Hayır . maalesefÇalışıyor musunuz?
Bilmiyorum hoşuma gitmiyor hiç bir hareketi boyu bile kısa geliyor nasıl sevmişim bilmiyorum belkide bir atak dönemi geçiriyor olabilir miyim gecer gider mi bu kötü his ailemle asla yaşamak istemiyorum bir kez gittim yanlarına beni bin pişman ettiler çocuğum da Burda çok daha iyi kafam çok karışıkEmin misiniz onca zorluğu atlattıktan sonra neden sogudunuz ? yani içinizde duygu bitti mi ? Bittiyse ayrılıp çalışıp hayatınıza bakacaksınız çocuğunuzda kres yaşı gelmıs zaten kreşe verirsiniz
peki eşinizin size ilgisi nasıl ? Hoşunuza gitmeyen hareketlerini karşınıza alıp hiç konuştunuz mu ?Bilmiyorum hoşuma gitmiyor hiç bir hareketi boyu bile kısa geliyor nasıl sevmişim bilmiyorum belkide bir atak dönemi geçiriyor olabilir miyim gecer gider mi bu kötü his ailemle asla yaşamak istemiyorum bir kez gittim yanlarına beni bin pişman ettiler çocuğum da Burda çok daha iyi kafam çok karışık
Yani konuşurken bile dinlemek istemiyorum onu yani bana karşı kibar aslında eğer kavga edersek tâbi kabalasiyor ama iyi bir baba aşkına bakilirsa ama yetmiyor işini bilsin istiyorum maddiyat konusunda hesabını yapamiyor her zaman pasif fikirleri bana çok saçma geliyorpeki eşinizin size ilgisi nasıl ? Hoşunuza gitmeyen hareketlerini karşınıza alıp hiç konuştunuz mu ?
Sogudugunuz için her hareketi batıyor olması normal ama Bianda sogunmaz bisey olmuş olmalı ki siz atamamışsınız içinizden
Fiziksel olarak da beğenmiyorum artık fikirleri herşeyi saçma geliyor berbat bir his içerisindeyimAdam iyi şu an zorluk da yok sizi rahatsız eden soğutan ne
Boşanmak isteseniz sorun çıkartacak biri mi? Ailenizin yanında çalışma imkanı yok mu?Yani konuşurken bile dinlemek istemiyorum onu yani bana karşı kibar aslında eğer kavga edersek tâbi kabalasiyor ama iyi bir baba aşkına bakilirsa ama yetmiyor işini bilsin istiyorum maddiyat konusunda hesabını yapamiyor her zaman pasif fikirleri bana çok saçma geliyor
Azcık birbirinize alan ve zaman tanıma durumunuz varsa aniden karar vermeyinYani konuşurken bile dinlemek istemiyorum onu yani bana karşı kibar aslında eğer kavga edersek tâbi kabalasiyor ama iyi bir baba aşkına bakilirsa ama yetmiyor işini bilsin istiyorum maddiyat konusunda hesabını yapamiyor her zaman pasif fikirleri bana çok saçma geliyor
Çok haklısıniz ailem de şehir dışında gidip kalsam muhtemelen beni bunaltip biktirirlar bende evime şükredip dönerimBir süre ayrı kalma şansınız var mı ? Annemlere gideceğim deyip 3 4 gün ayrı kalın, belki özlersiniz, belki geçici bir duygudur şu an yaşadığınız.
Hayır kesinlikle çalışma imkanı yok avam bir aile maalesef yani kadın çalışmaz dul kadın olmaz bir kez gittim ikinci kez evlendirme lafı yaptılar boşanmadan zaten geri döndümBoşanmak isteseniz sorun çıkartacak biri mi? Ailenizin yanında çalışma imkanı yok mu?
Yanlış anlamayın ama ilginizi ceken başka bir kişi olabilir mi ?? Yani o kadar zorluğun içinden çıkıp şimdi boyuna kadar adamdan soğumuş olmanız biraz anormal geldi ama hani öncesinde bırakmak için soğumak için o kadar sebeb varken siziin şimdiyi seçmeniz biraz tuhaf.Fiziksel olarak da beğenmiyorum artık fikirleri herşeyi saçma geliyor berbat bir his içerisindeyim
Doğru söylüyorsunuz teşekkür ederim sağlıkla bebişinizi kucağıniza alın inşallahAzcık birbirinize alan ve zaman tanıma durumunuz varsa aniden karar vermeyin
Boşanıp yeni bir hayat kuracak gücü buluyor musunuz kendinizde? Anladığım kadarıyla bir mesleğiniz de yok, içinde bulunduğunuz durum tehlikeli bir durum söyleyeyim size. Bir sonraki aşamada başka biri ilginizi çeker ve aldatmaya kadar gider bu.Fiziksel olarak da beğenmiyorum artık fikirleri herşeyi saçma geliyor berbat bir his içerisindeyim
Eski konularınıza göre 27 yaşında evlenmiş görünüyorsunuz.Kızlar ben küçük yaşta aile baskısıyla evlenmiş biriyim
İnanın öyle bir şey olsa yazarım çok şükür ki yok olsa herşey daha kötü olurdu bilmiyorum dediğim gibi geçici bir atak dönemidir umarım inanın çok zor bir his yüzüne bakmak istememek kendime engel olamıyorum ve laf söylüyorum üzülüyorumYanlış anlamayın ama ilginizi ceken başka bir kişi olabilir mi ?? Yani o kadar zorluğun içinden çıkıp şimdi boyuna kadar adamdan soğumuş olmanız biraz anormal geldi ama hani öncesinde bırakmak için soğumak için o kadar sebeb varken siziin şimdiyi seçmeniz biraz tuhaf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?