- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
- Konu Sahibi willedwoman
-
Mesela bir kızım var 35 aylık hani yani o genleri falan saklayıp ilerde evlenmek isterse doğru diyosunBu adami klonlamak lazim. Bizden sonraki nesillerin yuzu gulsun en azindan
boşanmayı mı düşünüyorsun???? Hayretler içerisindeyim... Böyle saçma bişey olamaz. Rahat Batması diye bişey var bilirsin..11 yıllık evliyim, çoğunuz biliyorsunuz eski konularımdan 2 kızım var biri 10 diğeri 4 yaşında.
eşim çok iyi bir insan etrafımdaki herkez çok şanslı olduğumu söylüyor. bana, çocuklarımıza ve evine karşı çok ilgili bir insan. istediğim herşeyi bi şekilde yapar. 11 yıl olmasına rağman hala romantiktir. hediyeler çiçekler alır. arada haberim olmadan resimlerimi çeker neden çekiyorsun dediğimde iş yerinde aklıma düşüyorsun bazen açıp bakıyorum diyor. ev işlerine yardım eder. hafta sonları ben dinleneyim diye çocukları parklara götürür oynatır.
cinsel hayatımızı da elinden geldiğince renkli tutar. aileme karşı son derece saygılı ve naziktir. kendi anne ve babasından asla ayırmaz. temizdir bakımlıdır. 11 yıllık hayatımızda bir kere ter kokusu almadım ondan. ev içerisinde bana hem eş hem arkadaş olur. bütün sıkıntılarımı dertlerimi sıkılmadan bıkmadan dinler yol gösterir. çevresindede sevilir sayılır. ama ya ben ben hiç birzaman onun bana geldiği gibi gidemedim ona. eşime karşı yüreğimi yakıp kavuran okadar çok vicdan azaplarım varki. bazen ona layık olmadığımı düşünerek boşanmayı düşünüyorum ama bu onu mahveder biliyorum. ne yapacağımı şaşırdım. vicdan azaplarımdan kurtulamıyorum. ne yapmalıyım yol gösterin.
boşanmayı mı düşünüyorsun???? Hayretler içerisindeyim... Böyle saçma bişey olamaz. Rahat Batması diye bişey var bilirsin..
Boşanırsan haber ver
anlatılacak okadar çok şey varki aslında ama ben bırakın buraya yazmayı kendimle bile yüzleşemiyorum
sıkıntım bu aslındaBekarken birini sevmiş olabilirsin, hatta yanılgıya düşüp beraberde olmuş olabilirsin. Hatta ve hatta bunu eşine açıklayamamışta olabilirsin...
Bence sende artık unut gitsin...
11 koca yıl, pırlanta gibi eş, harika çocuklar daha ne olsun...
Sen annesin ! Şu kötü düşüncelerini sil at kafandan ki çocuklarına iyi ve öğretici bir anne ol... kimse kusursuz değil inan...
Geçmişe keşke dönüp o hataları yapmasak ama öyle bir imkanda yok yani tek seçenek unutmak.
evet onun bu kadar iyi oluşu beni eziyor.Yüzleşin artık o zaman. Biz nasıl yardımcı olalım?
Adı üstünde geçmiş. Eşinizein iyiliği sizi eziyor. Onu hakedecek bir şeyler yapın o zaman.
ben anlatmadım anladınız. ben yazamadım ama siz hissettinizSiz aşk acısı çekerken mi eşiniz geldi size. Bence öyle oldu ve evlendiniz. Daha sonra siz unutamadiniz hatta bu kişiyle görüştünüz. Başka vicdan azabınız mi var
sıkıntım bu aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?