Eşime kızan kaynanam

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.098
4.178
173
Kızlar ayrıntıya girmeden size soruyorum çünkü cok uzuyor konu. diyelim kayınvalideniz bi sebepten eşinize kızıyor kimi zaman büyük kimi zaman küçük bi sebep.

Ve bunun sinirini sürekli sizden çıkarıyor. Yani sinir çıkarmak derken hani dert yanar gibi. Bazen sizi de alttan alttan suçlayıcı şekilde yani doldurduğunuzu kastederek. Mesela kızgınlık anında söylediği şeyler, oğluna iş kurması vs gibi sebeplerden destek amaçlı verdiği paralari söylüyor başa kakar gibi. Şunu verdim bunu yaptım herşeyimi verdim yaranamadım tarzı. (5 yıldır evliyim 3 buçuk yıl boyunca eşim parasını ona verdi evler birdi işte kavga dövüş zor ayırdık evi. Evlenmeden öncede annesine vermiş çalıştığı parayı hep) yani eşime verdiği paralari kendisi çalışıp biriktirmemiş ki dilenciye sadaka vermiş gibi söylüyor. Sürekli verdiği parayi felan söylemesi artık zoruma gidiyor bizim yiyip içip gezdiğimizi söylüyor o olmasa yapamazmıştık hiçbirşey.

Buarada söylediği şeyleri benim gidip eşime yetiştirdiğimi düşünüyor.
altlı üstlüyüz.

Nasıl tepki verirsiniz. Ucunu fazla bana dokundurmuyor ki kendimi savunayım. Amaan annedir diyebilir kızmıştır deyip geçmek mantıklı mı? Kendisi yaşlıda değil 49-50 yaşlarında ve paraya tapıyor desem yeridir.

Son düzenleme:
Cok üsttelerse o para zaten esimin degil miydi deyin

Bence konuşun kv ile...
deyin aranızdaki sorunu anne oğul halledin ben arada kalmak istemiyorum deyin...
eşinize de annen bana bunları anlatıyor ben rahatsız oluyorum beni dahil etmeyin deyin...
ancak bu şekilde olur sanırım...

Eşime anlattım aslında daha dün gene yaşadık aynı olayı ve oda öyle söyledi ve süreklii verdiği parayi felan söylemesi artık zoruma gidiyor bizim yiyip içip gezdiğimizi söylüyor o olmasa yapamazmıştık hiçbirşey.

vermeyeydin o zaman deyin...
Allah Allah ya...
sanki zorla aldınız elinden..
başa kakar gibi...

vermeyeydin o zaman deyin...
Allah Allah ya...
sanki zorla aldınız elinden..
başa kakar gibi...
Dün tam da bunu söyledim. Kendisine bulaşık makinesi almamış da oğluna araba alsın diye vermiş 10 milyar. Dedim kaç zamandır diycem keşke vermeseydin hiç dedim. Başladı diklenmeye kötü mü yaptım verdim de,çalışsın rahat para kazansın diye verdim günde 1 milyar harcıyor aylık mı yeter öyle yarın bu çocuklar okula gidecek diye taramalı tüfek gibi saydırdı. 1 milyar dediğide eşim her akşam elinde poşetlerle geliyor camdan görüyor o batıyo gözüne.

Ben yanlış mi hatırlıyorum acaba. Siz elektrik gitmesin diye tv açmayan, masraflı diye çay bile demleyip içmeyen uye değil misiniz? Paraya tapıyor demissiniz ya ondan sordum.

Ben yanlış mi hatırlıyorum acaba. Siz elektrik gitmesin diye tv açmayan, masraflı diye çay bile demleyip içmeyen uye değil misiniz? Paraya tapıyor demissiniz ya ondan sordum.
Yanlış hatırladığınız şey şu ben onların bu evi istedikleri gibi kullanmalarından şikayetciydim ve aldıkları evet masraf görünüyordu bana göre ve gözüme batıyodu çünkü onlar bana daha beter davranıyolardı. Tek tek anlatıp konuyu uzatmak istemiyorum . Eşim maaşı ona verirken orkid, ıslak mendil istediğimde hergün hergün nerden getiriyim fabrikammı var diyen insanlardan bahsediyoruzz.
Ee şimdi bunu söylemenizdeki amaç?

Esınıze konuyu aktarmamakla aslında iyi yapmıssınız.. Fakat süreklilik arz ediyorsa ilk evvel kayın valideye bu konuyu oğluyla konuşması gerektiğini iletin. Uzlaşamazsanız devam ederse ikisininde bulunduğu ortamda Gecen gün annem bana böyle bir konudan bahsetti.. Bu meseleyi çözelim anne sen şikayetlerini anlat.Hata neyse ortaya çıksn deyin.. Oğluda bilsin artık durumu..

Ben sizi tam hatirladim. Kullanıcı adınızı degistirmissiniz. Siz ananiz babanız hayattayken dedeniz oldugunde maasi kalsın diye nüfusta onun üzerine yazdirilip catir catir bu ulkede yetim hakkı yiyen, burada bu konuda elestirilince de herkese hakaret eden uyesiniz. Insan biraz çekinir başkasını paraya tapmakla suçlarken.

Ayy çok komiksin ya kim kimin üstüne yazdırılmış kendi kendine hikaye anlatıyosun konumu baltalama uzaklaşırsan sevinirim. Bilip bilmediğin konularda da yorum yapma hakkını vermiyor kimse sana uzaklaş hadi açtığım önceki konuları gelip burda söylemekteki amacın ne onu soruyorum profilim açık zaten ordan bakıp söylüyosun bu neyin kafasi ?

Kimsenin hakkınıda yemedim sen insanları suçlarken utanıyomusunda burda konuşuyosun ? Zaten evlatlık olarak mahkeme 4 aylıkken vermiş önce bi anla idrak et öyle konuş zahmet olacak ama.çoğu konuda da böyle itici yorumlar yapıyosun o yüzden normal karşılıyorum insanların eski konularini okuyup açık bulup kendine saydırınca banlanmalarından zevk alıyor heralde arkadaş

Son düzenleme:
Ben dogru olan neyse onu yazarım. Sana ya da senin gibilere itici gelip gelmeyeceğini düşünmem. Yok alkolik babam vardı, annem hastaydı falan filan. Iyi hepimiz torunlarimizi evlat edinip maaslarimizi nesilden nesile aktaralım.

Ee vermeseymiş mahkeme ozaman demekki hakimin okadar düşünme kabiliyeti yokmuş. Sizin dediğiniz doğar doğmaz nufusta onun üstüne verseler suç ama ben 4 aylıkken evlatlık mahkeme kararıyla verilmişim gayette normal bişey. Millet boşanıp anasının maaşını alıp aynı evde yaşamaya devam ediyor bu hak değil de benimkimi suç. Ufff boş kafalar.
Ee noldu şimdi bu konuyla ilgisi olmayan bişeyi söyleyince? Gidip oraya yazamadınmı konumu mafettin kaç yıl geçmiş üstünden sana anlatmaya mecburmuyum.
yorum yapmazsan sevinicem. Bide hiç üşenmiyo musun hayret ediyorum ya

Hayat hakettiğini vermiş zaten. Oyna devam. :)

Hayat hakettiğini vermiş zaten. Oyna devam. :)
Kimin neyi hakettiğine sen mi karar veriyosun insanların hayatını bilmeden kafanda kurup şöyle böyle diye ahkâm kesen şahıs. Polemik yaratmaya çalışma hadi güle güle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…