eşime korkumu anlatmalı mıyım

arkadaşım hemen o adama haddini bildir şikayet et.ay dayanamadım yorumların hepsini okumadan yazıyorum ama eşine anlat.zaten korkudan evden sen çıkamayacaksın eşinin kısıtlamasına gerek yok.allah ım neler neler duyuyoruz.bak evi de öğrenmiş.Allah korusun takip eder meder.kaçırıverir ne bilim adamın niyeti bozuk kafaya takmışsa bir yolunu bulur.bir de telefon numarasını almış gibi yapmışsın falan ya iyice ümitlenir peşine düşer ne biliyorsun.canım bir an önce eşine anlat gerekli yerler şikayet et.sonuçta sözle de edilmiş olsa tacizin bile bir cezası var yani

mrb arkadaşlar herkesten alıntı yapıp ayrı ayrı cevap vermek istemedim yorumların hepsini okudum öyle cevap veriyorum. ben adamdan en başından domates alırken şüphelenmedim ki oranın sahibi olan diğer kardeşleri de aynı ilgiyi gösteriyor bunu her müşteriye yapıyorlar hoşgeldiniz şundan alın yeni geldi vs gibi. bu bana özel değildi yani. ben teşekkür bile etmedim bana domatesin yeni kasasını çıkarttığı için. diğer serviste oraya ait amcayı göremeyince benim de acelem vardı sizi bekletmek istemem deyince müşteri memnuniyeti diye düşündüm bindim. şüphelensem zaten binmezdim. önce öyle isim memleket sorunca normal olarak karşıladım cevap verdim keşke kafadan sallasaydım ilerleyen dakikalarda yoldan farklı bir yere dönünce ve iltifatlara başlayınca niyetini anladım ve gerçekten basiretim bağlandı korkudan eşimi aramak bile aklıma gelmedi çünkü adamın kapıları kilitleme ihtimali var bir yere çekip işini görürdü ve benim hayatım biterdi bu yüzden bir an önce inip kurtulmak için ümit vermek zorunda kaldım :18: gerçekten verilmiş sadakam varmış. inşallah kimsenin başına da benim başıma da bir daha gelmez. eşim geldiğinde söylemeye tam karar vermiştim akşam işleri bozuk gitmiş diye acayip öfkeli ve bir çalışana acayip sinirlenmişti daha önce de eşimden şiddet gördüğüm için o an sinirlerini benden çıkaracak diye çok korktum ve söyleyemedim :18: aradan bir gün geçti herşey daha kötü olmaz inş. bugün sakin gelir de eve öyle anlatırım:18:bir de belki eşim adamdan hesap sormaya gider ama çok ta sanmıyorum gitmeme nedeni de bunu sindirdiği için değil duyulmaması için olur.sadece bana doğru bilgi verdiğim için o adamla muhabbete girdiğim için kızacak neden tek kalıyorsun diyecek ve dışarı tek asla bırakmayacak bu bir iki ay da sürmez eşim bunu sindiremez ve sürekli dışarı çıkmak istediğimde bunu bana hatırlatır.
Böyle şiddete meyilli kocaya gel de doğruyu söyle.. Söylerken biraz daha yumuşatarak söyle istersen canım. :50:

Söylediğin gibi uzaktan yorum yapmak kolay tabi ki ama ciddi bir mesele ki şiddet gördüm diyorsun eşinden sert mizaclı olsa gerek dikkat et derim bir daha gitme o markete arkadaşın bayan mı erkek mi..?

Eğer erkek ise eşin bunu öğrendiğinde emin ol daha çok sinirlenir bana söyledin de elalemin herifine mi söyledin diye hesap sorar..?

adama tepki vermediğiniz için sizin bu tavrınızı yanlış anlayıp peşinize düşebilir.adresinizi adınızı biliyor.keşke yanlış bilgiler verseydiniz.ama ne olursa olsun eşinizle paylaşın.kv nizin bilmesi gerekmiyor.

Bence hemen anlat durumu. Gerçekleri senden duysun. Başkasından yalan-yanlış şeyler duyarsa sen suçlu olursun.

evet canım bende bunların olmasından korkuyorum ama diyorum ki belki de o sapık adam kapıma gelmeyecek boşuna da eşim beni evden çıkarmamış olacak eşim bu konuda çok hassas öğrenince hayatta beni evden dışarı tek bırakmaz :18: evet arkadaşım kendisine yapılmış gibi çok üzüldü hemen gitti şikayet etti ama polise değil diğer kardeşine çünkü bunlar marketin müdürü zaten. polise şikayet etsem nasıl kanıtlayacağım.:18:

bazı filmleri izlerken sinirden deliye dönerim.

hadi bee,yapsana işte,git söylesene eşine bak işte yanlış anlaşılacak yuvan dağılacak diye böyle kendi kendime söylenirim ve yönetmene de sinir olurum,insanları aptal yerine koyuyorlar

işte sonunda ne olacağı belli diye:47:

sizinki de aynı o durum,konunun devamını okumadım ama gerildim.

bu durumda ne yapsam diye düşünmek bile çok saçma,tabiki eşinize söyleyeceksiniz.aksi halde ortaya çıkarsa neler olabileceği yeterince açık değil mi???

eşinizie anlatın muhakkak böyle gizli işlerin sonu sıkıntılı olur

İnsan öyle durumlar oluyor ki , hemen öyle pat diye söyleyemiyor.. Karşısındaki insanın ona karşı anlayışlı olacağını ona inanacağını ona güveneceğini bilemiyor..

Allah yardımcın olsun canım , seni o pislik adamdan korusun. Allah belalarını versin böyle erkeklerin.

Bırak boyle bır olayı bakısından rahatsız oldugum kısıyı bıle anlatırım kocama ustunede bıdaha sensız bıyere gıtmem cumlesını yapıstırırım :9:
ama heryere gıdıyorum :1:

sanırım hiç tv izlemiyorsunuz insanların başına neler geliyor sizinle alakalı değil ama daha geçen hamile bayanın kapısını çalıp boğazını kestiler o para içindi sizinle alakası yok ama söylemek istedim yani insanların şu devirde o kadar çok gözü dönmüş durumda ki.ve adamında siz konuşup telini aldıgınızdan dolayı ümitlenme durumu var sizin onu istediğinizi düşünüp tekrar size ulaşmaya çalışacağını düşünüyorum.hatta şuan hala eşinize söylemeyerek vakit kaybettiğinizi düşünüyorum çünkü bikaç hafta sonra söylersenız bana niye ozaman söylemedin diyecek eşim çok sert diyorsunuz ilerde bir iftira durumu olsa bunun altında kalır mı sizce daha kötü şeyler olabilir. kaç yıllık eşiniz arkanızda duracak tabiki siz bunları anlatmadıkca o evlilikten şüphe ederim.alınmayın ama eş arasında hiçbir zaman gizlilik olmamalı diye düşünüyorum.bukadar kişi gidip söyle demiş neden sizin başınıza birşey geleceğini düşünüp korktuğundan buna rağmen siz hala sölemiyorsanız (ki ben artık olay kapandığını düşünüp söylemeyeceğinizi düşünüyorum) siz kendinizi ve geleceğinizi düşünmüyorsunuz demektir.buyüzden size gidip söyleyin demiycem.

Söylediğin gibi uzaktan yorum yapmak kolay tabi ki ama ciddi bir mesele ki şiddet gördüm diyorsun eşinden sert mizaclı olsa gerek dikkat et derim bir daha gitme o markete arkadaşın bayan mı erkek mi..?

Eğer erkek ise eşin bunu öğrendiğinde emin ol daha çok sinirlenir bana söyledin de elalemin herifine mi söyledin diye hesap sorar..?

yok canım arkadaşım 27 yaşında ve bayan.

kızım ama saftriksin elen adamına ismimimden sana ne deseydin ! çok yakın davranmışsın adamda hakkında iyi düşünmediği normal , eşine anlatsanda , söylerken açıık verirsin , eşinde sana sinirlenir seni suçlu bulur ,

kusura bakma canım da sen hiç mi normal bir insanla konuşurken ismini vermiyorsun adamın alnında sapık yazmıyor ya ben nereden anlayayım bu bana ders oldu bir daha hiçbir yerde bir erkekle tek başına kalmam ama herhangi bir yerde toplum içinde bile olsak tanımadığım bir kişiyse ismimi soran olursa bir dahakine rumuz kullanırım.

konu sahibi ne yaptın konuştun mu sen eşinle

evet canım diğer gün anlattım ama tek bindiğimi anlatmadım canım ben birkaç kişiyle servise bindim ama herkesin mesafesi yakındı en son beni bırakacak sandım o an tek kaldım ve başıma böyle birşey geldi çok korktum bir an önce inmek istedim bu yüzden aklıma farklı bir evin önünde inmek gelmedi kapının önünde indim ola ki böyle birşey olursa kızma diye sana anlattım dedim arkadaşımı tanıyor o da gidip şikayet etti bana da ders oldu bir daha tek çıkmam dışarı dedim eşim çok sinirli bir şekilde beni dinledi adama küfürler etti ben yarın gidip hesabını sorarım dedim baktım kavga çıkacak zor ikna ettim ne olur aşkım etraf duymasın kendimi kötü hissederim dedim bir daha da söz gitmem dedim tek te dışarı çıkmam dedim ama eşim zaten bundan sonra dışarı tek çıktığını duyarsam çok kötü olur dedi üç gün benimle çok konuşmadı ben de çok üzüldüm ama bugün biraz daha iyiydi bana anlatmsaydın sana hiç güvenim kalmazdı dedi teşekkür ederim arkadaşlar bana yol gösterdiğiniz için:34:

olayin tatliya baglanmasina sevindim
bi sure sonra di$arida çikarsin :34:

Back
X