- 9 Ekim 2017
- 556
- 1.101
- 113
- Konu Sahibi Ponciginannesi
Canım senin istemese senin istememen normal;
zevkini ihmal etme
zevkini ihmal etme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşim ve ben çalışıyoruz 5 yıllık evliyiz bir evladımız var, çocuk olduktan sonra ve birde çalışınca evlilkte illa ki cinseli hayat sekkeye ugruyor, her zaman rahat olamıyor insan yorgunluk vs vs..
Neyse ben konuma geçmek istiyorum bizde durum şu şekilde ; ben bebeğimi uyutuyorum eşimin yanına gidiyorum ben duş alacağım diyorum..
eşim ; birlikte alalım tek gitme der.. böylece birlikte girmiş oluruz. kusura bakmayın biraz açık yazdım burayı.
bu kısır döngü hep böyledir.. eşimin bana gelip sırnaştığı zamanlarda vardır lakin tek tük bu zamanlar öyle sürekli olan bir durum değil . durum bundan ibaret olunca hep ilk adımı ben atıyormuşum gibi hissettim.
Dün bebeğimi uyuttum bu sefer eşimin yanına gidip birşey demeden direk duşumu aldım, tepkisini merak ettim eşim balkonda oturuyordu
Bu konu açıldı eşim imalı bir şekilde konuştu ve bende dedim ki ; bundan sonra senin yanına gelipde duşa gireceğimi dememe gerek yok bana yanaşmayana kusura bakma ama bende gelip de yanaşmam yada birşeyler söylemem
Demek ki sen beni istemiyorsun arzulamıyorsun vs dedim
eşim ; san ki hiç mi gelmiyoruz hiç mi sırnaşmıyoruz dedi ..
bende nadir dedim
bundan sonra benden de bir karsılık bulamassın sen tenezül etmiyorsun madem bende etmem artık , girer duşumu alır yatarım dedim.
Tamam sen haklısın öyle olsun madem dedi ve uyuduk..
Benim kızdıgım konu hep ben varıyorum yanına ; ona duşa gireceğim demem bile aslında birlikte girelim anlamına geliyor ama eşim bana hiç bu konuda durduk yere yaklaşmıyor bende böyle bir tutum sergiledim ve devam ettirmeyi düşünüyorum sizce hatalımıyım yoksa böyle devam etmelimiyim hanımlar ? artık ilk adımı kesinlikle atmamayı düşünüyorum madem o atmıyor ben neden atayım ki.
Hep duşta mı olmadı gerekiyor bu işin ? Duşunu alıp yatsan? Eşin yatağa geldiğinde olmaz mı o işben mi abartıyorum ki canm sence..
ama hep ben gidiyorum yanına duşa gireceğim diye neden eşim gelmiyor hiç![]()
duşa gireceğim zaman duşta olmuyor tabi ki ben mesela 2 günde bir duş alıyorum..
duş alacağım günler eşime diyorm ki ben duşa giriyorum oda yalnız girme madem girmişken diyor.. =)
duşta değidle yatak odasına gidiyoruz sonra ayrı ayrı duşlarımızı alıyoruz uyuyoruz
hahaEşiniz demiyor mu size hiç ,ben duşa gireceğim ,diye.
O önce girecek olacak olunca ne oluyor ?Siz de mi dur tek girme diyorsunuz ? Ya da o da sizin gibi duşa gireceğim dedikten sonra bekliyor mu ;dur yalnız girme demenizi ?
Spontane gelişen bi sevişmeler hiç mi olmuyor ?
Benim anlamadığım ,ben olsam ben banyoya giriyorum diye seslenir hemen duşuma girerim .”Ben duş alacağım “diye seslenip gidip yatak odasına oturup bekliyor musuz ??
Görev gibi olmuş şöyle bi hayal ettim de çok fena:)) .Bir de adama tutup sitem etmişsiniz hiç cazipliğiniz kalmamış .
Bunun yerine hazırlnsıp seslenin hayatım ben duşa giriyorum sen çocuğu dinle olur mu vs yani illa ki duşa girdiğini haber etmek zorunda isen ona bu şekilde duyurabilirsin ;ben hazırım hadi der gibi olmaktan ziyade.
Onun ki artık ,dur duş almışken cinsellikte aradan çıksın gibi olmuş .
peki bu alışkanlığı nasıl değiştirebilirim sizce bana yardımcı olabilirmisiniz ne yaparsam değiştir bu alışkanlık ben istiyorum ki duşa gireceğim zaman cinsselikte aradan cıkmasın..Dus aranizda sifre olmus.
Dusa giriyorum demeden yani sifreyi soylemeden gidin yanina oturun bakalim yaklasiyor mu.
O zaman anlarsiniz durumu.
Ama soyleyim adami kodlayan sizsiniz, surekli ayni cumleyi kurarak onu buna alistirmissiniz.
aynen bizde şifre oSizin sifreniz 'ben dusa giriyorum'olmus.sifreyi degistirin arada.size de iyi gelir .'fizik tedavim geldi ' diye bi skec vardi o geldi aklima :)
peki bu durumu nasıl değiştireblirim ben istiyorum ki eşim normal bir zamanda otururken sohbet ederken tv seyredirken yanaşsın yanıma.. görev gibi olmasınEşinizin ne suçu var ki. duşa girerken hep siz çağırmışsınız adamda bu şekilde alışmış. Bence siz abartmışsınız.
haklısınız belkide olabilirim.. hani eşim de o yüzden benim duşa gireceğim günleri bekliyor olabilir değil mi.. girmişken boş girmesin mantıgından mı gidiyor ki acabaBana kalırsa ilişkiyi duşa kodlamak biraz hata olmuş.
Yani şöyle ki rutine bağlamak tuhaf.
Duş=ilişki gibi olmuş.
Onu bir esnetin bence.
Cinsellik zaman zaman görev gibi oluyor.
Çocuk yapmaya çalışırken,çocuklar küçükken.
Bu dönemsel sıkıntıları büyütmemek lazım.
Bir de bir yerde okumuştum.
Kadın hep ilk adımı atmaktan şikayetçiydi.
Adam atmıyormuş.
Çok sonra konuşmuşlar bu sorunu.
Meğer kadın gün içinde sürekli "çok yorgunum,çocuk çok yordu,şöyle bittim,böyle tükendim" gibi söylemlerde bulunduğu için adam kendiliğinden yaklaşmıyor,kadın istedikçe gidiyormuş.
Aslında anlayışlı bir erkek modeli.
Ama kadın bunu farklı algılıyor.
Siz de bu hikayedeki kadın gibi olabilir misiniz?
peki bu durumu nasıl değiştireblirim ben istiyorum ki eşim normal bir zamanda otururken sohbet ederken tv seyredirken yanaşsın yanıma.. görev gibi olmasın
inşallah işe yarar sagolun =)O zaman devreye eşinizi etkileme yolları girer. Siz gidin ilk önce eşinizle ilgilenin öpün ,sarılın,özlediğinizi söyleyin. Çiftler aralarında da illa ki belli bişeyler vardır ilişkiden önce yapılan. Siz en başta açık olun istediğinizi söyleyin her zamankinden daha ilgili ve sıcakkanlı olun. Kendiliğinden zamanla yanaşıp isteyecektir illa ki.
Olabilir bence.haklısınız belkide olabilirim.. hani eşim de o yüzden benim duşa gireceğim günleri bekliyor olabilir değil mi.. girmişken boş girmesin mantıgından mı gidiyor ki acaba
Bizde yakınan kişi eşimdi.peki siz ne yapmıştınız