- 31 Ocak 2013
- 7.190
- 44.609
- 798
- Konu Sahibi willedwoman
-
bundan 5 yıl önceydi askerliği benim bulunduğum şehre yakın bir şehre çıkmış aradı beni bi kere görüşelim dedi çok mücadele ettim ama dayanamadım işte görüştüm.
Asker diye mi gorusmus ? Hayatimda duydugum en anlamsizz bahaneyi yaratmissiniz konu sahibine..sahsen birakin normal bulmayi evladima bakamazdim.demek ki gurur herkeste farkli bir seyOlabilir arkadaşım ya yanlış bişey ama adam belki asker diye hayır diyemedi ne bileyim boşluğuna gelmiştir işte anladığım kadarıyla bi defa görüşmüş
adam belki asker diye hayır diyemedi
Kinamayalim mi ? Evliliginin 5.senesinde eski sevgilisi ile gorusuyor sizce ne kadar etik? Telefon konusmalari vs resmen esinin arkasindan is cevirmis.yazik adama uzuldum gercekten.bilse ne kadar ici ezilir kimbilir ve konu sahibi apacik ortada unutamamis.
Kadın zaten vicdan azabı çekiyo hepberaber üstüne gidelim o zaman bu mudur yani eğer bi defa gorusstulerse ve dışarda. Evliliklerini bitirmeye değmez benceEşin yapsa olabilir dersen saygım sonsuz, fikrin böyledir. Bence olamaz, evli bir kadın ya da erkek çocuklu haliyle eski sevglisiyle görüşemez ve ben 1 kere olduğunu düşünmüyorum. Askerlik dediğin 12 ay belki o zaman 15'ti. Teelfonda görüşmüşler, aylarca dibinde bence daha fazlası var, gerçi olmasa da benim için aldatmaktır.
Konuyu agzim acik izliyorum.anlatmaya calistigim buydu benimde.evliligin 5 yili zaten cop o halde.yoksa vicdan yapmasina da gerek kalmazdi.sevmeedigi birinden insan neden cocuk dunyaya getirir? Kocasindan gizli eski sevgilisi ile nasil konusabilir...gorusebilir ve bu bazi hemcinslerimizce nasil normal karsilaniyor.ayni seyi kocalari yapmis olsa normal deyip gececekler miydi ?ee görüştünüz ne oldu? görüşmenin mahiyeti ne idi?
11 yıl diyorsunuz demek ki 6 yıllık evliyken görüştünüz 6 yıl boyunca sevmediğiniz bir adamla nasıl birlikte yaşayıp seviştiniz ? ha seviyorsanız neden gidip görüştünüz? adam bir tel le ayağına çağırmış koşa koşa gitmişsiniz..
şimdi kimi seviyorsunuz?
çok pişmanım ve pişmanlığımı atamıyorum. allah razı olsun sizden yüreğimi okudunuz.Bu arada kınamayın. Olabilir yani. Kadın pişman mi pişman belki 10 senedir içinden atamamis ne kadar sadakat gösterse de görüşmediği halde hala onu aldatıyormuş gibi hissediyodur. Boşanmak istemiyorsan boşanma. Unutmak istiyorsan unut. Hiç konusunu açmaya deymez geçmiş gitmiş bişey bi tek sizin başınıza gelmiyor böyle olaylar emin olun. Ailenize sahip çıkın. Ha hala unutamıyorum ona dönmek istiyorum diyorsanız orda bişey diyemem..
allah senin iyiyliğini versin sesli güldüm iş yerinde karnım agrıdıŞunu eşin yapmış olsa ne biçim tepki alırdı, bence hoş değil. Boş olmadığın adamın ayağına kadar gitmek, hem de askerliğinde. Evde çocuk var koca var sen kalk asker adamı ziyaret et. İkinci çocuk ondan de de düşüp bayılalım . Aklınız hala o adamda sanki, kötü biri o.
şuanda görüşmüyorum. ama geçmişte yaptığım hatayı unutamıyorum.
bundan 5 yıl önceydi askerliği benim bulunduğum şehre yakın bir şehre çıkmış aradı beni bi kere görüşelim dedi çok mücadele ettim ama dayanamadım işte görüştüm.
bu ne demek ? adam asker dur ben bi ihtiyaçlarınıda karşıliyim de tam olsun bari .
Adam asker diye değil kadın evli barklı çocuklu olarak görüşmemeliydi .
Haddi mi biliyorum ki soruyu sormamışımSoruyu soran bendim çünkü konu sahibi bizim tahmin etmemizi bekliyordu. Buna istinaden bir şey söyleyince tahmin yürüttüm size ne?
Kimsenin bacak arasıyla ilgilenmem haddinizi bilin. Ayrıca cinsel birlikteliği bacak arası diyerek seviyesizleştiren sizin asıl basitliğiniz..
Bir hata varsa ve vicdan azabi cekiyorum diyorsa herkes yaptiginin bedelini bana gore odemeli.ayni seyi haketmeyen o kocasi yapsa duygulari nasil olurdu ? Yaklasiminiz cok sagliksiz..bir hata diyerek gecilecek sey degil.dedigim gibi ihanet sadece fiziksel olmaz namus bakireyim diye dolasarak olmaz.Kadın zaten vicdan azabı çekiyo hepberaber üstüne gidelim o zaman bu mudur yani eğer bi defa gorusstulerse ve dışarda. Evliliklerini bitirmeye değmez bence
İroni mi?Aldattınız mı onu ?
Haddi mi biliyorum ki soruyu sormamışım
Kim hadsiz acaba?
Bu durumda
dışarda görüştük onunda çarşı izniydi birlikte yemek yedik çay içtik. sonra o kışlasına döndü ben evimeGörüştüğünüzde neler yaşadınız? Ne kadar ileti gittiniz?
Bence vicdan kısmını düşünürken buna göre yorum yapalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?