Eşime karşı soğudum sanırım

Siz zorluğu seviyor olabilir misiniz?
Eşinizi belki hiç sevmediniz ama o zaman zorluk vardı ona tutundunuz şimdi bitti yeni bir zorluk arıyorsunuz gibi geldi.
Belkide hayatım hep bir zorluk üstesinden gelme çabalariyla dolu şu an bir farkındalık geldi

Belkide hayatım hep bir zorluk üstesinden gelme çabalariyla dolu şu an bir farkındalık geldi

Biraz sakinliğin tadını çıkarın bence baktınız gerçekten olmuyor içiniz almıyor ona göre bir yol haritası çıkartırsınız biraz dinlenin lütfen annem hep der rahatlık batmasın.

anlamadım ne densin istiyorsunuz
gidemiyorsunuz madem başkasını bulun hakkınız mı diyelim onu mu istiyorsunuz
iş yok meslek yok okul yok aile yok koca yok yok oğlu yok
ee başka ne çare var o zaman

bana canınız sıkılmış nasıl kendime iş çıkarırım diye bir düşünceye bürünmüşsunuz gibi geldi hem mesleğiniz yok hem ailem kabul etmez calisamam çocuğumu bakamam vs diyorsunuz babalığı iyi diyorsunuz ama öbür taraftan sıkıldım modunda oluyorsunuz kuzum size rahat mı battı. Ayrıca boşanmak o kadar basit bir şey mi?

Valla elinizdekinin kıymetini bilin bence boyu kısa olabilir ama iyi biridir evini ihmal etmiyodur size kötü davranmıyodur, aldatmıyor ve gözü dısarsa değil ve iyi bi babaysa bakış açınızı biraz değiştirmeye çalısın. Ben sizi anlıyorum erken yaşta başka erkek görmeden kendi tercihiniz olmadan evlenmişsiniz buda şuanda kendinizi tanıdıktan sonra soğumanıza sebep olmuş. Bilseniz ki dışarda adamlar ne yalan dolan, ne bencil ve kaypak

23 yaşında kocasından soğumuş birinin 10 sene sonra aynı evlilikte pek düşünemiyorum.
Kocanızı sevmeye çalışın diyemicem, ama önce bir iş çalışın sonra ne yapacağınıza karar verirsiniz.

Iş güç sahibi olmadan, erken yaşda evlenip, bikaç tane çocuk dünyaya getirip sonra mutsuzum ne yapacağım demenin bi anlamı var mı sizce? Bu saatten sonra kendinizi geliştirmeye bakın. Bir de profesyonel destek alın, eşiniz sizi geçmişde savunmadığı için, pasif bi insan olarak gördüğünüz için soğudunuz. Belki bi evlilik terapisi ile bu duyguların üzerine gidip onarabilirsiniz.

Teşekkür ederim gerçekten bu kadar acımasızca yorum yazanlar arasında iyi geldi dediğiniz gibi olduğunu düşünüyorum bende toparlarim umarım kısa zamanda teşekkür ederim

Anlattıklarına göre sana rahat batmış. Az aksiyon olsa şükreder otururdun gibi.
Acımasızca yazmanizin sebebini anlamış değilim bunaldıgim için yazıyorum ve siz yargılıyorsunuz henüz hayatınız devam ediyor ve önünüze hangi zorluk çıkacağı belli değil bu kadar bet konuşmayın lütfen sınanırsınız aynı yerden bende bunalimdayim kötü zamanlar geçiriyorum sadece burda iki güzel tavsiye verebilirsiniz birini aşağılamak size ne katıyor gerçekten teşekkür ederim

Aşağılamıyorum yavrum sadece çok net konuşmuşum. Tabiki sevmiyorsan ısrarla olmuyorsa çıkar yol için uğraşacaksın ama şu an sen ve evladın için ortam buna müsait değil. Tutunacak dalın yok. Kötü gördüğün şey seni şu an rahat yaşatıyor.

Bakın çok çok haklısınız bunun bende farkındayım teşekkür ederim

Hayır kesinlikle çalışma imkanı yok avam bir aile maalesef yani kadın çalışmaz dul kadın olmaz bir kez gittim ikinci kez evlendirme lafı yaptılar boşanmadan zaten geri döndüm
Çalışma ihtimaliniz yok,aileniz arkanızda durmayacak.Ani kararlar verip kendi topuğunuza sıkmayın.Eşinizle konuşun çocuğu kreşe verin işe girin çalışın beraber tatile gidin karı koca olduğunuzu hatırlayın.Adamı beğenmiyorum diye kendinizi doldurmayın hata yapar çakalların eline düşersiniz çünkü bir tık sonrası sanalda sevgi aramak oluyor ....

Çok haklısıniz gerçekten teşekkür ederim burdan yazmak iyi geldi önümü daha görebildim

Hoşunuza gitmeyen yorumlara "sizde sınanırsınız" yazmanız hiç hoş değil, kimse size kötü bir şey demiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…