Aslinda yetebilecek kadar kazaniyorken, evimiz kira degilken bu tarz seyler icin borc almasini gurursuzluk olarak goruyorum. Ayagini yorganina gore uzatmasi gerekmez mi?Ağlamayana meme yok ne yazıkki görmüyor mu bilmiyor mu demeyi bırakıp bana şu lazım şu kadar lazım demeyi öğrenmelisin. Parası yokken isteyeyim demeyeceksin yokken kendine annesine buluyorsa sana da bulacak demek ki. Erkekler biz kadınlar kadar ince düşünmüyor. Ayrıca bu kadar fedakarlığa da alıştırmayın derim.
Siz kıstıkça arttığını zannediyor ama belli ki. Siz de biraz varlığınızo hissettirin bakalım ne yapacak. Yani siz ısrarcı olmayınca demek ki sizin isteğiniz olmasada olur gibi geliyor demek ki ona.Aslinda yetebilecek kadar kazaniyorken, evimiz kira degilken bu tarz seyler icin borc almasini gurursuzluk olarak goruyorum. Ayagini yorganina gore uzatmasi gerekmez mi?
Ayrica bir kere soyluyorum. Her gun mu soylemeliyim bilmiyorum ki?
Çok güzel bir ifade kitaptan okur gibi okudum. Bekarım ve evlilikle ilgili en büyük korkum. Elin adamına (müstakbel kocama) içimi sıkıntımı nasıl anlatayım. Hadi sevmişim evlenmişim anlatmışım diyelim; beni dinleyecek mi? anlayacak mı? çözüm bulmaya çalışacak mı? Sorular sorular...Su dunyada yuregimi esime acamayacaksam, dertlendigimde benimle dertlenmeyecekse es olmanin ne anlami var?
Para konusunda konusunca cok baska yerlere cekiyor konuyu. Sonunda ne nankorlugum kaliyor ne de ne istemisim de yapmamis? Asiri istegi olan biri degilim ki zaten.İşte tam da buraya yazdığınız gibi onunla konusmalisiniz..bir anlamaz iki anlamaz sonunda girer kafasına.
Baktınız tinlamiyor size bıraktığı 50-100 lirayı gerçekten kendiniz için harcayın. Neden yemek yok diye sorarsa aynı senin yaptigin gibi özel ihtiyaçlarımız için kullandım dersiniz.belki o zaman anlar.
Babamla durumlarimiz tamamen sizin ilk haliniz gibiydi. O kadar da durumlari kotu olmamasina ragmen hep bir biriktirme derdiyle her seyden kisarlardi. Oyle ki bir sure sonra kendimi parasal yuk olarak gormeye baslamistim. Belki de ordan kaldi benim bu minimumda yasamam. Nasil degisebildin bir anda? Belki benim de oyle yapmam lazim. Para konulari da konusmaktan en hoslanmadigim konular ama gerekiyor galiba.Başka bir konuda daha yazmıştım ben de eskiden babamdan harçlık isteyemezdim. Sanki bana vereceği para ile batıcakmışız gibi davranır istemezdim.. oysa durumlar da fena değil ama niyeyse öyle bir psikolojiye girmişim. Babam dışarda yemek ısmarlamak istese yoook gerek yok derdim tutumlu akıllı uslu kızım ya(!) sanki harcayacağımız o 20 30 tl bizi kurtaracak gibi..
Sonra üniversiteye başladım ne oldu bilmiyorum her defasında istedim de istedim. Babam paran var mı dediğinde var ama fazlası göz çıkarmaz dedim elinden kaptım yaramazlık yapan kız bakışımı ve gülüşümü kullandım. Vee babam bu halimi acayip sevdi! Para istememden hoşlanıyo adam ilişkimiz bile boyut atladı. Ben ona karşı daha açığım ve o da para konusu üzerinden yaptığı espirilerle vs sıcak bir iletişim kurdu benimle. Şimdi dışarda yemek ısmarlmak dediği anda hoyratça alkışlamaya başlıyorum.
Kocada işler nasıl oluyo bilemiyorum ama çoook yumuşaksın sanki fazla yumuşaksın. İste kardeşim iste yav ağzına yapışmaz ya isteyiver. Kendime kıyafet alıcam de özgüvenli şekilde. kahkahanı at paranı al nedir bu
Tamamen kumar gibi bir sey evlilik. Ne cikacagini bilemiyorsun. Basinda boyle degildi. Boyle olsaydi aslinda evlenmezdim.Çok güzel bir ifade kitaptan okur gibi okudum. Bekarım ve evlilikle ilgili en büyük korkum. Elin adamına (müstakbel kocama) içimi sıkıntımı nasıl anlatayım. Hadi sevmişim evlenmişim anlatmışım diyelim; beni dinleyecek mi? anlayacak mı? çözüm bulmaya çalışacak mı? Sorular sorular...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?