eşime karşı vicdan azaplarım.

Konu sahibi 11 yil once ki bir seyden bahsetmiyor arkadaslar yalniz.kaciriyorsunuz.esine evliligi icerisinde ya da nisanliyken bilemiyorum yapttigi bir hatanin vicdanindan bahsediyor 11 sene uzerine gecmis olayin anladigim kadariyla.

Açıkça yazsanızda bizde varsayımlar üzerine yorum yapmasak keşke. Sanırım eski sevgilinizi unutmamışsınız. Sadece kalpte kaldıysa bu his daha tolere edilebilir birşey diyeceğim ama ileri boyuttaysa zaten vicdan azabı çekin. Çekmeniz lazım

Konunuzu sonuna kadar okudum, bizim tahminlerimize bırakmasanız da kendiniz anlatsanız keşke :)
Çünkü farklı yerlere çekilecek eğer ki açık anlatmazsanız bizlerin merakından :)

bundan 5 yıl önceydi askerliği benim bulunduğum şehre yakın bir şehre çıkmış aradı beni bi kere görüşelim dedi çok mücadele ettim ama dayanamadım işte görüştüm.
REsmen aldatmışsınız yani yazık ya kocamanda çocuklarınız var, bence de vicdan azabı çekmelisiniz. Gerçekten haketmiyosunuz eşinizi ve bunu ona söyleseniz eminim o da boşanır.

Bu arada kınamayın. Olabilir yani. Kadın pişman mi pişman belki 10 senedir içinden atamamis ne kadar sadakat gösterse de görüşmediği halde hala onu aldatıyormuş gibi hissediyodur. Boşanmak istemiyorsan boşanma. Unutmak istiyorsan unut. Hiç konusunu açmaya deymez geçmiş gitmiş bişey bi tek sizin başınıza gelmiyor böyle olaylar emin olun. Ailenize sahip çıkın. Ha hala unutamıyorum ona dönmek istiyorum diyorsanız orda bişey diyemem..

bundan 5 yıl önceydi askerliği benim bulunduğum şehre yakın bir şehre çıkmış aradı beni bi kere görüşelim dedi çok mücadele ettim ama dayanamadım işte görüştüm.
Olabilir ya boşverin artık gorusmussunuz bitmiş gitmiş. Boslugunuza denk gelmiş hayır diyememissiniz belki o an eşinizle kavgaliydiniz belki büyük sorunlar vardı. Kendinize eziyet etmeyin

Evliyken görüşmüş Linam, çocuğu bile varken görüşmüş

bu konuyu bu kadar ortaya döküp dillendirmen bile hata canım ,
yalan söylediysen eşine bunu itiraf et ona için rahatlasın ,
ama değilse bütün içindekileri bir kagıda yaz ve denize at , ve sonra bu konuyu kapat
eşime anlatsan yıkılır ve bunu kaldıramaz. beni ne kadar sevsede evliliğimizi sonlandırır. boşanmak bir kenara ama o yıkılır.

Kinamayalim mi ? Evliliginin 5.senesinde eski sevgilisi ile gorusuyor sizce ne kadar etik? Telefon konusmalari vs resmen esinin arkasindan is cevirmis.yazik adama uzuldum gercekten.bilse ne kadar ici ezilir kimbilir ve konu sahibi apacik ortada unutamamis.

Nasıl görüştün?
Yani ne geçti aranızda?
O görüşme sadece 1 defayla kaldı mi?
Üzgünüm ama telefonla bile olsa devam ettiğini dusunuyorum

Şunu eşin yapmış olsa ne biçim tepki alırdı, bence hoş değil. Boş olmadığın adamın ayağına kadar gitmek, hem de askerliğinde. Evde çocuk var koca var sen kalk asker adamı ziyaret et. İkinci çocuk ondan de de düşüp bayılalım . Aklınız hala o adamda sanki, kötü biri o.

Bence hiç eşinize bundan bahsetmeyin. Boşanmak vicdanınızı rahatlatmaz. Aksine çocuklarınıza eşinize ne kadar iyi olursanız kendinizi o kadar iyi hissedersiniz. Yıkımın tedavisi yıkım ile olamaz.

Ağzından cımbızla laf alıyoruz ama detaylı anlatsana .
Evliyken görüşmüşsün evet 1 keremi görüştün devamı geldi mi görüşmenin detayı neydi hala telefonla vs konuşuyor musunuz bi atlatsan adam akıllıda yorum yapabilsek .

Olabilir arkadaşım ya yanlış bişey ama adam belki asker diye hayır diyemedi ne bileyim boşluğuna gelmiştir işte anladığım kadarıyla bi defa görüşmüş
Eşin yapsa olabilir dersen saygım sonsuz, fikrin böyledir. Bence olamaz, evli bir kadın ya da erkek çocuklu haliyle eski sevglisiyle görüşemez ve ben 1 kere olduğunu düşünmüyorum. Askerlik dediğin 12 ay belki o zaman 15'ti. Teelfonda görüşmüşler, aylarca dibinde bence daha fazlası var, gerçi olmasa da benim için aldatmaktır.

Bu nasıl bir soru
Bu nasıl bir cevap konu shibi
Bunlar kişisel sınırları zorluyor....

Vicdan azabınızdan bacak aranızı çıkarmışlar

Vicdan demek bu mu?

Soruyu soran bendim çünkü konu sahibi bizim tahmin etmemizi bekliyordu. Buna istinaden bir şey söyleyince tahmin yürüttüm size ne?
Kimsenin bacak arasıyla ilgilenmem haddinizi bilin. Ayrıca cinsel birlikteliği bacak arası diyerek seviyesizleştiren sizin asıl basitliğiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…