eşin sana destek olacak biri olsa gizliden eşine çaktırmadan markete gidersin, sana asılınca da suç üstü olur sesini de kaydedersiniz ama eşin de kayınvaliden de hiçççç öyle insanlara benzemiyor, baksana hep sana kusur bulacaklarmış gibi cevaplar yazmışsın. eşine güvenin sonsuz olsa çoktaaann anlatırdın olanları buraya da böyle bir konu açmazdın.
adamın gözünden bakarsan ümit verdin bi kere. bi daha görse seni kesin laf atar yada takılır peşine bence.
eşine konuyu anlat mutlaka hiç düşünme bile. sonrada dikkatli ve uyanık davran
canım sende haklısın ama dediğim gibi 5 yıldır burada oturuyorum o marketi kullanıyorum hiç başıma böyle birşey gelmedi tek olmak bana özel değil ki herkes tek biniyor evine bırakıp geliyorlar beni de öyle evime bırakıyorlardı ama ben şunu anladım neresi olursa olsun bir erkekle tek başına kalmamak gerekirmiş eşime söyleyince de bu yüzden de ayrıca kızacak neden güveniyorsun da tek biniyorsun diyecek. bir kere servise bindim biraz ilerledi ondan sonra muhabbet başladı birşey unutma bahanesini yemezdi o kadar alışveriş yapmışım aylık yapıyorum . evet bende ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.
evet adam kesin öyle düşündü ama bir daha beni göreceğini sanmıyorum çünkü kendime daha çok dikkat edeceğim arkadaşlarımla gideceğim yalnız ona ümit vermeden önce niyetini bozmuştu tin tin sürüyo hiç beni indirmek istemiyo gibi sürekli bana iltifat ediyo baktım sonum kötü olacak mecbur ümit verip te kurtuldum siz olsanız ne yapardınız ki
keşke evin yerini bilmeseydi adam başka yerde inseydin inerken de suratına tükürseydin sinir oldummmm
keşke evin yerini bilmeseydi adam başka yerde inseydin inerken de suratına tükürseydin sinir oldummmm
ben olsam başta bişi unuttum diyerek inmek isterdim yada eşimi arardım direk marketten çıktım servisteyim falan diye durum bildirirdim. sesli sesli de konuşurdum adam da duysun diye. baktım oda işe yaramıyo herhalde bende ümit verirdim . ama o son çare olurdu
valla ya durduk yere başa bela . evet kaynana konusunda haklısın ama eşim çok sinirli ve bunu benden çıkaracak biri. gidip te adama bulaşmaz.:26:anliyorum canim, ne yapmayi dusunuyorsun anlatcakmisin, ay durduk yere dert aciyorlar insanin basina ya, bence kaynanani katma araya ,birde seni suclu bilip uzatir olaylari ...peki esin sinirli birimi gidip adama bulasirmi
adam evli olduğumu biliyor kaç kere söyledim yüzüklerimi de görmüştür kesin ama insan sapık olunca evli olup olmamak ta işe yaramıyor zaten en başta normal insan gibi muhabbet ediyordu ben niyetini anlamadım ki ineyim birşey unuttum diye. eşimi aramak ta bu yüzden aklıma gelmedi canım. bizim eve yaklaştığında oradan başka bir yola döndü ve iltifatlara başladı ben çok korktum
tamam canım öyle yapacağım da yalnız eşime anlatma konusunda kararsızım belki de bu konu uzamayacak adam gelmeyecek boşuna da eşim bana kızmış olacak dışarı sonraları bırakmayacak bunları da düşünüyorum karar veremedim ki :-(neyse canım olan olmuş önemli olan bundan sonrası ama bak kesinlikle ve kesinlikle eşine anlat. hatta gerekirse bi kaç gün çıkma dışarı.
çıkıncada dikkatli davran.
tamam canım öyle yapacağım da yalnız eşime anlatma konusunda kararsızım belki de bu konu uzamayacak adam gelmeyecek boşuna da eşim bana kızmış olacak dışarı sonraları bırakmayacak bunları da düşünüyorum karar veremedim ki :-(
sürekli çıkarmayacak değil ya bi süre sonra geçer nasılsa. alttan alırsın gönlünü yaparsın bi şekilde.
ama bide tekrarlarsa ve eşin duyarsa benim niye haberim yok diye bu sefer hem sana hiç inanmayacak + dışarı çıkarmayacak ( bu sefer daha sert olur ) + güveni zedelenecek....
karar senin sonuçta ama burdaki çoğu insan anlatmandan yana
evet haklısın zaten yazan herkesin fikrine saygı duyuyorum eşim henüz eve gelmedi gelince kendimi toparlayıp anlatmaya çalışacağım ne olur bana dua edin.
neyse takma o anki korkuyla akıl edememiş olabilirsin en azından kaynanam falan demişsin hem evli olduğunu anlar hemde gündüz falan yalnız olduğunu düşünmez .bu kadar can sıkıcı olmasa da bi market olayı da ben yaşadım o gün yüzüğümü mutfakta unutmuştum kendime kızdım salak gibi yüzüğü taksam cesaret edemezdi diye ama alakası yok aslında terbiyesiz fütursuz insanlar herşeyi yapar çok geçmiş olsun eşine söylemeni tavsiye etmem hem servise yalnız bindin diye tepki gösterebilir, adamın yakasına yapışabilir başı belaya girer vs...k.validenin karakteri sağlamsa ona söyle en azından yarın bi gün bişey olursa ben de biliyodum der ama karakteri bozuksa tavsiye etmemevet en kötüsü de bu oldu canım burada mı oturuyorsun dedi hiç sesimi çıkarmadım bir an önce poşetlerimi alıp indim bir de bana yardım etmek istiyo yok dedim kaynanam gelip alacak dedim zar zor gitti çok üzdü bu olay beni
neyse takma o anki korkuyla akıl edememiş olabilirsin en azından kaynanam falan demişsin hem evli olduğunu anlar hemde gündüz falan yalnız olduğunu düşünmez .bu kadar can sıkıcı olmasa da bi market olayı da ben yaşadım o gün yüzüğümü mutfakta unutmuştum kendime kızdım salak gibi yüzüğü taksam cesaret edemezdi diye ama alakası yok aslında terbiyesiz fütursuz insanlar herşeyi yapar çok geçmiş olsun eşine söylemeni tavsiye etmem hem servise yalnız bindin diye tepki gösterebilir, adamın yakasına yapışabilir başı belaya girer vs...k.validenin karakteri sağlamsa ona söyle en azından yarın bi gün bişey olursa ben de biliyodum der ama karakteri bozuksa tavsiye etmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?