insan kendini de kötü hissediyor böyle....Ona bu probleminden bahsetsen mi acaba ? Yani seni kocam olarak değil de annenin oğlu olarak görüyorum ve bana çekici gelmiyorsun bu halinle desen? Bütün kadınlar bağımsız, güçlü bir erkek ister sonuçta.
Zamanla inşallah mutlu bir aile oluru, böyle kızıma da haksızlık yapıyor onu kandırıyormuşum gibi geliyorBen de bir rahatsızliginiz var sandım. Böyle hissetmeniz çok normal.onca olaydan sonra koşup boynuna sarılacak degildiniz ya.kendinize biraz zaman verin.zaman her şeyi unutturur inşallah her şey düzene girer.
Aile terapiatine sorunlarımız için gitmiştik iki üç gün iyi oluyordu sonra bir yerden yine patlak veriyordu o yüzden onunla yeniden gitmeye hevesim yok gibi.Aile terapisti düşünmez misiniz ?
Kalıcı çözüm bulmamız gerek amaAile terapiatine sorunlarımız için gitmiştik iki üç gün iyi oluyordu sonra bir yerden yine patlak veriyordu o yüzden onunla yeniden gitmeye hevesim yok gibi
Haklısınız aslında benim onunla oturup konuşmam gerek ama işte bir erkeğe bunu nasıl derim diye düşünüyorum. Zaten başıma ne geliyorsa böyle milleti düşünmekten geliyor... onlar beni bu kadaar düşünmüyorBen olsam hislerimden bahsedersim. Aklını başına alsın diye... Seni yiyeceğine onu yesin
Haklısınız. Ben artık aşk dolu mutlu huzurlu bir AİLE istiyorum.Kalıcı çözüm bulmamız gerek ama
Eşinizi seviyorsanız mümkünHaklısınız. Ben artık aşk dolu mutlu huzurlu bir AİLE istiyorum.
asıl saçmalığı işte bu desem. Yani ona göre bizim hiç bi sorunumuz yok ki. Herşey çok iyi sorunca , konuşmak isteyince. Ama ben aslında onun farkında olduğunu biliyorum. Bebek var diye düşünüyor ya da düşünmek istiyor benim kaçış sebebimiKırgın olduğun için istek duymuyorsun eşine..
Anlamıyor mu peki isteksiz olup ondan kaçtığını?
Veya cinselliğe düşkün biri değil mi?
İşte o beden bana hiç çekici gelmiyor ki artık...libidon gitmiş..bu konulara kendini kapatmişsin hakli olarak..Bu mevzuyu kendin icin gerekli birsey olarak düsün.eşine iyilik etmek icin yapilan bir faaliyet olarak dusunursen olmaz. kendi zevkim ıcın onun bedenini kullaniyorum gibi düsun mesela..
Bana kimse destek olmayacak anlaşılan...
Severek evlendik ama evlenince işler öyle değişti ki benim ilk anlamım gelin sonra eş oldu onun için de ailesi için de...Canım sorun nedir
severek evlenmediniz mı
Severek evlendik ama evlenince işler öyle değişti ki benim ilk anlamım gelin sonra eş oldu onun için de ailesi için de...
Hayır ama yaşasak pek memnun olurlar. Her akşam gidelim her hafta sonu onlarla plan yapalım istiyorlar. Yazları onlarla onların memlekete gidelim tatile para harcamayalım istiyorlar falan filan...Ailesiyle mı yaşıyorsunuz
Hayır ama yaşasak pek memnun olurlar. Her akşam gidelim her hafta sonu onlarla plan yapalım istiyorlar. Yazları onlarla onların memlekete gidelim tatile para harcamayalım istiyorlar falan filan...
Merhabalar. Daha önce kayınvalidemle aramdaki problemlerden, eşimin beni ailesi olarak görememesinden vs bahsetmiştim.
Cinsellik bölümüne konu açamadığım için buraya açıyorum.
Eşimle zaten çok normal bir cinsel hayatımız yoktu ama risli hamilelik dönemi geçirdim hamileyken bişey yaşamadık. Lohusalık bebek telaşı derken aylar geçti. Tabi ben bunları hep bahane ettim bi nevi. Çünkü ben eşimden çoook soğudum cinsel olarak. Aşk olarak da bişey hissetmiyorum artık onca yaşanan sorun beni buna itti. Ben napcam bilmiyorum. Bunu yüzüne de diyemiyorum ki. Zaten boşanma fikri çok geçmişti çok da sordum burada ama kendimi artık ezdirmeden bi şans daha vereyim dedim. Ama bu isteksizlik ve soğukluğu aşamıyorum.
Umarum... teşekkürler. Değiştirmeye çalıştıkça başa sarmasalar herşeyi ahGeçer merak etme..sabret biraz ve bakış açını değiştirmeye caliş.emin ol gececektir
İnanın bazen dayanabilecek gibi olmuyor. Hamileliğimde lohusalığımda hep burnumdan geldi hayat. Balayım zehir oldu. Tatillerim kavgali geçti.bnmde kocamin ipleri baskasinin elinde olsa bende sogurdum siz haklisiniz duygularinizda.
ama yavrunuzun hatrina kestirip atmayin siddet yoksa evine bakiyosa cocuguna karsi sorumluluklarini yerine getiriyorsa asabileceginize inaniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?