- 11 Ekim 2017
- 142
- 103
- 53
- 37
Evet kavga ettiler öyle ayırdık yeme içmemaaş.ben zaten istemiyordum. kv benden bildi düşman oldu iyice. Para işte..eşiniz evlendikten sonra para vermeyi kestiyse onu sindiremiyordur kayınvalideniz. madem bu kadar üste çıkıyor her şeyde şimdilik size net bir şey diyene kadar daha dinleyin yoksa sizinde başınız ayrı ağrıyacak
Evet kesinlikle öyle. Ben karşılık verince hemen geri vites yapiyo zaten . Hem kavga çıkarıyor, hemde benim kavgayı büyütmemden korkuyo. Gerçi alışmış sesimi çıkarmayışıma. O istiyor ki öyle saydırsın bize, ben susup dinleyeyim..Sende bir gun git ondan sinirini cikar alttan alttan laf sok bakalim ne yapcak
Bisey demeye kalkarsa Aaa anne senden ogrendim boyle yapmayi ben sen beni salakmi zannettin anlamiyorummu zannetin deyiverin.
Ayrica o basimiza kaktigin paralari tek basibami biriktirdin esimin di o paralar deyin.
Yani susup sesinizi cikarmadikca daha da tepenize cikarlar haberiniz olsun bi sekilde sizde ayni seyi ona yapin
Sana yakiniyo dimi yanlis anlamadim ayni durum benim basimdan gecti oglunuzla olan sey oglunuzla aranizdadir beni ilgilendirmez aranizdaki dertlerle beni bogmayin dedimKızlar ayrıntıya girmeden size soruyorum çünkü cok uzuyor konu. diyelim kayınvalideniz bi sebepten eşinize kızıyor kimi zaman büyük kimi zaman küçük bi sebep.
Ve bunun sinirini sürekli sizden çıkarıyor. Yani sinir çıkarmak derken hani dert yanar gibi. Bazen sizi de alttan alttan suçlayıcı şekilde yani doldurduğunuzu kastederek. Mesela kızgınlık anında söylediği şeyler, oğluna iş kurması vs gibi sebeplerden destek amaçlı verdiği paralari söylüyor başa kakar gibi. Şunu verdim bunu yaptım herşeyimi verdim yaranamadım tarzı. (5 yıldır evliyim 3 buçuk yıl boyunca eşim parasını ona verdi evler birdi işte kavga dövüş zor ayırdık evi. Evlenmeden öncede annesine vermiş çalıştığı parayı hep) yani eşime verdiği paralari kendisi çalışıp biriktirmemiş ki dilenciye sadaka vermiş gibi söylüyor. Sürekli verdiği parayi felan söylemesi artık zoruma gidiyor bizim yiyip içip gezdiğimizi söylüyor o olmasa yapamazmıştık hiçbirşey.
Buarada söylediği şeyleri benim gidip eşime yetiştirdiğimi düşünüyor.
altlı üstlüyüz.
Nasıl tepki verirsiniz. Ucunu fazla bana dokundurmuyor ki kendimi savunayım. Amaan annedir diyebilir kızmıştır deyip geçmek mantıklı mı? Kendisi yaşlıda değil 49-50 yaşlarında ve paraya tapıyor desem yeridir.
Evet aklınca yakınırken benimde başıma kakıyor beni sevmez zaten benm eşimi doldurduğumu düşünüyorSana yakiniyo dimi yanlis anlamadim ayni durum benim basimdan gecti oglunuzla olan sey oglunuzla aranizdadir beni ilgilendirmez aranizdaki dertlerle beni bogmayin dedim
Eşime anlattım aslında daha dün gene yaşadık aynı olayı ve oda öyle söyledi ve süreklii verdiği parayi felan söylemesi artık zoruma gidiyor bizim yiyip içip gezdiğimizi söylüyor o olmasa yapamazmıştık hiçbirşey.
Sürekli almıyor da onlar kendisi teklif etti yap diye ozaman aldı. Normalde geçimimiz ayri. Önceden beraberdi çok şükür kurtuldum yeme içme birdi maaşı anneye veriyodu eşim . Zaten ayrılınca düşman oldu bana biliyor benim yönlendirdiğimi eşimiNiye para alıyorsunuz ?
profiliniz açık değil hemen kapattınız herhalde korkudanAyy çok komiksin ya kim kimin üstüne yazdırılmış kendi kendine hikaye anlatıyosun konumu baltalama uzaklaşırsan sevinirim. Bilip bilmediğin konularda da yorum yapma hakkını vermiyor kimse sana uzaklaş hadi açtığım önceki konuları gelip burda söylemekteki amacın ne onu soruyorum profilim açık zaten ordan bakıp söylüyosun bu neyin kafasi ?
Neyden korkucam ki ? Çok komiksiniz bişeyden ödüm koptuğu yok. Bana düşman olan eşimin ailesi evimde ne var ne yoksa kullanıyordu fırın tv sürekli gelip evdeki malzemeleri sormadan götürüyolardı ev bizim kimse bişey diyemez kafasında akşam 10da tv izliyolardı gelip. Bunun için açmıştım konuyu. İtici gelebilirim sorun yok. Her profilini gizleyen birşeyden mi korkuyor bu sitede? Belki tanıyan çıkar bu konuda da çok detay vermişim öncekilerde de. bu yüzden kapattığımı düşünmek çok zor dimi ?profiliniz açık değil hemen kapattınız herhalde korkudan
gerçekten elektrik su gider diye ödünüz patlar mı? bana çok itici gelir de öyle insanlar
yooo herşeyim açık demişsiniz ya ondan dedimNeyden korkucam ki ? Çok komiksiniz bişeyden ödüm koptuğu yok. Bana düşman olan eşimin ailesi evimde ne var ne yoksa kullanıyordu fırın tv sürekli gelip evdeki malzemeleri sormadan götürüyolardı ev bizim kimse bişey diyemez kafasında akşam 10da tv izliyolardı gelip. Bunun için açmıştım konuyu. İtici gelebilirim sorun yok. Her profilini gizleyen birşeyden mi korkuyor bu sitede? Belki tanıyan çıkar bu konuda da çok detay vermişim öncekilerde de. bu yüzden kapattığımı düşünmek çok zor dimi ?
Açıktı ama çok fazla detay veriyorum konularımda hepsini birleştirseler kim oldugum direk cıkar ortaya :) onların yaptıkları yenilir yutulur değil . Kiraya gitceğimizi kv duysa eşimi evlatlıktan reddeder .. eşim para biriktirip ev alıcam dedi babasına, kv küstü yüzüne bakmadı konuşmadı eşimle günlerce . ölürde bırakmaz ama huzur da vermez. Eşim diyo o laflari bana bi dese ben biliyorum diyeceklerimi ama bilerek bana söylemiyolar diyor. Doğruyooo herşeyim açık demişsiniz ya ondan dedim
işte böyle eğer onların verdiği evse bazıları yüzsüzlükte sınır tanımıyor
en iyisi kiraya çıkın onların eviyse
Allah Allah!!Açıktı ama çok fazla detay veriyorum konularımda hepsini birleştirseler kim oldugum direk cıkar ortaya :) onların yaptıkları yenilir yutulur değil . Kiraya gitceğimizi kv duysa eşimi evlatlıktan reddeder .. eşim para biriktirip ev alıcam dedi babasına, kv küstü yüzüne bakmadı konuşmadı eşimle günlerce . ölürde bırakmaz ama huzur da vermez. Eşim diyo o laflari bana bi dese ben biliyorum diyeceklerimi ama bilerek bana söylemiyolar diyor. Doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?