- 9 Kasım 2016
- 1.334
- 2.689
- 83
- 39
- Konu Sahibi willedwoman
-
yok bakireydimEvlendiğinde bakire olmayıp bunu eşinden sakladın mı?
Görüşüyorsanız sıkıntı büyük.ben anlatmadım anladınız. ben yazamadım ama siz hissettiniz
Ve eşinizden bosanmaniz gerektiğini çünkü onu aldattiginizi düşünüyorsunuz. O size iyi davrandıkça sizin içiniz aciyo. Bi bosansaniz unutamadığınız kişiye gitmek istiyorsunuz. Affınıza sığınarak sormak istiyorum bu görüşme sadece muhabbet ile mi bittiben anlatmadım anladınız. ben yazamadım ama siz hissettiniz
ne hatunlar var yaa cin gibi alkışlıyorum sizi ayakta.Ve eşinizden bosanmaniz gerektiğini çünkü onu aldattiginizi düşünüyorsunuz. O size iyi davrandıkça sizin içiniz aciyo. Bi bosansaniz unutamadığınız kişiye gitmek istiyorsunuz. Affınıza sığınarak sormak istiyorum bu görüşme sadece muhabbet ile mi bitti
11 yıl olmusevlilik öncesine dayanan vicdan azaplarım var. eşim benden önce kimseyle görüşmemiş sevgilisi olmamış üniverste hayatında bile hiç kız arkadaş edinmemiş. hep eşim aşkım olsun demiş. ve tanıştığımızda bana ilk söylediği benimle ciddi bir ilişki düşünüyorsan başlayalım olmuştu. güven verdi bana ve biz 2 ay içerisinde evlendik.
Cin deme 3 harfli dene hatunlar var yaa cin gibi alkışlıyorum sizi ayakta.
Dertsiz başına dert arıyorsun. Belanı mı arıyorsun arkadaş.11 yıllık evliyim, çoğunuz biliyorsunuz eski konularımdan 2 kızım var biri 10 diğeri 4 yaşında.
eşim çok iyi bir insan etrafımdaki herkez çok şanslı olduğumu söylüyor. bana, çocuklarımıza ve evine karşı çok ilgili bir insan. istediğim herşeyi bi şekilde yapar. 11 yıl olmasına rağman hala romantiktir. hediyeler çiçekler alır. arada haberim olmadan resimlerimi çeker neden çekiyorsun dediğimde iş yerinde aklıma düşüyorsun bazen açıp bakıyorum diyor. ev işlerine yardım eder. hafta sonları ben dinleneyim diye çocukları parklara götürür oynatır.
cinsel hayatımızı da elinden geldiğince renkli tutar. aileme karşı son derece saygılı ve naziktir. kendi anne ve babasından asla ayırmaz. temizdir bakımlıdır. 11 yıllık hayatımızda bir kere ter kokusu almadım ondan. ev içerisinde bana hem eş hem arkadaş olur. bütün sıkıntılarımı dertlerimi sıkılmadan bıkmadan dinler yol gösterir. çevresindede sevilir sayılır. ama ya ben ben hiç birzaman onun bana geldiği gibi gidemedim ona. eşime karşı yüreğimi yakıp kavuran okadar çok vicdan azaplarım varki. bazen ona layık olmadığımı düşünerek boşanmayı düşünüyorum ama bu onu mahveder biliyorum. ne yapacağımı şaşırdım. vicdan azaplarımdan kurtulamıyorum. ne yapmalıyım yol gösterin.
Bu nasıl bir soruyok bakireydim
şuanda görüşmüyorum. ama geçmişte yaptığım hatayı unutamıyorum.Görüşüyorsanız sıkıntı büyük.
Ama tamamen duygusal ve fiziksel yaşandığı zamanda kaldıysa Allah'la senin aranda. Çoluğunun çocuğunun hayatını karartma.
Adam illa ki bu mükemmellikle mutlu olur, sen zaten mutsuzsun. Çocuklarının düzenini bozma.
:)Bu nasıl bir soru
Bu nasıl bir cevap konu shibi
Bunlar kişisel sınırları zorluyor....
Vicdan azabınızdan bacak aranızı çıkarmışlar
Vicdan demek bu mu?
bundan 5 yıl önceydi askerliği benim bulunduğum şehre yakın bir şehre çıkmış aradı beni bi kere görüşelim dedi çok mücadele ettim ama dayanamadım işte görüştüm.Ve eşinizden bosanmaniz gerektiğini çünkü onu aldattiginizi düşünüyorsunuz. O size iyi davrandıkça sizin içiniz aciyo. Bi bosansaniz unutamadığınız kişiye gitmek istiyorsunuz. Affınıza sığınarak sormak istiyorum bu görüşme sadece muhabbet ile mi bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?