eşime karşı vicdan azaplarım.

ben anlatmadım anladınız. ben yazamadım ama siz hissettiniz
Görüşüyorsanız sıkıntı büyük.
Ama tamamen duygusal ve fiziksel yaşandığı zamanda kaldıysa Allah'la senin aranda. Çoluğunun çocuğunun hayatını karartma.
Adam illa ki bu mükemmellikle mutlu olur, sen zaten mutsuzsun. Çocuklarının düzenini bozma.

ben anlatmadım anladınız. ben yazamadım ama siz hissettiniz
Ve eşinizden bosanmaniz gerektiğini çünkü onu aldattiginizi düşünüyorsunuz. O size iyi davrandıkça sizin içiniz aciyo. Bi bosansaniz unutamadığınız kişiye gitmek istiyorsunuz. Affınıza sığınarak sormak istiyorum bu görüşme sadece muhabbet ile mi bitti

örnek veriyorum kayınpederim kadar mükemmel bir eş baba görmedim ben.hanımını yüceltirdi her daim saygın seçkin bir beydi.kayınvalidede bir okadar kıymet bilmez cinsten bilmiyor çünkü başka erkek modeli.(odun cinsinden öküz model ). elinde bu var.taki kaybedene kadar .şimdilerde sölediği şu hayatta ben hiçde değerli önemli değilmişim bu değeri ederi bana kocam veriyormuş meger .

ne hatunlar var yaa cin gibi alkışlıyorum sizi ayakta.

11 yıl olmus
Hala eşinizden öncekileri mi dert ediyorsunuz
Benim de g cmısım kabarık e ne yapalım yani
Kendinize dert aramayın
Önünüze bakın

Konu sahibi eski sevgilisini unutamamis anladigim kadariyla.bu yuzden esinin iyilikleri altinda ezilmis gibi hissediyorsun.bana kalirsa aldatma sadece fiziksel degil hatta ve hatta duygusal olarak bir baskasini dusunebiliyorsan orada basliyor aldatma.hala akliniz oradaysa adamcagiza yazik etmeyiniz.gerci biz bunlari yazacagiz ama siz bosanacak misiniz ? Hic sanmiyorum...biraz olsun icinizi rahatlatmak istemissiniz yazilanlarla ama ne yazik ki soylediginiz gibiyse bunca yil zaten haksizlik etmissiniz.bakireydim yazmissiniz ama olay keske sadece bakirelik mevzusu olsa.bakire olsanizda ruhunuz baskasiyla neye yarar ilk esinizle olmussunuz? Ruhunuz kimle ?

Dertsiz başına dert arıyorsun. Belanı mı arıyorsun arkadaş.

evlilik sonrası unutamadığın adamla eşini aldattın? En kötü senaryo bu olabilir, kaldı ki 11 yıldır evlisiniz çoluk çocuk var ortada. Al eşini karşına, biraz yumuşatarak anlat, senle evlendiğimde böyle böyle bi durumdaydım, iyi ki karşıma çıktın yoluma yoldaş oldun, sen olmasan kendimi ne kadar kötü hissederdim vs vs diye. Sonra da evlilik sonrası görüştüğünüzü ve onunla evlendiğin için ne kadar şanslı olduğunu bir kere daha anladığını anlat. Kısmen bahsedersen vicdanın rahatlar belki

Evlilik müessesesini sürdürebilmek için bazı şeyleri deneyimlenmiş olmak gerekiyor. İlk görüştüğün adamla evlenmedin diye kötü kadın olmazsın. Bazı şeyleri deneyimlenmiş olmak evlilikte hata payını azaltıyor. Olgunlaşıyorsun. Kendine bunları hatırlatıp gününü zehir etmemelisin. Ailen de senin mutlu olmanı ister. O vicdan azabından sıyrıl, 11 sene çok uzun

şuanda görüşmüyorum. ama geçmişte yaptığım hatayı unutamıyorum.

Anlamıyorum bazen gerçekten , kocanız anlattıklarınızın tam tersi olsa
Sevmese
değer vermese
kötü davransa
ailesine sahip çıkmasa vs . bu seferde kocanıza aşkınızdan geberir üzüntüden bir hal olurdunuz neden kıymet bilmiyoruz 11 sene olmuş allah aşkına 2 evladınız var neyin vicdanı yahu !

bundan 5 yıl önceydi askerliği benim bulunduğum şehre yakın bir şehre çıkmış aradı beni bi kere görüşelim dedi çok mücadele ettim ama dayanamadım işte görüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…