Peki ya ne yapabilirim kendime büyü yaptimayi bile düşündüm gözüm kapansın istiyorum tekrar sevsemBoşanıp yeni bir hayat kuracak gücü buluyor musunuz kendinizde? Anladığım kadarıyla bir mesleğiniz de yok, içinde bulunduğunuz durum tehlikeli bir durum söyleyeyim size. Bir sonraki aşamada başka biri ilginizi çeker ve aldatmaya kadar gider bu.
Boşanacaksınız, kimse bunu hak etmez.Peki ya ne yapabilirim kendime büyü yaptimayi bile düşündüm gözüm kapansın istiyorum tekrar sevsem
Yaa üzüldüm bazen insanın kocasından nefret edesi gelir ama geçer sonra. Ne zamandandir böyle hissediyorsnz peki?İnanın öyle bir şey olsa yazarım çok şükür ki yok olsa herşey daha kötü olurdu bilmiyorum dediğim gibi geçici bir atak dönemidir umarım inanın çok zor bir his yüzüne bakmak istememek kendime engel olamıyorum ve laf söylüyorum üzülüyorum
Evet hepsini düşündüm maalesef bu durumdan daha kötü olacak durumum oyuzden boşanamamBu sorunu binlerce kadın yaşıyor. Ülkede sevilecek erkek sayısı çok az zaten. Boşanırsanız ve çalışırsanız, maaşınız anca kiraya kreşe yeter, maddi açıdan zorlanırsınız.
Boşanacaksınız, kimse bunu hak etmsar
Çok haklısıniz çevrem de mutlu hiç kimse yok nerdeyse eminim boşansam hayatım daha zorlaşacak çocuğum babasına bağımlıBu sorunu binlerce kadın yaşıyor. Ülkede sevilecek erkek sayısı çok az zaten. Boşanırsanız ve çalışırsanız, maaşınız anca kiraya kreşe yeter, maddi açıdan zorlanırsınız.
Çok haklısıniz 5 aydır gel git oluyor ama bu ara böyle dediğim gibi ağır kelimeler söylüyorum elimde olmadan ve ben bile söylediğime üzülüyorum kırdığım içinYaa üzüldüm bazen insanın kocasından nefret edesi gelir ama geçer sonra. Ne zamandandir böyle hissediyorsnz peki?
Üstteki üyelerin dediği biraz uzak kalmayı deneseniz belki bir faydası olur.
Yani boşanin veya boşanmayn diyemem ama fevri kararlar vermeyin iyice bi ölçüp biçin yüzüne karşı da çok laf söylemeyin çocuğunuz var yüz yüze bakacaksınız her halükarda.
Askım insanoglu hayatının hiçbir evresinde oldugu konumdan memnuniyet duymaz bosanıp pişmanda olabilirsin eğer ciddi bir problemin anlaşmazlıgın yoksaKızlar ben küçük yaşta aile baskısıyla evlenmiş biriyim evlendim eşim iyi birisi çıktı neyseki ama ne kendini savunur ne beni yani ailesiyle bir yaşadık bir dönem çok problemlerimiz oldu neyse şu an çocuğumuz 3yasinda ve rahatladık ben evlendiğim zaman çok sevmiştim şu an zorluk yok ailesi falan eskisi gibide degil ama benim. Hevesim yok sevincim sevgim yok boşanmayı düşündüm ailemle de olamam çok zorlar bilmiyorum bir öneriniz var mı
Şu an rahatladım teşekkür ederimAskım insanoglu hayatının hiçbir evresinde oldugu konumdan memnuniyet duymaz bosanıp pişmanda olabilirsin eğer ciddi bir problemin anlaşmazlıgın yoksa
Ne zamandır böyle düşünüyorsunuz? Gerçekten soğumuşsunuz eskisi gibi olmanız zor gibi. İnsan soğudu birine tekrar isinir miFiziksel olarak da beğenmiyorum artık fikirleri herşeyi saçma geliyor berbat bir his içerisindeyim
dünyaya bikere geliyoruz sevmediginiz yerde kalmayin ama ortada cocuk var siz calismiosnz isiniz zorKızlar ben küçük yaşta aile baskısıyla evlenmiş biriyim evlendim eşim iyi birisi çıktı neyseki ama ne kendini savunur ne beni yani ailesiyle bir yaşadık bir dönem çok problemlerimiz oldu neyse şu an çocuğumuz 3yasinda ve rahatladık ben evlendiğim zaman çok sevmiştim şu an zorluk yok ailesi falan eskisi gibide degil ama benim. Hevesim yok sevincim sevgim yok boşanmayı düşündüm ailemle de olamam çok zorlar bilmiyorum bir öneriniz var mı
Kime göre neye göre küçük işte jsjsjsjsjsjEski konularınıza göre 27 yaşında evlenmiş görünüyorsunuz.
5 aydır boyle ara ara hissediyorum ama bu ara gerçekten bunalimdayim bilmiyorumNe zamandır böyle düşünüyorsunuz? Gerçekten soğumuşsunuz eskisi gibi olmanız zor gibi. İnsan soğudu birine tekrar isinir mi
Evet maalesefdünyaya bikere geliyoruz sevmediginiz yerde kalmayin ama ortada cocuk var siz calismiosnz isiniz zor
Eski konularınıza göre 27 yaşında evlenmiş görünüyorsunuz.
5 aydır boyle ara ara hissediyorum ama bu ara gerçekten bunalimdayim bilmiyorum
23 yaşimdayim 6yillik evliyim bu detaya bu kadar takılacağınizi düşünemedim çünkü malum bir konu konuşuluyorBu yanıtı neden görmezden geliyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?