Eşime karşı soğudum sanırım

Peki ya ne yapabilirim kendime büyü yaptimayi bile düşündüm gözüm kapansın istiyorum tekrar sevsem

Yaa üzüldüm bazen insanın kocasından nefret edesi gelir ama geçer sonra. Ne zamandandir böyle hissediyorsnz peki?
Üstteki üyelerin dediği biraz uzak kalmayı deneseniz belki bir faydası olur.
Yani boşanin veya boşanmayn diyemem ama fevri kararlar vermeyin iyice bi ölçüp biçin yüzüne karşı da çok laf söylemeyin çocuğunuz var yüz yüze bakacaksınız her halükarda.

Bu sorunu binlerce kadın yaşıyor. Ülkede sevilecek erkek sayısı çok az zaten. Boşanırsanız ve çalışırsanız, maaşınız anca kiraya kreşe yeter, maddi açıdan zorlanırsınız.
Evet hepsini düşündüm maalesef bu durumdan daha kötü olacak durumum oyuzden boşanamam

Bu sorunu binlerce kadın yaşıyor. Ülkede sevilecek erkek sayısı çok az zaten. Boşanırsanız ve çalışırsanız, maaşınız anca kiraya kreşe yeter, maddi açıdan zorlanırsınız.
Çok haklısıniz çevrem de mutlu hiç kimse yok nerdeyse eminim boşansam hayatım daha zorlaşacak çocuğum babasına bağımlı

Çok haklısıniz 5 aydır gel git oluyor ama bu ara böyle dediğim gibi ağır kelimeler söylüyorum elimde olmadan ve ben bile söylediğime üzülüyorum kırdığım için

Askım insanoglu hayatının hiçbir evresinde oldugu konumdan memnuniyet duymaz bosanıp pişmanda olabilirsin eğer ciddi bir problemin anlaşmazlıgın yoksa

Fiziksel olarak da beğenmiyorum artık fikirleri herşeyi saçma geliyor berbat bir his içerisindeyim
Ne zamandır böyle düşünüyorsunuz? Gerçekten soğumuşsunuz eskisi gibi olmanız zor gibi. İnsan soğudu birine tekrar isinir mi

dünyaya bikere geliyoruz sevmediginiz yerde kalmayin ama ortada cocuk var siz calismiosnz isiniz zor

Siz zorluğu seviyor olabilir misiniz?
Eşinizi belki hiç sevmediniz ama o zaman zorluk vardı ona tutundunuz şimdi bitti yeni bir zorluk arıyorsunuz gibi geldi.

İşiniz yok diye boşanamam diyorsunuz ama başta biraz aileniz destek olur sonra iş bulursunuz zamanla yeni hayatınız düzene girer. Her şey bir anda güzel olmaz. 5 aydır böylesiniz kimbilir sonra sizi bu durum nasıl etkileyecek, belki bebeğiniz de etkilenecek. Neyse hakkinizda hayirlisi neyse o olsun
5 aydır boyle ara ara hissediyorum ama bu ara gerçekten bunalimdayim bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…