Eşime karşı soğudum sanırım

Denzfener

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2019
445
139
103
Kızlar ben küçük yaşta aile baskısıyla evlenmiş biriyim evlendim eşim iyi birisi çıktı neyseki ama ne kendini savunur ne beni yani ailesiyle bir yaşadık bir dönem çok problemlerimiz oldu neyse şu an çocuğumuz 3yasinda ve rahatladık ben evlendiğim zaman çok sevmiştim şu an zorluk yok ailesi falan eskisi gibide degil ama benim. Hevesim yok sevincim sevgim yok boşanmayı düşündüm ailemle de olamam çok zorlar bilmiyorum bir öneriniz var mı

Emin misiniz onca zorluğu atlattıktan sonra neden sogudunuz ? yani içinizde duygu bitti mi ? Bittiyse ayrılıp çalışıp hayatınıza bakacaksınız çocuğunuzda kres yaşı gelmıs zaten kreşe verirsiniz

Emin misiniz onca zorluğu atlattıktan sonra neden sogudunuz ? yani içinizde duygu bitti mi ? Bittiyse ayrılıp çalışıp hayatınıza bakacaksınız çocuğunuzda kres yaşı gelmıs zaten kreşe verirsiniz
Bilmiyorum hoşuma gitmiyor hiç bir hareketi boyu bile kısa geliyor nasıl sevmişim bilmiyorum belkide bir atak dönemi geçiriyor olabilir miyim gecer gider mi bu kötü his ailemle asla yaşamak istemiyorum bir kez gittim yanlarına beni bin pişman ettiler çocuğum da Burda çok daha iyi kafam çok karışık

peki eşinizin size ilgisi nasıl ? Hoşunuza gitmeyen hareketlerini karşınıza alıp hiç konuştunuz mu ?

Sogudugunuz için her hareketi batıyor olması normal ama Bianda sogunmaz bisey olmuş olmalı ki siz atamamışsınız içinizden

Yani konuşurken bile dinlemek istemiyorum onu yani bana karşı kibar aslında eğer kavga edersek tâbi kabalasiyor ama iyi bir baba aşkına bakilirsa ama yetmiyor işini bilsin istiyorum maddiyat konusunda hesabını yapamiyor her zaman pasif fikirleri bana çok saçma geliyor

Bir süre ayrı kalma şansınız var mı ? Annemlere gideceğim deyip 3 4 gün ayrı kalın, belki özlersiniz, belki geçici bir duygudur şu an yaşadığınız.

Boşanmak isteseniz sorun çıkartacak biri mi? Ailenizin yanında çalışma imkanı yok mu?

Azcık birbirinize alan ve zaman tanıma durumunuz varsa aniden karar vermeyin

Bir süre ayrı kalma şansınız var mı ? Annemlere gideceğim deyip 3 4 gün ayrı kalın, belki özlersiniz, belki geçici bir duygudur şu an yaşadığınız.
Çok haklısıniz ailem de şehir dışında gidip kalsam muhtemelen beni bunaltip biktirirlar bende evime şükredip dönerim

Fiziksel olarak da beğenmiyorum artık fikirleri herşeyi saçma geliyor berbat bir his içerisindeyim
Yanlış anlamayın ama ilginizi ceken başka bir kişi olabilir mi ?? Yani o kadar zorluğun içinden çıkıp şimdi boyuna kadar adamdan soğumuş olmanız biraz anormal geldi ama hani öncesinde bırakmak için soğumak için o kadar sebeb varken siziin şimdiyi seçmeniz biraz tuhaf.

Fiziksel olarak da beğenmiyorum artık fikirleri herşeyi saçma geliyor berbat bir his içerisindeyim
Boşanıp yeni bir hayat kuracak gücü buluyor musunuz kendinizde? Anladığım kadarıyla bir mesleğiniz de yok, içinde bulunduğunuz durum tehlikeli bir durum söyleyeyim size. Bir sonraki aşamada başka biri ilginizi çeker ve aldatmaya kadar gider bu.

İnanın öyle bir şey olsa yazarım çok şükür ki yok olsa herşey daha kötü olurdu bilmiyorum dediğim gibi geçici bir atak dönemidir umarım inanın çok zor bir his yüzüne bakmak istememek kendime engel olamıyorum ve laf söylüyorum üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…