eşime karşı vicdan azaplarım.

Eşinizin bu kadar mükemmele yakın olması sizi ondan soğutmuş. Eşinizden sıkılmışsınız. İçten içe keşke bana biraz acı çektirse de ona bağlansam diyorsunuz. Bu şekilde bi 5 yıl daha gidersiniz 5 yıl içerisinde büyük bi kavga yaşarsanız boşanmak istediğinizi söyler ve 1 sene icinde bosanirsiniz. Daha sonra siz özlediğiniz eylemlerinizi özgürce yapar eski eşiniz de ona layık birini bulur ve mutlu mesut yaşar. Siz de bu mutluluğu uzaktan görüp kıskanır ve ömür boyu pişmanlığını yaşarsınız. Üzgünüm, tablo bu.

geçmişinizde unutamadığınız bir ilişkiniz mi var. eşinin ilk çıktığı kadın senmişsin. yani ben vicdan azabı çekiyom derken ya eşinizi sevmiyonuz, ya da geçmişinizde kalan unutamadığınız birisi var derim. ama eşinizin kıymetini bilin derim.

altın gibi eşiniz var kıymer bilin derim ne kocalar var aday içki kumar karı kız daha neler neler vicdan azabı olayınıda anlamadım neden birşey varki bunu hissedeyorsunuz

boşanmayı mı düşünüyorsun???? Hayretler içerisindeyim... Böyle saçma bişey olamaz. Rahat Batması diye bişey var bilirsin..
Boşanırsan haber ver

Ortada sorun yokki çözüm üretelim.
Geçmişte yaşananlar eşinizi ilgilendirecek şeyler değillerde unutun anı yaşayın, ama ondan gizlediğiniz şeyler bilmesi gereken şeylerse söyleyin.
Hem ekşın olur, aradığınız sanki bu gibi.

Eşinizden öncesinden bahsediyorsunuz sanirim.
Eşinizin sevdiği kadını ortaya çıkaran geçmişiniz zaten.
Iyi kotu hepsi sizin parçanız.
Sizi siz yapan nüanslar onlar.
Eşiniz de sizi seviyor. Geçmiş orda duruyor, siz eşinizin elini tutup yürüdükten sonra asla size yetisemeyecek.

boşanmayı mı düşünüyorsun???? Hayretler içerisindeyim... Böyle saçma bişey olamaz. Rahat Batması diye bişey var bilirsin..
Boşanırsan haber ver
boşanırsan haber ver mi
Ayy hiç gülecek halim yoktu Allah'ta sizi güldürsün emi

Dertsizlik insanoğluna dert oluyor
Kocasına sarılın hayatın keyfini çıkartın
Kendi kendinize sorun üretmeyin

anlatılacak okadar çok şey varki aslında ama ben bırakın buraya yazmayı kendimle bile yüzleşemiyorum

Yüzleşin artık o zaman. Biz nasıl yardımcı olalım?
Adı üstünde geçmiş. Eşinizin iyiliği sizi eziyor. Onu hakedecek bir şeyler yapın o zaman.

sıkıntım bu aslında

Geçmiş geçmişte kalmıştır. Bu kadar net. Geri donemeyeceginize hiç ama hiçbir seyi degistiremeyeceginize gore artik an da yaşamaya bakın. Böyle böyle an lariniz geçmişteki pişmanlıklarıniza dönüşecek. Ne olduysa oldu tanımıyordunuz eşinizi. Şimdi ise tanıyorsunuz. Tanimadiginiz birini üzemezsin ama eşinizi istemeden de olsa üzüyorsunuz. Tadını çıkarın yahu. Ayağınıza taş bağlamışsıniz surukleyıp duruyorsunuz. Esinizin sizinle derdi yok belli. Sadece eşiniz için değil önce kendiniz için kurtulun geçmişten. Hayat kısa. Bir de arkadaşların dediği gibi eğer seviyorsanız buldunuz bunuyorsunuz :)

ben hayatımda hiç, evlenmeden önce başka kadınlarla beraber oldum, eşime karşı vicdan azabı duruyorum, boşanayım bari diyen erkek duymadım,
neden acaba?
erkekler bizim kadar depresif ve melankolik değiller, kendilerine kaos aramıyorlar da ondan bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…